Rustin نوشته: مریداش با القابی مانند "بزرگترین فیلسوف حال حاضر جهان" و ... ازش یاد میکنن (من شک دارم این مریدا اصلن بدونن فیلسوف چیه و به کی میگن) ولی جدای از این مریدا سخنان خودش تا حدی برای من دلچسبن و مخصوصن طرز استفاده از کلمات.
کتاب چاپی فکر نمیکنم داشته باشه هر چی هست همین پی دی اف ها هستن که فکر کنم توسط مریدا گرد آوری شدن.
کلن گیج کنندس طرز رفتار این شخص.
برای شما باید هم گیج کننده باشد:))
اما این شخص تا آنجا که من می دانم ایشان اصالتا شیروانی هستند و از یک خانوده ی بسیار مذهبی ! اوایل که نام ایشان را شنیدم فکر می کردم زرتشتی باشند و از دوست زرتشتی ام در مورد ایشان سوال کردم ولی دوستم تاکنون اسمش را هم نشنیده بود.
بعد که بیشتر در مورد ایشان تحقیق کردم دانستم گویا ایشان خیلی خیلی علاقه به دین زرتشت دارند و حتی در عکس هایی که از ایشان دیده ام نوع پوششان هم شبیه زرتشتیان هست.
تخصص ایشان بیشتر در گفتن جملات قصار است هرچند که برخی از این جملات قصار هم برگرفته از جملات قصار دیگران به خصوص زرتشت است! و برخی از آنها هم همان حکایتِ زن نو را عروس می گویند هست!!:)
ایشان مبدع حکمت اردیسم(!!!!!!!!!!!)هستند که بر چهار رکن بر قرار است و نکنه ی جالب آنجاست که دقیقا تمام این رکن ها و نیز سخنان از زرتشت و دین زرتشت گرفته شده است.
ایشان به نظرم نه تنها گیج کننده نیستند بلکه یکی هستند مثل بقیه! که از نادانی و بی آگاهی مردم استفاده کرده و خودش را دانشمند و فیلسوف و حکیم جا می زند.