07-24-2015, 12:42 PM
سارا نوشته: با این سطح سواد می خواهید اسلام و قرآن را نقد کنید
آخوندها فقط میتونن اسلام و قرآن رو نقد کنن چون اطلاعات کافی دارن! الباقی هم یا اطلاعات کافی ندارن یا مغرضن! پس با توجه به اینکه آخوندها اسلام و قرآن رو نقد نمیکنن در نتیجه اسلام ایرادی ندارد! (البته کسانی هم بودن که سواد حوزوی داشتن و مرتد شدن و اسلام و قرآن رو نقد کردن ولی چون از آمریکا و اسرائیل پول گرفتن پس نقدشون وارد نیست!)
هنوز هم پای حرفم هستم اگه مدرک خواستید میاورم اگرم نخواستید پس انقدر زر نزنید که نمیتوانیم اسلام و قرآن رو نقد کنیم. افتاد؟!
شما که ادعا دارید خیلی اسلام حالیتونه نمیدونید بعد از آیه "دین نزد خدا اسلام است" و "در آخرت هرکسی مسلمان نباشد از زیانکاران است" هرکسی غیر از مسلمانان کافر محسوب میشود و به جهنم میرود؟! (مگر در شرایط خاص که اثبات کنه پیام اسلام بهش نرسیده) حالا به من بگید ازدواج با کفار رو کی حلال کرده؟! بهتون گفتم پیامبر در ابتدا حتی ازدواج با مشرکان را هم خالی از ایراد و اشکال میدانست ولی میگفت کنیز مسلمان بهتره. تغییر تدریجی قوانین اسلام یه چیزی هست که شیعه و سنی تحت ناسخ و منسوخ بهش اعتقاد دارن بعد شما این وسط چی میگی؟!
بله اهل سنت اکثر مسلمانان را تشکیل میدهند ولی صرفا هرچی میگن عین اسلام نیست. اگر میلاد طرفدار اونا بود که الان باید خودش هم مسلمان میشد! الان تکفیری ها از بهایی ها هم کمترن ولی اسلام واقعی رو اونها پیاده میکنن هرچند که اکثر علمای تراز اول سنی (بغیر از وهابیون) اعمال اونها رو اسلامی نمیدونن. مثلا همین به جهنم رفتن اهل کتاب رو علمای اسلام تا جایی که بشه مخفی نگه میدارن و حتی گاهی اوقات به دروغ هم میگن اهل کتاب به بهشت میرن مثل زمانی که وقتی در مورد وحشیانه بودن سنگسار ازشون سوال میکنی بجای اینکه بگن به فلان دلیل وحشیانه نیست میگن "سنگسار فلان قدر شرط داره" انگار تعداد شروط از وحشیانه بودن این عمل کم میکنه!
پس لطفا راجع به چیزی که ازش اطلاع کافی ندارید صحبت نکنید یا به شکل سوال حرفتون رو مطرح کنید نه اینکه شاخ و شونه بکشید و بگید من مسلطم و بعد شروع به تمسخر دیگران کنید.
[SIGPIC][/SIGPIC]