06-25-2015, 12:25 PM
Nilftrondheim نوشته: دانشجو که بودم رفتم. انترنی که به خرحمالی و بیگاری گذشت اما اکسترنیش بهترین بخشم بود. به جرات میتونم بگم نصف بیمارا واقعا نیازی به حضور نداشتن مثلا یه پیرزن بود که بچه هاش آورده بودن انداخته بودن که آقا این مانیکه! یا یه دختر بود که باز مانیک بود هی حرف میزد و کاملا لیبرال بدون روسری میگشت!!! یا یه مرد که به خاطر عقب ماندگی ذهنی اونجا بود!!! گرفتی؟ کسی که خطر خودکشی (افسردگی شدید) یا دگرکشی (سایکوز) نداشته باشه چه نیازی به زندانی شدن تو اون خراب شده داره؟ بیشتر شبیه خانه سالمندانه که وقتی اطرافیان کسی که مشکل داره اهمیت نمیدن یا عرضه ندارن میارن میندازنش اونجا. یه بار رفتیم راند اون مرده رو آوردن نشوندن که دکاتیر آینده به حرفاش گوش بدین و تشخیص بذارین. بعد نیم ساعت کسی مشکلی پیدا نکرد! بگذریم که خود روانپزشک ها هم چندان سالم نبودن.
اول به من گفتن اسکیزوفرنی دارم. بعد شد سایکوز بعد افسردگی حالا هم دو قطبی! تشخیص شما چیه؟:
http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8...#post78827
از نظر خودم من بیمار نیستم. نه اسکیزوفرنی دارم (توهم دیداری و شنیداری) نه سایکوز دارم (هدفمند به اون دختر آسیب رسوندم وگرنه قبل و بعد از آن به کسی آسیبی نرسوندم) نه افسردگی (چیز خنده دار ببینم یا بشنوم میخندم)
من صرفا به این نتیجه رسیدم که باید خودکشی کنم چون آینده ای برای من وجود نداره. از نظر من خودکشی به عنوان آخرین راه حل برای هر کسی مطرحه من هم راه حل دیگه ای نمیبینم.