05-16-2015, 11:51 PM
m@hdi نوشته: سکس، دخولی نباشه و از نوع دیگه باشه که میشه Oral Sex ولی چجوری میشه Oral Sex داشت از واژنی که ازش خون خارج میشه و بو گند میده؟!
سکس دخولی نباشه یعنی اون به شما حال بده نه شما بهش! یعنی به شما blow job بده.
m@hdi نوشته: سکس، دخولی نباشه و از نوع دیگه باشه که میشه Oral Sex ولی چجوری میشه Oral Sex داشت از واژنی که ازش خون خارج میشه و بو گند میده؟!
sonixax نوشته: بوی گند نمیده!!! فقط خونیه!
MEHDI نوشته: سکس دخولی نباشه یعنی اون به شما حال بده نه شما بهش! یعنی به شما blow job بده.
sonixax نوشته: بوی گند نمیده!!! فقط خونیه!
ولی وقتی سکس Anal رو دوست داره که واقعن بو گند میده سکس در دوران قاعدگی براش چیزی نیست.
Moshref نوشته: مهدی جان با این همه سوالات میخوای بری بترکونی
Moshref نوشته: عملی انجام بده بهتر از این پرسشهاست حداقل چیزای بیشتری دستگیرت میشه
Moshref نوشته: در مورد لذت کاندوم و اینها فقط اینو میدونم که بدون کاندوم صد در صد لذت سکس هم برای مرد و هم زن بیشتره
Moshref نوشته: کاندوم بطور مطلق از بارداری جلوگیری نمیتونه بکنه هتا اگر سوراخ هم نباشه.
m@hdi نوشته: من که از جستجو چیز زیادی دستگیرم نشد حداقل خوبه یک متخصص میشناسیم!
کاندوم حلقوی برای زن جذاب تره یا خاردار؟ آیا با همین کاندوم حلقوی یا خاردار هم میتوان Oral Sex کرد؟ آیا صحیح است که بسیاری از کاندوم ها حین سکس پاره میشوند؟ آیا صحیح است که کاندوم بطور 100 درصد از بارداری جلوگیری نمیکند؟ مارک های درست و حسابی کاندوم چه مارک هایی هستند؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شد!
با تشکر
m@hdi نوشته: واقعا چرا ما مردا پول میدیم برای رابطه جنسی؟!
m@hdi نوشته: واقعا چرا ما مردا پول میدیم برای رابطه جنسی؟!
Crusader نوشته: آنها مرد نیستند، یک مشت اختهی فمنیست ِ لاغر، اگرنه زنان به مرد آلفای ِ سکسی ِ خوشاندام ِ جذاب پول و جان هم میدهند تا فقط یک دور، برای یک دقیقه آنان را از پشت و جلو و بالا و پایین بگاید.
نقل قول:والا ما راجع به هرچی خوندیم بجز مسائل مربوط به سکس! گفتیم در این زمینه هم کسب اطلاع کنیم!
نقل قول:تو خونه حبسم! چیکار کنم؟! کون خودم بزارم؟!برو مُخزنی کن. بجای اینکه دختر مردم رو سلاخی کنی مُخش رو میزدی و خودت رو تو دلش جا میدادی، آن هم با کمال میل به تو کُس میداد و یا نهایتا کون بعد در کونش میزدی و ردش میکردی
نقل قول:طبق تحقیقات صورت گرفته کاندوم تاثیر اندکی روی لذت جنسی داره:
Condoms And Pleasure - AskMen
فکر نمیکنم سایتی معتبرتر از AskMen در زمینه های سکسی تو نت بشه پیدا کرد.
m@hdi نوشته: من هم خواندم ولی دلیلش را نیاوردند! مگه علت بارداری ورود منی به واژن زن نیست؟! خب وقتی کاندوم پاره نشه و سوراخی نداشته باشه اسپرمی هم وارد واژن زن نخواهد شد.
ویرایش=به من که باشه میرم وازکتومی میکنم ولی کسکشا تو جمهوری اسلامی وازکتومی و توبکتومی رو ممنوع کردن چون عاغا فرمودند باید جمعیت بشه 150 میلیون حتی به این قیمت که بچه ناخواسته به دنیا بیاد!