نقل قول:در اینکه تجاوز در همهی دنیا وجود داره هیچ شکی نیست اروپا، آسیا، کشورهای اسلامی این را که دیگر نمیشود انکار کرد... به نظر من اینها هیچ ربطی به احکام اسلامی ندارد و همش بخاطر بیعرضگی و بیقانونی کشورهای عقب افتاده پاکستان ، عراق ، ایران ، افغانستان و ... میباشد
گرامی متوجه نشدید؟! به همین سادگی "بازدارندگی مطلق" ادیان رد شد.پس دیگه نمیتونید ادعا کنید دین داشتن باعث میشه جلوی جرم و جنایت گرفته و دین نداشتن جرم و جنایت رو زیاد میکنه.(برای امار جرم و جنایت پایین میتونید به کشورهای نسبتا بی دین حوزه اسکاندیناوی مراجعه کنید) میگید به فرهنگ، اقتصاد، نظام قضایی بستگی داره!؟ این دقیقا حرف من هست و رد کردن حرف اولیه شما که دین رو مهمترین عامل حساب کردید.
نقل قول:در مورد داعش که اینها ادعای مسلمانی میکنند اما بویی از اسلام نبردهاند همچنین مسئولین مملکت ایران به نظر من اینها هیچ فرقی با دواعش ندارند و همگی از یه قماش هستند، طرف بخاطر 2000 دلار عضو داعش شده بود !! جالب است پلیس عراق را با 100 دلار خریده بودن که راه بین شهری را بدون درگیری برای داعش باز کند !!
فکر میکنید صدر اسلام خیلی فرق داشته؟! نقش وعده های غنائم و... رو خیلی دست کم میگیرید، همون موقع ها هم بین محمد و پیروانش سر اینها دعوا میشده
و اینکه راهزنی ، گردن زنی یهودیان،برده داری، به کنیزی گرفتن و تجاوز به زن و دختر کفار در زمان خود خود محمد هم بوده!
استدلال"اعراب همشون اونطور بودند" فایده نداره، چون اگر آدمی معمولی این کار رو میکرد انتظاری نداشتیم ولی وقتی دینی مدعی میشه فراتر از تاریخ هست، نمیتونه ادعا کنه وابسته به جبر زمانی و جغرافیایی بوده.
نقل قول:این اختلاف تفسیر را قبول دارم این تندرویها ربطی به دین نداره مشکل از مبلغان دین است و این امری طبیعی است که یک یهودی و یا مسیحی یا سنی و هندو بر اساس تعصبی که به دین خود دارد بگوید دین من بهتر و کاملتر است اما انسان عقل و خرد دارد هر آنچه منطقی باشد میپذیرد.
وقتی پیامبر، آورنده یک دین خودش سراپا اشکال باشه دیگه نمیشه گفت مشکل از آدم هاست نه دین!
نقل قول:میشود مثالی در این مورد بزنید؟
مثلا مجازاتی که در اسلام ایراد داشته باشد در مورد تجاوز و سکس.
فهرست روشهای اعدام - WiKi
منظور این هست که اگر شما میخواید کسی رو سنگسار(یا هر مجازات وحشیانه دیگه) بکنید، نیاز ندارید مسلمون باشید! میشه مثل خیلی از جوامع در طول تاریخ با وضع قانون چنین کاری رو کرد.
نقل قول:در کجا چنین اختیاری را بهت میدن که اگر سه نفر از اعضای خانوادهات را کشتند و بری از خانوادهاش سه نفر را گلچین کنی؟
باز هم متوجه نشدید:))
توسل به احساس - WiKi
استدلالی که شما اوردید اسمش"توسل به احساسات" هست، یعنی با برانگیختن حس شخص نظرش رو میپرسید(اوردن اسم خواهر و مادر به همین خاطره)، خب من هم میگم اگر حس طرف رای به تجاوز به خواهر و مادر متجاوز داد چی؟!
نقل قول:من هم این را قبول دارم خطر مجرم از سر اجتماع برداشته بشه و این را هم قبول دارم مجازاتهای وحشیانه نتونستند جرم را منقرض کنند ولی اجرای درست مجازات میتونه مملکت را از هر دمبیلی قانونمندتر بکند.
من دارم میگم فرضا شما خواستار مجازاتی مثل اعدام برای متجاوز/قاتل باشید، هیچ نیازی به دین مخصوصا در حکومت ندارید و نمونش هم کشور های لائیک یا سکولاری هستند که مجازات اعدام رو داشته یا دارند.
+
نقل قول: به تو قول میدهم اگر دینی وجود نداشت در مورد جرمی که مثال زدم به بدترین شکل ممکن کون طرف را جر میدادن جوری بهاش برخورد میکردن که طرف از بدنیا اومدنش پیشمون بشه، حالا این شعارها قشنگ برای کوبیدن دین و تشویش افکار مسلمین است
شما به طرز فجیعی از کمبود اطلاعات رنج میبرید، اون هم در عصر اینترنت:e108:
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-