09-21-2014, 09:31 PM
Crusader نوشته: درود راسل گرانمایه. شما خوبی گرامی؟ کار و کاسبی بدک نیست. آنهمه تلاش و کوشش دوستان مبنی بر شلوغ کردن فروم به اینجا ختم شد؟! انجمن به نسبت قبل از تابستان بسیار خلوتتر به نظر میاید.من هم خوبم، ممنون.
آری متاسفانه نمیدونم چرا این اندازه خلوت شده، البته بخض مهمی از اون برای نبود چند نفر از دوستان هست، ولی بخشیش هم مربوط میشه به بیرونقی فرومنویسی. من در یک تاپیک دیگه چند سناریو رو دراینباره نوشتم و گفتم دوست دارم نظر بقیه دوستان رو هم دربارهاش بدونم.
اما...، میدونیم هرقدر هم که شرایط بد باشد، بحث درباره خانمبازی همیشه خریدار داره حتی در بیرونقترین رسانه. نظرت چیه امید جان، پیشنهادی نداری بهبود؟
البته در این مورد من تازه فهمیدم یک رادیو هست (رادیو پرچونه) که بیشتر از ده سال هست داره برنامه پخش میکنه و نسبتا هم موفق هست. در فیس بوک هم میشه درباره مسائل کاربردی بحث کرد. ولی در مورد مسائل عمیقتر و فلسفیتر من نمیدونم چیکار میشه کرد، شاید واقعا اهل فکر در جامعهیِ ایرانی بکل منقرض شدند و ما خبر نداریم.
حالا از این حرفها گذشته فعلا من هستم و خودت و اگر مطلبی هست بگو، علی الحساب یکنفر هست برای خواندن و گفتگو، تا بقیه دوستان از غیبت صغرا و کبری برگردند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound