08-19-2014, 02:31 PM
Dariush نوشته: پیرمرد باکره دیگر کیست دخترم؟ پیشبینی کدام است؟دخترم؟ من؟! دختر تو؟ تو بابای منی؟
پیرمرد باکره همون زن ستیز اعظمه دیگه، امیر! مگه ندیدی پیشبینی کرده بود که احتمالا با نبودنش اینجا خلوت میشه؟
Dariush نوشته: پیرمرد باکره دیگر کیست دخترم؟ پیشبینی کدام است؟دخترم؟ من؟! دختر تو؟ تو بابای منی؟
Parisa نوشته: دخترم؟ من؟! دختر تو؟ تو بابای منی؟چطور مگر؟ من خیلی دوست دارم دو فرزند دختر داشته باشم. دخترها در مورد پدر خود خیلی مهربان هستند!
Parisa نوشته: پیرمرد باکره همون زن ستیز اعظمه دیگه، امیر! مگه ندیدی پیشبینی کرده بود که احتمالا با نبودنش اینجا خلوت میشه؟
Dariush نوشته: چطور مگر؟ من خیلی دوست دارم دو فرزند دختر داشته باشم. دخترها در مورد پدر خود خیلی مهربان هستند!من که فکر نمیکنم شما پدر خوبی برای دختراتون بشید.
Dariush نوشته: امیر اگر بود به شما احتمالا گفته بود مادربزرگ ترشیده گندیده:))اینو اون گفته با شما؟!
Dariush نوشته: من احتمال میدهم که همین یکی از عوامل موثر در همزمانی ضداسلام و کافر بودن با طرفداری از نوچههای خمینی از سوی شما باشد، نیست؟
sonixax نوشته: ناخداباوران یا نوخداباوران ؟!نو خداناباوران،مثل همیشه اشتباه تایپی بود:))
نو = جدید، تازه!!!
Dariush نوشته: @undead_knightالان هم همچین پیدا نیستم فقط حضور دارم:))
چطوری آرش جان؟ چند روز که مدتی بود ناپیدا بودی، میخواستم بیایم اینجا چند فحش آبدارِ بدتر از فحش ناموسی بهت بدهم، اگر دوست میداری میتوانم در حضور خودت اینکار را بکنم...
undead_knight نوشته: الان هم همچین پیدا نیستم فقط حضور دارم:))خوب است که حداقل حضور داری، «همین خوبـــــــــــــه، همیــــــــــن خوبه »
undead_knight نوشته: فحش بده ولی در مورد اثر داشتنش گارانتی نمیدم:))مطمئنی؟!
Dariush نوشته: خوب است که حداقل حضور داری، «همین خوبـــــــــــــه، همیــــــــــن خوبه »تهاش هم مثل ابی بگو جووونُم جووونم:))
مطمئنی؟!
دوستان، این شوالیه خیلی پسر گلیست، آنقدر دوستداشتنیست که شبیه به او یافت نمیشود، همهی صفاتِ خوب و پسندیده در او یافت میشوند، یک انسان نیک و نازنین هستند ایشان ....
undead_knight نوشته: فایده نداره،کلا هیچی اثر نداره حتی این