لیست بخشی از مطالعات من به ترتیب اهمیت و تأثیری که داشتند:
۱. فیشته : من از او دو کتاب خواندم اما مهمترین آنها، و کتابی که حاوی ایدههای پیشتر نا-اندیشیده برای من بود، این اثر است.
Johann Gotlieb Fichte - Science of Knowledge
۲. جاکوبی: نظر من این است که کتاب زیر بطور کامل خوانده بشود:
[Friedrich Heinrich Jacobi برای دریافت درونمایهی بنیادین اندیشههای او بخش Allwill's Collection of Letters میتواند بسنده باشد.
۳. وینکلمان : این کتاب را پیدا کردن احتمالاً دشوار باشد، من ترجمهی فرانسهی آنرا بصورت چاپی خواندم و گویا تازه اخیراً به انگلیسی ترجمه شده.
History of the Art of Antiquity (Texts & Documents): Johann Winckelmann, Harry Mallgrave, Alex Potts: 9780892366682: Amazon.com: Books
۴. هامان: این یکی حتی ناشناختهتر است، دوست نزدیک کانت و به گمان من برجستهترین منتقد او. بعید است چیزی از او به انگلیسی پیدا بکنید، این دو کتاب بخش مهمی از اندیشههای او را دربر میگیرد:
Amazon.com: Hamann: Writings on Philosophy and Language (Cambridge Texts in the History of Philosophy) (9780521520676): Kenneth Haynes: Books
Amazon.com: After Enlightenment: The Post-Secular Vision of J. G. Hamann (9780470674925): John R. Betz: Books
۵. کانت: دو اثر کمتر خوانده شدهی او The Critique of Judgment و از آنهم بسیار مهمتر Prolegomena to Any Future Metaphysics.
۶. یوهان هردر: Ideas for Philosophy of the History of Humanity و This Too a Philosophy of History for the Formation of Humanity و …
مجموعهای از این نوشتهها و بهترین آثار او در این دو کتاب وجود دارد:
Amazon.com: Another Philosophy of History and Selected Political Writings (9780872207158): Johann Gottfried Herder, Ioannis D. Evrigenis, Daniel Pellerin: Books
http://www.amazon.com/Herder-Philosophic...0521794099
۷. شیلر: تقریباً تمام آثار او ادبی، تاریخی، فلسفی.. به ترتیب اهمیت برای من:
On The Aesthetic Education of Man
On Naive and Sentimental Poetry
The Wallenstein Trilogy
On Universal History
The Maid of Orleans
The Criminal of Lost Honor
The Apparitionist
A History of the Thirty Years War
۸. گوته: که شوربختانه بجز فاوست او باقی آثار جملگی نادیده گرفته شدهاند، کسی حتی بخش دوم فاوست را هم نخوانده! گوته هم در میان نویسندگانیست که همهی آثار او ارزش خوانده شدن دارند. او بیش از آنکه فیلسوف یا حتی ادیب باشد «فرزانه» است. اگر مشتاق هستید معنای «مردانگی» را بدانید به گمان من مطالعهی گوته بهترین کاریست که میتوانید بکنید.
Torquato Tasso
Italian Journey
Egmont
Conversations of German Refugees
Novella
Hermann and Dorothea
Elective Affinities
Wilhelm Meister's Apprenticeship
Wilhelm Meister's Journeyman Years
۹. شلینگ:
Philosophical Inquiries into the Essence of Human Freedom
On Nature's Connection to the Spirit World
System of Transcendental Idealism
Ideas for a Philosophy of Nature
۱۰. اشلگل:
On Incomprehensibility
Fragments
Lucinde
خواندن همینها احتمالاً بین شش ماه تا یک سال طول بکشد. پس از آن یکسری اثر دیگر معرفی خواهم کرد.