نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

«ده» خودتان را پُست بکنید! +18

Dariush نوشته: باز که نشد! من اگر تحتِ تاثیر اثراتِ بیوشیمایی باشم که نمی‌توانم نظرِ همه‌جانبه بدهم و همه‌ی معیارهایم را در نظر بگیرم. مسلم است که یک زنِ 6 ِ در دسترس ِ آلتم فی‌الفور 10 خواهد شد و زیباتر از همه‌ی آنهایی که از دسترسِ من دور هستند (عشق چیزی جز این است؟!)، موضوع همین است که وقتی آن اثر بیوشیمیایی از بین رفت و چشم و عقلم سر جای خودشان برگشتند، آیا باز نمره‌ی 10 من سر جایش خواهد بود یا نه؟ خودِ همین بالا پائین شدنِ معیارهای من در موقعیت‌های مختلف، نشان از دقیق نبودشان دارد.

همینست، ما می‌گوییم زیبایی برخلاف آنچه فلاسفه ادعا می‌کرده‌اند یک مفهوم «ذهنی» نیست، در جهان حقیقی «اتفاق» می‌افتد و اینهم علائم و معیارهای بازشناسی آنست. الان در این مبحث برخی نظریاتی مطرح شده راجع به حتی «بوی تن» طرف مقابل که اثرات زیبایی‌شناختی دارد. پس همان اثری که زیبایی به روی شما دارد معیار درست برای اندازه‌گیری آنست. ضمن اینکه آلترناتیوی وجود ندارد و شما با بی‌مسئولیتی شایسته‌ی سرزنشی می‌گویید «هیچ معیاری وجود ندارد»، در همان حال که گویا می‌پذیرید «همیشه زشت» می‌تواند وجود داشته باشد!

معیارهای شناسایی شده قطعی و دقیق و مطلق هستند، مثلا امکان ندارد شما پیری را از جوانی زیباتر ببینید، معیارهای بی‌شماری ولی هستند که هنوز شناسایی نشده‌اند(اینکه چرا آنها را انتخاب می‌کنیم و ...)، اینست که ما اینها را می‌گذاریم به حساب «اختلاف سلیقه» و ... اما به زودی به قدر کافی شواهد خواهیم داشت تا از طریق آن «زیبای مطلق» را بیافرینیم. من البته شکی ندارم که آن زمان هم کسانی خواهند بود که بگویند «۲ از ۱۰، دست نمی‌زنم». E415

۷.۵/۱۰

سمت چپی ۱۰ است سمت راستی ۸ :

[ATTACH=CONFIG]4195[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg 1396796200323.jpg اندازه 100.47 KB  تعداد دانلود: 138

زنده باد زندگی!
پاسخ

یک چیز دیگر را هم در این بحث نباید فراموش کرد: حتی اگر هم معیارهای ما «نسبی» باشند باز این معیارها به نحوی قابل شناسایی وجود دارند، مثلا ممکن است ما که در نواحی سردسیری تکامل پیدا کرده‌ایم پوست روشن را جذاب بیابیم و یک کنیایی پوست تیره را، این باز به آن معنی «معیاری وجود ندارد» (که اغلب مفهوم مورد نظر مروجان «معیارها نسبی‌ست») نیست، صرفا به این معناست که ما معیارهای متفاوتی داریم، که همچنان قابل شناسایی و اندازه‌گیری به نحوی عینی هستند.

[ATTACH=CONFIG]4196[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg 1396827399846.jpg اندازه 333.9 KB  تعداد دانلود: 118

زنده باد زندگی!
پاسخ

Ouroboros نوشته: همینست، ما می‌گوییم زیبایی برخلاف آنچه فلاسفه ادعا می‌کرده‌اند یک مفهوم «ذهنی» نیست، در جهان حقیقی «اتفاق» می‌افتد و اینهم علائم و معیارهای بازشناسی آنست. الان در این مبحث برخی نظریاتی مطرح شده راجع به حتی «بوی تن» طرف مقابل که اثرات زیبایی‌شناختی دارد. پس همان اثری که زیبایی به روی شما دارد معیار درست برای اندازه‌گیری آنست. ضمن اینکه آلترناتیوی وجود ندارد و شما با بی‌مسئولیتی شایسته‌ی سرزنشی می‌گویید «هیچ معیاری وجود ندارد»، در همان حال که گویا می‌پذیرید «همیشه زشت» می‌تواند وجود داشته باشد!

معیارهای شناسایی شده قطعی و دقیق و مطلق هستند، مثلا امکان ندارد شما پیری را از جوانی زیباتر ببینید، معیارهای بی‌شماری ولی هستند که هنوز شناسایی نشده‌اند(اینکه چرا آنها را انتخاب می‌کنیم و ...)، اینست که ما اینها را می‌گذاریم به حساب «اختلاف سلیقه» و ... اما به زودی به قدر کافی شواهد خواهیم داشت تا از طریق آن «زیبای مطلق» را بیافرینیم. من البته شکی ندارم که آن زمان هم کسانی خواهند بود که بگویند «۲ از ۱۰، دست نمی‌زنم».
:e057:
پس در نهایت می‌رسیم به این پرسش که آیا زیبایی در ذات توسط علم قابل تعریف و شناسایی خواهد بود یا نه؟
+

نمره‌های خودتان کاملا دقیق بودند.
[ATTACH=CONFIG]4197[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg simply-beautiful-30.jpg اندازه 39.06 KB  تعداد دانلود: 118

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: :e057:
پس در نهایت می‌رسیم به این پرسش که آیا زیبایی در ذات توسط علم قابل تعریف و شناسایی خواهد بود یا نه؟
+

نمره‌های خودتان کاملا دقیق بودند.
[ATTACH=CONFIG]4197[/ATTACH]

۷.۵/۱۰

یک روشی هست برای نزدیک شدن به یقین علمی پیرامون دقت نمرات، اینبار که خواستید نمره بدهید تصور بکنید که زن ِ درون تصویر جان گرفته و وارد اتاق‌تان شده و همانطورکه با پیژامه و لب‌لوچه‌ی آویزان از باخت چند دقیقه پیش و بند و بساط نشسته‌اید با عشوه می‌پرسد «داریوش، نمره‌ی من چنده؟». بعد نمره بدهید! حتی فکر کردن به سناریو باعث می‌شود آدرنالین و ... ترشح بشود و دقت نمره به نحوی شگفت‌انگیز بالا برود! E414

[ATTACH=CONFIG]4198[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg 1395572649821.jpg اندازه 50.11 KB  تعداد دانلود: 162

زنده باد زندگی!
پاسخ

Ouroboros نوشته: یک روشی هست برای نزدیک شدن به یقین علمی پیرامون دقت نمرات، اینبار که خواستید نمره بدهید تصور بکنید که زن ِ درون تصویر جان گرفته و وارد اتاق‌تان شده و همانطورکه با پیژامه و لب‌لوچه‌ی آویزان از باخت چند دقیقه پیش و بند و بساط نشسته‌اید با عشوه می‌پرسد «داریوش، نمره‌ی من چنده؟». بعد نمره بدهید! حتی فکر کردن به سناریو باعث می‌شود آدرنالین و ... ترشح بشود و دقت نمره به نحوی شگفت‌انگیز بالا برود!
E415
من در موردِ حشری بودنِ خودم کاملا صادق هستم؛ چنان نمره‌ی با صدای لرزان و قلبِ پرتپش به او نمره‌ی ده بدهم که محمد در برابر حوری‌های بهشتی! این هم از دستاوردهای بازی‌ست که اینچنان مارا تبدیل به جانور کرده!

اما با این چیزها ما در نهایت نفهمیدیم زیبایی در ذات یعنی چه و علم چطور می‌تواند در موردش نظر بدهد؟ امیر جان زیبایی برای آنکه محتوا داشته باشد، کاملا وابسته به ناظرِ بیرونی‌ست؛ پس «زیبایی، چیزی‌ست که آن بیرون اتفاق می‌افتد»، آنقدر عجیب است که شبیه به «احساسِ خوب چیزی‌ست که آن بیرون واقعا وجود دارد». اگر زیبایی آنقدر معیاری روشن و دقیق داشت که هنر اینقد بی‌در و پیکر نمی‌بود!

+امتیاز بدونِ پستان: 8
با پستان: 4
هر چیزی غیر‌طبیعی و ناهنجار، امتیاز را به شدیدا تقلیل خواهد داد.
[ATTACH=CONFIG]4199[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg 34d1b55104833f6f29462ebc72dc70de.jpg اندازه 194.04 KB  تعداد دانلود: 152

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Alice نوشته: من فکر می کنم شما هم دوست نداشته باشید تن و بدن کسی رو که عاشقش هستید دیگران ببینند! من هم از اینکه تنم رو به جز معشوقم کس دیگه ای ببینه چندشم می شه و حالم از خودم بهم می خوره، دست خودمم نیست.
آخه در غرب کسی‌ نگاه جنسیتی مثل ایران نداره ، من با زنم کنار دریا میریم من با شرت اون با بیکینی ، کسی‌ اصلا نگاه نمیکنه ، انقدر زن و مرد همه جا هست که تابو دیگه نیست این چیز‌ها ، در ضمن من صاحب بدن زنم که نیستم ، حق خودم نمیدونم بهش بگم چی‌ بپوش چی‌ نپوش

"A Land without a People for a People without a Land"

پاسخ

Dariush نوشته: [ATTACH=CONFIG]4199[/ATTACH]

6 / 10

[ATTACH=CONFIG]4201[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg jennifer-love-hewitt-hairstyles-2013-3.jpg اندازه 1.19 MB  تعداد دانلود: 353

پاسخ

شما واقعا خیلی سخت‌گیر و دشوارپسند هستید کسرای گرامی! آن زن در بدترین حالت، 8 است.

[ATTACH=CONFIG]4202[/ATTACH]

E105E415
حالا اگر می‌توانید به این زیر ده بدهید!

فایل‌های پیوست
.jpg Celebrity Pics 720x594 (Best4pic) (10).jpg اندازه 144.75 KB  تعداد دانلود: 105

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: شما واقعا خیلی سخت‌گیر و دشوارپسند هستید کسرای گرامی! آن زن در بدترین حالت، 8 است.

[ATTACH=CONFIG]4202[/ATTACH]

E105E415
حالا اگر می‌توانید به این زیر ده بدهید!
این جیگر اسرائیلی ما رو گذاشتید؟ ۱۰۰ از ۱۰E415

پاسخ

[ATTACH=CONFIG]4204[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg article-2580630-1C47447800000578-626_634x764.jpg اندازه 127.56 KB  تعداد دانلود: 309

پاسخ