05-19-2014, 11:18 AM
undead_knight نوشته: وقت و حوصلم اونقدری نیست که بخوام اینطوری نباشم:))
البته ایرادی هم به کارم وارد نیست
عزیزم خب شما که فقط آنتن سفسطه یابیت فعاله ، باید تو همون جستار سفسطه یابی این گیرا رو بدی دیگه :e059: !!
undead_knight نوشته: وقت و حوصلم اونقدری نیست که بخوام اینطوری نباشم:))
البته ایرادی هم به کارم وارد نیست
Anarchy نوشته: عزیزم خب شما که فقط آنتن سفسطه یابیت فعاله ، باید تو همون جستار سفسطه یابی این گیرا رو بدی دیگه :e059: !!نامردی نکن،فقط که سفسطه یابی نمیکنم :|
undead_knight نوشته: دقیقا صفت "لجباز لجباز لجباز" برازندت هست:))
این یک سفسطه آشکار هست و اگر هر کسی بخواد با دادن یک صفت به یک شخص و رد کردن اعتبارش،حرفش رو هم رد بکنه مرتکب یان سفسطه شده و اصلا گفتگو معنا ندارهفگافیه هر وقت از یک حرفی خوشمون نیومد گویندش رو متنصب یه یک صفت بکنیم که از نظر ما بد هست! :))
sonixax نوشته: یاسین در گوش ذوب شده در ولایت میرحسین خوندن فقط وقت طلف کردن هستش!طلف کردن نه، تلف کردن بی سواد!
sonixax نوشته: کسی که همجنسگرایی رو بد میدونه و دلیل مخالفتش با این مساله نه استدلال و حقیقت بلکه بد دونستن همجنسگرایی هست حرفش بی ارزشه ،همون طوری که بالاتر هم خودش به روشنی گفته داستان همجنسگرایی فرخزاد افترا به وی هستش یعنی همجنسگرایی ننگه!
کافر_مقدس نوشته: طلف کردن نه، تلف کردن بی سواد!
کافر_مقدس نوشته: گر من به شما بگویم سلطنت طلب هستید ولی نباشید این می شود افترا ! یعنی دادن نسبت ناروا به کسی. ولی این فرنودی نمی شود برای اینکه برای مثال شاهزاده بد باشد یا سلطنت چیزی بیخودی باشد.
کافر_مقدس نوشته: اینجا هم گفتم چون خود فرخزاد خوشش نمی آمد این شایعات پشت سرش باشد پس می شود افترا ، وگرنه کسی همجنسگرایی را محکوم نکرد که برای خود داستان می بافید
کافر_مقدس نوشته: تصمیم دارم دیگر با جنابعالی گفتمانی نداشته باشم. زیرا چیز تازه ای برای گفتن ندارید
کافر_مقدس نوشته: من نیز خوب بلدم همچون خودت رفتار کنم، ولی اخلاقیات چنین پروانه ای را به من نمی دهد.