نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اخبار روز ایران و جهان

[h=1]در انتظار اعدام، به اتهام سب نبی و توهین به رهبری[/h]

نقل قول: شعبه پنجم دادگاه کیفری استان خراسان رضوی، جوانی به نام روح الله توانا را به اعدام محکوم کرده است. اتهام روح الله توانا، که در تاریخ ۲/۶/۱۳۹۰ دستگیر شده، سب نبی (دشنام به پیغمبر) و توهین به رهبری است.
پرونده روح الله توانا برای تأیید حکم در اختیار شعبه چهاردهم دیوان عالی قرار گرفته است. وکیل متهم خواهان تجدید نظر در حکم شده و استدلال کرده است که آنچه به متهم نسبت داده شده نقل قول‌هایی از اوست که در حالت مستی بیان شده است. بنابر استدلال وکیل حکم بر اساس شبهه داده شده و بایستی طبق قوانین خود حکومت اسلامی نقض شود.
نامه سرگشاده مادر متهم

مادر متهم، خانم فخری جمالی، نامه‌ای خطاب به “گزارشگران و فعالان حقوق بشر” نوشته که در آن آمده است:
«اینجانبه فخری جمالی مادر متهم زندانی روح الله توانا فرزند محمود می باشم. متاسفانه مشکلات مادی و اخلاقی همسرم باعث گردید که فرزندم روح الله دچار اختلالات روحی و روانی گردیده و از همان نوجوانی از خانواده منزوی و با فرار از منزل در شهر دیگری سکونت نماید.متاسفانه ازدواج نافرجام وی نیز موجب شدت بیماری روحی او شده بطوریکه به مواد مخدر و مشروب الکلی روی می آورد و تنها سرگرمی او مشاهده برنامه های فارسی زبان خارجی بوده،متاسفانه این برنامه ها و بیماری روحی او موجب می گردد که مطالب شبکه های خارجی درنزد او جلوه کرده و مطالب آنان را ضبط و گاهی گفتار آنان را در رایانه خویش نگهداری کند.متاسفانه به علت خصومت دوستش حافظه رایانه اش سرقت و تحویل مقامات امنیتی استان خراسان رضوی می گردد و او تحت تعقیب و بازداشت بصورت ممنوع الملاقات برای چندین ماه قرار می گیرد.وی در اداره اطلاعات علت تهیه و نگهداری برنامه های شبکه های خارجی را عصبانیت و مشکلات روحی و مادی خویش اعلام می دارد، از جمله مطالبی که در حافظه رایانه او بوده است مراسم جشن تولدی است که برای خودش و در تنهایی گرفته و در حالی که با چاقو کیک تولدش را میبرد و مشروب صرف می کند اظهاراتی کرده که مامورین تحقیق از آن به توهین به پیامبر تعبیر نموده اند”.
در ادامه نامه آمده است که پزشکی قانونی خراسان نیز تأیید کرده که متهم به دلیل مشکلات زندگی نیاز به درمان دارد و آن‌چه را که به وی نسبت داده می‌شود، بایستی با نظر به وضع روحی متهم مورد بررسی قرار گیرد.
خانم فخری جمالی در این نامه سرگشاده نکاتی از دفاعیات وکلای فرزند خود را بیان کرده و در اعتراض به حکم صادر شده نوشته: “دادگاه محترم در استدلالی عجیب و بدون توجه به مدافعات صورت گرفته اعلام می نماید که مقدار مشروبی که فرزندم خورده او را مسلوب الاراده نکرده تا از اتهام سبّ النبی مبرا شود لذا هم وی را به مجازات شرب خمر و هم حد سبّ النبی یعنی اعدام محکوم نموده است. متاسفانه دادگاه محترم هیچ توجهی به صراحت ماده ۲۶۳ قانون مجازات اسلامی که می گوید :هرگاه متهم به سبّ ادعا نماید که اظهارات وی از روی اکراه، غفلت، سهو یا درحالت مستی یا غضب یا سبق لسان یا بدون توجه به معانی کلمات و یا نقل قول از دیگری بوده سبّ النبی محسوب نمی شود، اما دادگاه محترم هیچ توجهی به قانون نداشته و بر خلاف آن رأی می دهد.”
تقاضا از فعالان حقوق بشر

در پایان این نامه خطاب به “گزارشگران و فعالان حقوق بشر” آمده است:
“ازشما فعالان حقوق بشر به عنوان شخصیت های حقوق دان و مدافعین جان افراد بی گناه مانند فرزند من تقاضا دارم به ما کمک کنید هیچ کس در ایران جواب گوی ما نیست جان فرزند من را نجات دهید. باتشکر فراوان. مادر رنج کشیده فخری جمالی”

پاسخ

Venezuelan crisis: Beauty queen Genesis Carmona dies in anti-government protest - Americas - World - The Independent
ملکه زیبایی ونزوئلا در تظاهرات ضد حکومتی کشته شد.

To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
پاسخ

Ukrainian rabbi tells Kiev's Jews to flee city


رهبران جامعه یهودی اوکراین از یهودی‌ها خواستند که از کیف و در صورت توانائی از کشور فرار کنند و از اسرائیل کمک خواستند. نیروهای نئو نازی و راست افراطی در تظاهرات‌های ضدّ دولتی خیلی‌ فعال بودند و ترس این میره که بعد از به قدرت رسیدن اول بیهودی‌ها حمله کنند که با پوتین رابطه خوبی‌ داشتند همیشه! ، هفته پیش هم جامعه یهودی اکراین از تمامی‌ یهودیان جهان کمک مالی‌ خواسته بودند تا از مکان‌ها و خانه‌های خود محافظت کنند!

"A Land without a People for a People without a Land"


پاسخ

جنبش راه سبز - شکسته شدن سکوت یکی از شاهدان کهریزک؛ آنجا اخر دنیا بود

E413
پاسخ

نقل قول:
[عکس: 36.jpg]
رییس هیات تحقیق سازمان ملل روز دوشنبه، ۲۶ اسفند، در گزارشی به شورای حقوق بشر این سازمان در ژنو اعلام کرد که جنایات کره شمالی شبیه جنایات نازی‌ها، رژیم آپارتاید و خمرهای سرخ است و باید متوقف شود.

مایکل کیربی در سخنان خود جنایات رژیم کره شمالی علیه مردم خود را با اقدامات نازیسم، رژیم پیشین آپارتاید در آفریقای جنوبی و حکومت خمرهای سرخ در کامبوج مقایسه کرد و خواستار شجاعت ملت‌های بزرگ در برخورد با این حکومت شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وی افزود: «این وظیفه رسمی شماست که با جرایم مربوط به نقض حقوق انسانی و جنایات علیه بشریت توسط جمهوری دمکراتیک مردمی کره شمالی برخورد کنید».

اظهارات آقای کیربی یک ماه پس از آن بیان می‌شود که هیات تحقیق سازمان ملل گزارشی ۴۰۰ صفحه‌ای درباره گستره وسیعی از نقض حقوق بشر در کره شمالی از جمله حبس‌های گسترده، کشتار، شکنجه، گرسنگی عمدی، بردگی و خشونت جنسی منتشر کرد.

رییس هیات تحقیق سازمان ملل می‌گوید: «شدت، اندازه، طول دوره و ماهیت غیرقابل وصف بی‌رحمی در این کشور حاکی از وجود یک حکومت تمامیت‌خواه است که هیچ‌گونه سنخیتی با دنیای معاصر ندارد».

وی اظهار داشت: «این کشور یک سیاهچاله است که حقوق بشر، شان و شرف انسانی کنترل و سرکوب شده و در مسیر تباهی است».

آقای کیربی می‌گوید: «جهان مدت‌ مدیدی است که شواهد را نادیده گرفته است. حالا که همه چیز را می‌دانیم دیگر هیچ توجیهی پذیرفتنی نیست».

سه پیونگ سو، نماینده کره شمالی در ژنو، گزارش سازمان ملل را «جعلیات شرم‌آور» خوانده که از سوی دولت‌های به گفته وی «متخاصم» تهیه شده است. وی گفته که کشورش این گزارش مقابله‌جویانه را رد می‌کند.

چین نیز که از متحدان قدیمی رژیم کره شمالی است روز دوشنبه این گزارش را رد کرد و گفت که یک کمیسیون مستقل این ادعا‌ها را بی‌پایه اعلام کرده است.

به گزارش رویترز، چن چاندونگ، دیپلمات چینی در شورای حقوق بشر سازمان ملل، گفته است که گزارش این سازمان از واقعیات فاصله دارد.

وی اظهار داشته‌است که: «ناتوانی کمیسیون در جلب حمایت و همکاری کشور مورد نگرانی باعث شده است تا نتواند به درستی به وظیفه خود عمل کند».

نماینده چین گفته است که گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر پایه اطلاعات و مصاحبه با افرادی تنظیم شده که در خارج از کره شمالی هستند و مبتنی بر اطلاعات بی‌واسطه نیست.

وی پرسیده است: «این پرسش پیش می‌آید که آیا چنین تحقیقی واقعا قابل اعتماد است؟»

با این حال بسیاری از کشورهای جهان با حمایت از گزارش سازمان ملل خواستار آن شده‌اند که شورای امنیت این موضوع را برای رسیدگی به دادگاه جنایات بین‌المللی در لاهه ارجاع دهد.

اتحادیه اروپا همراه با ژاپن قطعنامه‌ای را تهیه کرده و قرار است که هفته آینده برای رای گیری به شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه کنند. در این قطعنامه خواسته شده است که دادگاه جنایات بین‌المللی به وضعیت نقض حقوق بشر در کره شمالی رسیدگی کند.

کمیسیون تحقیق سازمان ملل در مارس سال ۲۰۱۳ از سوی شورای حقوق بشر تشکیل شد ولی نتوانست مجوز مقام‌های کره شمالی را برای بازدید از این کشور به دست آورد.

عمده اطلاعات این گزارش بر پایه گفت‌وگو با ۳۲۰ فراری کره شمالی و منابعی در کره جنوبی و ژاپن تهیه شده است.

سازمان ملل: جنایات کره شمالی شبیه نازی‌ها، آپارتاید و خمرهای سرخ است

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=1&theater

نقل قول:بازداشت کاربر فیس بوک پس از بازگشت به ایران

یک زن ایرانی شهروند بریتانیا در ارتباط با فیس بوک در شیراز بازداشت شده است

به گزارش رادیو فردا، روزنامه دیلی میل، چاپ لندن، از بازداشت یک زن ایرانی با تابعیت دوگانه، به اتهام ابراز نظراتش در فیس بوک، پس از سفر به ایران خبر داد.

داریوش تقی پور شوهر رویاء صابری نژادنوبخت، به این روزنامه گفته است که همسرش که شهروند بریتانیاست، در مهرماه گذشته برای دیدار خانواده اش به تهران رفته، اما پس از دو هفته در سفر به شیراز بازداشت و به جاسوسی متهم شده است.

داریوش تقی پور در تماسی از تهران با این روزنامه افزوده است که همسرش در چت روم و در فیس بوک درباره محدودیت های بیش از حد مذهبی در ایران ابراز نظر کرده بود.

دوستان این خانواده از نماینده محلیِ خانم صابری در پارلمان بریتانیا، خواسته اند برای آزادی او کمک کند و این نماینده نیز از وزارت خارجه بریتانیا خواسته است به این موضوع رسیدگی کند.

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

‮ایران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮'شهروند بریتانیایی - ایرانی به اتهام اهانت به اسلام در اوین زندانی است'‬

آخر عاقبت دروغها و دعوتهای حسن کلید ساز از ایرانیان ساکن خارج از کشور برای بازگشت! سرانجام آنهایی که فریب خوردند همین است.

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

قطعنامه پارلمان اروپا: هر هیاتی که از ایران دیدار می کند باید به زندانیان سیاسی دسترسی داشته باشد : کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران
نقل قول:کمیته سیاست خارجه اتحادیه اروپا با انتشار پیش نویس سندی تحت عنوان «استراتژی اتحادیه اروپا دربرابرایران» با درنظرگرفتن فصلی برای موضوعات مربوط به نقض حقوق بشر گفته است که هرهیاتی که در آینده از ایران دیدار می کند باید متعهد باشد که با ناراضیان سیاسی، فعالان جامعه مدنی دیدار کند و همچنین به زندانیان سیاسی دسترسی داشته باشد. این کمیته همچنین گفته که همراه با ۷۷۲ روزنامه نگار ایرانی خواستار بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران است.

همزمان با انتشار این سند، مرضیه افخم سخنگوی وزارت خارجه ایران با انتقاد از مفاد این قطعنامه گفت: «اقدام پارلمان اروپا در تصویب قطعنامه و طرح ادعاهای بی‌اساس حقوق بشری سازنده نیست و با روند جاری تحرکات همخوانی ندارد و غیرواقع‌بینانه است.» او همچنین گفت: «در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپایی گام‌های اولیه و قابل تاملی برای حل و فصل مسائل پیش روی دو طرف برداشته اند، موضع‌گیری حقوق بشری پارلمان اروپا و طرح موضوعات غیرواقعی بویژه درباره انتخابات ایران مردود و غیرقابل قبول است.»
سخنان سخنگوی وزارت خارجه ایران منطبق بر دیگر اظهار نظرهای مقاماتی است که مایلند با توجه به بهبود نسبی روابط سیاسی و همچنین ادامه مذاکرات هسته ای، کشورهای غربی از طرح مسائل مرتبط با حقوق بشر خودداری کنند. با این وجود دیدار ماه گذشته خانم کاترین اشتون با چندین فعال مدنی در تهران در حاشیه مذاکرات او با مقامات ایرانی، خشم محافظه کاران و واکنش وزارت خارجه را به همراه داشت. قطعنامه پارلمان اروپا عملا تصریح می کند که دیدار با فعالان مدنی باید ادامه یابد و در بازدید همه هیات های دیپلماتیک اتحادیه اروپا در نظر گرفته شود. قرار است این پیش نویس سوم آوریل (۱۴ فروردین ۱۳۹۳) به رای گیری گذاشته شود.
این قطعنامه آزادی برخی از زندانیان سیاسی را مورد استقبال قرار داده و خواستار آزادی همه مدافعان حقوق بشر، زندانیان سیاسی، فعالان کارگری و همچنین افرادی که پس از انتخابات سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) دستگیرشدند، شده است. به علاوه در این قطعنامه آمده است که علیرغم توجه حسن روحانی به مقوله حقوق شهروندی، همچنان ادعاهای گسترده ای در خصوص شکنجه، دادگاه های غیرعادلانه و مصونیت از مجازات وجود دارد.
این قطعنامه همچنین موضوع افزایش شدید اعدام ها در سال ۲۰۱۳ که شامل برخی موارد اعدام نوجوانان است و نیز اعدام های گسترده در پنج ماه اول سال جاری میلادی را مدنظر قرار داده و محدودیت آزادی بیان، انجمن ها، مذهب و آزادی های تحصیلی را محکوم کرده است. تبعیض علیه اقلیت های قومی، جنسیتی، مذهبی و همچنین وضعیت بهاییان و نوکیشان مسیحی از جمله موضوعات دیگری است که در این قطعنامه برجسته شده است.
پارلمان اتحادیه اروپاه همچنین از دولت ایران خواست است که با مکانیسم های حقوق بشر بین المللی از جمله سازمان های غیردولتی در خصوص گزارش دوره ای حقوق بشر و توصیه های سازمان ملل وهمچنین سازمان های حقوق بشر بین المللی همکاری کند. همچنین گفته شده است که علیرغم پیشرفت های صورت گرفته همچنین وضعیت زنان به دلیل «تبعیض غیرقابل قبول» یکی از موارد نگرانی است به خصوص در زمینه موارد حقوقی و همچنین قانون خانواده و مشارکت آنها در زندگی اقتصادی و اجتماعی.
متن کامل پیش نویس این قطعنامه را می توانید اینجا بخوانید

E41fE14cE00e

ارتباط حقوق بشر با پرونده هسته‌ای توطئه است --- جلال یعقوبی :: روزآنلاین




نقل قول:محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در ادامه همان کنفرانس خبری که درباره سران جنبش سبز گفت "ای کاش فتنه اتفاق نمی‌افتاد و ما با این دو عزیز همکاری داشتیم"، درباره گزارش‌های حقوق‌بشری بین‌المللی لحن دیگری گرفت.

او گفته بود: "احمد شهید مرتب می‌گوید چرا من را به ایران راه نمی‌دهید در حالی که بیرون از ایران و در گزارش‌هایش حدود ۳ هزار اتهام به ایران زده است. آمدنش به ایران برای بررسی نیست برای تبلیغات است. وی چگونه می‌خواهد ۳ هزار اتهام را طی ۳ روز بررسی کند؟" لاریجانی تهدید کرده بود: "رویه گزارشات اینگونه است که کسی که گزارش می‌دهد باید ثابت شود که درست می‌گوید یا نه. گزارشی که سرو ته آن مشخص نیست و با بلیط اقامت در برلین شکل گرفته، رسمیت ندارد و جمهوری اسلامی می‌تواند علیه احمد شهید اعلام دعوی کند. پرونده‌سازی کرده و این پرونده‌سازی خلاف قانون است." او اضافه کرده بود: " ما با غرب مدام در بحث حقوق بشر مذاکره داشتیم اما غرب به این نتیجه رسید که این مذاکرات به نفع‌اش نیست و به همین خاطر مذاکرات را رها کرد و به دنبال تبلیغات منفی علیه ایران رفت. ارتباط دادن مذاکرات حقوق بشر به مسائل هسته ای یک نمایش است و بیشتر شبیه یک توطئه است. این رفتار غربی‌ها به خاطر شکست آن‌ها در مذاکرات هسته‌ای است و متاسفانه آنها در مذاکرات هسته‌ای صادق نبودند."
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در همین کنفرانس خبری تلویحا خبر داد که پرونده حقوق بشر در اختیار وزارت خارجه قرار گرفته است. او گفت: "پیشبرد امر دیپلماسی مربوط به حقوق‌بشر همواره وجود دارد. ما نباید چند کانال دیپلماسی داشته باشیم. امر حقوق‌بشر سیاسی نیست، بلکه ملی است. طبیعی است که تصمیم‌سازی در بحث حقوق‌بشر باید توسط نظام صورت گیرد و کار اجرایی آن از سوی وزارت امور خارجه صورت می‌گیرد. وزارت امور خارجه مجری تصمیمات ملی ما است و ما از این وزارتخانه حمایت می‌کنیم."
از اواسط بهمن ماه گذشته اخباری مبنی بر خروج پرونده حقوق‌بشر از قوه‌قضائیه و واگذاری آن به وزارت خارجه منتشر شده بود. در آن زمان باشگاه خبرنگاران جوان، وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی، در گزارشی با عنوان "ظریف پرونده حقوق بشر را هم می‌خواهد"، خبر داد: "هم اکنون، مدیریت پرونده حقوق‌بشر بر اساس مصویه شورای عالی امنیت ملی بر عهده ستاد حقوق بشر قوه قضاییه است و هیچ مصوبه جدیدی هم در این باره صادر نشده است. محمدجواد لاریجانی که به اذعان کارشنان از معدود افراد خبره در این حوزه است، ریاست این ستاد را بر عهده دارد. اخیرا اما خبر می‌رسد که محمدجواد ظریف در تلاش برای انتقال کامل این پرونده به وزارت خارجه است. گفته می‌شود مقام‌های دولتی تاکید کرده‌اند حتی اگر این پرونده به وزارت خارجه واگذار نشود، موازی کاری در این‌باره را آغاز خواهند کرد." این سایت اضافه کرده بود: "برخاستن زمزه‌هایی درباره آغاز مذاکرات حقوق بشری با اتحادیه اروپا (که ظریف در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ از آن سخن گفته) و همچنین دعوت از احمد شهید به تهران، نشانه های جدی‌تر شدن این پروژه است."
برخی ناظران سیاسی معتقدند، حضور مقامات اروپایی در ایران و دیدارهای آنان با فعالان سیاسی و اجتماعی منتقد حکومت، به دلیل تغییر مدیریت در پرونده حقوق‌بشر بوده است.
نگرانی مسئولان جمهوری اسلامی از افزایش حساسیت‌ها در زمینه مسائل حقوق‌بشر ایران چیزی پنهان نیست و تلاش برای حل پرونده حقوق‌بشر در کنار پرونده هسته‌ای نشانه همین نگرانی‌هاست.
آیت‌الله خامنه‌ای در یکی از آخرین سخنرانی‌های خود در سال گذشته گفته بود: "تحریمها از قبل بود، منتها این تحریمها از حدود زمستان سال ۹۰ تا امروز، تبدیل شده به جنگ اقتصادی، دیگر اسم آن تحریم هدفمند نیست، یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی است که متوجه ملت ما است. علت آن هم، نه مسئله‌ی هسته‌ای است، نه مسئله‌ی حقوق بشر است، نه مسائل دیگری از این قبیل است؛ علت آن را خود آنها هم میدانند، ما هم می‌دانیم؛ علت، استقلال‌خواهی ملت ایران است؛ علت، داشتن یک حرف نو بر پایه‌ی مبانی اسلام است که برای کشورهای دیگر و ملتهای مسلمان الگو خواهد شد؛ میدانند که اگر جمهوری اسلامی در این عرصه‌ها و میدانها موفق شد، دیگر جلوی رشد این حرکت را در دنیا نمیشود گرفت و این یک حرکت مهمی است؛ مسئله این است. حالا بهانه یک روز انرژی هسته‌ای است، یک روز غنی‌سازی است، یک روز حقوق‌بشر است، یک روز حرفهایی از این قبیل است."
همچنین او در اوخر بهمن ماه طی یک سخنرانی دیگر گفت: "مكرر گفتیم كه مسئله‌ى هسته‌اى بهانه است براى دشمنى؛ مسئله‌ى هسته‌اى هم اگر یك روزى - حتى به فرض محال - بر طبق نظر آمریكا حل بشود، باز یك مسئله‌ى دیگرى دنبال آن مى‌آید؛ الان ملاحظه كنید سخنگویان دولت آمریكا بحث حقوق بشر، بحث موشكى، بحث سلاح و مانند اینها را به میان آوردند. من تعجب میكنم، آمریكایى‌ها خجالت نمیكشند اسم حقوق بشر را مى‌آورند. هركس دیگرى در دنیا ادعا بكند طرفدارى از حقوق بشر را، دولتمردان آمریكا دیگر نباید این ادعا را بكنند، با این همه فضاحتى كه در كارنامه‌ى آنها نسبت به حقوق‌بشر هست."
واکنش‌های تند ایران به گزارش نهادهای بین‌المللی از وضعیت حقوق‌بشر، خصوصا واکنش به گزارشهای گزارشگر سازمان ملل، شدت نگرانی از ادامه بحران حقوق‌بشر در صحنه بین‌المللی را نمایان کرده است.
در روزهای آخر سال گذشته، محمد اسماعیل کوثری در گفتگویی با سایت رسمی ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، احمد شهید را فردی "خودفروخته و وابسته به آمریکا" نامید. محمد جواد لاریجانی هم گزارش شهید را "فضاحت بزرگ شورای حقوق بشر" دانسته بود. او یکبار هم احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ایران را "احمق شریر" خوانده بود. لاریجانی سال گذشته همچنین، احمد شهید را "آدم بی‌ربط و بی‌تعهدی" نامید و در سخنانی دیگر که در سازمان ملل ایراد می‌شد، احمد شهید را "نادان" و "مغرض" خطاب کرد.
بعد از انتشار سخنان انتقادآمیز دبیر کل سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در ایران و ناتوانی دولت روحانی در انجام وعده‌های انتخاباتی‌اش، مقامات جمهوری اسلامی به او نیز حمله کردند. از جمله علی‌اکبر ولایتی، مشاور رهبر ایران گفته بود: "بان‌کی‌مون ناتوان‌ترین دبیرکل تاریخ سازمان ملل است."
انتشار سخنان خلاف عرف مقامات ایرانی علیه مسئولان سازمان ملل، پاسخ احمد شهید را به دنبال داشت. او گفته بود: "حملات شخصی چیز جدیدی نیست. وقتی یک گزارشگر ویژه یا دبیرکل سازمان ملل یا دیگر مقامات (اروپایی)، به خاطر حرفهایی که می‌زنند می‌توانند مورد حمله (شخصی) قرار بگیرند، شما به ایرانیانی فکر کنید در تهران و جاهای دیگر که اگر نظرشان را بیان کنند چه چیزی نصیبشان می‌شود."
E421

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

[URL="http://ijtihad.ir/NewsDetails.aspx?itemid=4318"]راهبردهای رهبر معظم انقلاب درباره «مسائل زنان»/ نگاه ما به مسئله زن، «سالم، منطقی، دقیق و راهگشا» باشد - شبکه اجتهاد
[/URL]
نقل قول:حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، نگاه مادی و غیرالهی به هستی و جهان را ریشه انحراف عمیق تفکرات غربی درباره زن برشمردند و افزودند: نگاه کاسب کارانه به ظرفیت زنان در مسائل اقتصادی از جمله اشتغال و نگاه تحقیرآمیز به زن و تنزل دادن او به وسیله ای برای اطفای شهوات مردان، مبانی دیگری است که تفکرات غربی را درباره زنان، کاملاً ظالمانه و متحجرانه ساخته است.

ایشان با استناد به برخی مقالات و کتابهایی که در غرب درباره اوضاع واقعی زنان، منتشر می‌شود افزودند: اگر می‌خواهیم نگاه ما به مسئله زن، «سالم، منطقی، دقیق و راهگشا» باشد باید از افکار غربی در مسائلی نظیر اشتغال و برابری جنسی کاملاً فاصله بگیریم.
E412
ما در ایران زن ستیزی نداریم به مولا :))))

ویرایش:
کسی میخواد از خامنه ای دفاع بکنه خجالت نکشه آستین ها رو بالا بزنید:))

To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
پاسخ

undead_knight نوشته: ما در ایران زن ستیزی نداریم به مولا :))))

تازه میلیون میلیون سبزی فروش هم داریم به مولا :))

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع / نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
آخرین ارسال توسط
کمتر‌از 1 دقیقه قبل

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 31 مهمان