undead_knight نوشته: عزیز من جنایت جنگی یک عنوان "حقوقی" هست،به حق اسپاگتی امیدوارم تفاوت بین عنوان حقوقی و اخلاقی رو متوجه باشی،بنابراین کشتن اسیر جنایت جنگیه،چه طرف مقابل این کار و بکنه،چه نکنه.چ
میلاد جان چندبار باید بگم این کار یه سفسطه هست تا دوستان انجامش ندند؟!اینکه جمهوری اسلامی کار بدی رو انجام داده باشه مجوزی برای کار بد طرف مقابل نمیشه،حالا شاید بشه کشتن اشخاص در صحنه نبرد رو توجیه کرد،ولی کشتن اسیر؟هر کسی انجامش بده غیر اخلاقی و جنایت کارانست.
من هم گفتم در جنگ حلوا خیرات نمیکنند! همینکه جمهوری اسلامی و همین سربازها هر کدوم از اعضای جندالله رو تا ببینند میکشند ازشون اهداف مشروع نظامی میسازه.
این مساله سوای عضویت در نیروی نظامی جمهوری نظامی هستش. به همین سادگی.
Dariush نوشته: میلاد جان شما مطمئنی بعد از انقلاب از ایران خارج شدهای؟! آقا دانستههایت خیلی گرد و خاک رویش نشستهاند ها! در ایران اگر دوستی فامیلی چیزی داری، کمی پرس و جو بکن! شما اگر سرباز فراری باشی، حقِ تحصیل نداری، حق استخدام شدن نداری (خصوصی و دولتی ندارد، دولتی که درخواست بدهید دستگیر میشوید، در مشاغل خصوصی هم اصلا شما را بیمه نمیکنند و باید خیلی خوششانس باشیدتا با برادرانِ افاغنه همکار شوی)، گواهینامه نمیتوانید بگیرید (حق رانندگی ندارید)، از کشور نمیتوانید خارج بشوید، سفرِ بین استانی با اتوبوس و قطار و هواپیما نمیتوانید داشته باشید (در اولین ایست بازرسی دستگیر میشوید)، در کوچه و خیابان کافیست یک نخاله با شما لج کند و به پاسگاه گزارش دهد که یک سرباز فراری در محلهشان است تا پدرتان را بیاورند جلوی چشمانتان و هزار و یک جور مکافات و بدبختی دیگر، و در کل شما یک مجرمِ فراری هستی میلاد جان؛ مجرم فراری میدانی چیست؟یعنی شما یک دشواری حقوقی داری! بله در سالهای 70 تا 80 زیاد سخت نمیگرفتند به این خاطر که سرباز به اندازهی کافی که داشتند که هیچ، خیلی بیشتر هم داشتند، طوری که برایشان خرج اضافه بود. اما در این پنج سال اخیر که متولدینِ سالهای 70 مشمول شدهاند، ازا آنجا که در سالهای 70 آمارِ زادآوری به شدت افت کرد، اکنون ج.ا به شدت کمبود سرباز دارد و میبینیم که سربازی را از 18 ماه ابتدا به 21 ماه و سپس یه 24 ماه در این یکی دو سال افزایش داده و مطمئنا تا دو سال دیگر به 28 ماه هم افزایش خواهد یافت. به مشمولان هم در این چند سال بسیار سخت میگیرند و شما به آسانی نمیتوانید از دستشان فرار کنید!
کی این حرفها رو زده آقا ؟
چند تا کسی که سربازی نرفته رو من برات بیارم که داره درس میخونه ؟ شما برو دانشگاه ببین چند تاشون سربازی رفتند! گویا شما از معافیت تحصیلی چیزی نشنیدید!
گواهینامه رو کی گفته نمیشه گرفت داریوش جان ؟ شما فکر میکنی من 50 ساله اینجام ؟ خود من چه طوری در دوران احمدی نژاد!!!!! بدون سربازی گواهینامه گرفتم ؟ درس خوندم ؟ شرکت داشتم ؟ منزل شخصی داشتم ؟
این جرفها چیه آقا ؟!
تنها در صورتی که به سربازی بروید و بعد از آن فرار کنید یک مقداری اوضاع کشمشی میشود! تا زمانی که اقدام نکین آب از آب تکان نمیخورد و فقط گرفتاری شما محدود میشود به خروج از کشور و استخدام در مشاغل دولتی.
تازه در همین سالها (پارسال) داداش من که مشمول هم بود! از کشور خارج شد (قانونی) . کی این حرفها رو زده داریوش جان ؟
Dariush نوشته: یک مورد: یکی از فامیلهای من زیر نظر دکتر متخصص، کوشید به طریقی معافیتِ پزشکی بگیرد، راهکار پزشکِ مربوطه(که گویا نزدیک به 20 میلیون تومان هم پول گرفته بود) این بود که درونِ گوشِ آن فلکزده چسب ِ مایع بریزند که در عکسبرداری قابل تشخیص نیست اما او را کر نشان میدهد. اگر چه جراحی شد و چسبها از گوشاش خارج شد، اما برای آن معافی هزینهی از دست دادنِ 70 درصد از شنواییاش را پرداخت کرد.
من در مورد کسانی که واقعن مشکل دارند حرف میزنم نه اونهایی که یک بلایی سر خودشون میارند.
حتا دوران ما قانون قد و وزن هم گذاشته بودند که گویا هنوز هم هست.
Dariush نوشته: موردِ دیگر: از همسایههای من بود که پدرش خود از مقاماتِ نظامی و گردن کلفتِ شهر بود، و خودش به شدت لاغر بود، چیزی در حدود 45 کیلو با حدودا 178 سانتیمتر قد! پدر و پسر خودشان را جر دادند، الان 10 ماه خدمت است.
دوست صمیمی من باباش هیچ کاره هستش! مادرش هیچ کاره هست! پدر بزرگش هم هیچ کاره هست! هیکلش از رستم گنده تره سلامتیش هم از من و شما بیشتره قد و وزن اقدام کرد معافی گرفت!
Dariush نوشته: موارد زیاد هستند، خواستی بگو برایت بیاورم تا ببینی که چقدر فاصله هست بین مشاهداتِ خودت و آنچه امروز برقرار است. بله روزگاری به سادگی معافیت پزشکی میدادند، چنانکه دوستِ من تنها به خاطر عرق کردنِ کف دستاش به سادگی معافیت گرفت، الان اما اصلا خبری از این حرفها نیست و شما اگر وضع فیزیکتان خیلی خراب نباشد (مثلا یک پا نداشته باشید و یا زیر 50 درصد بینایی داشته باشید) حتما به سربازی خواهید رفت و مواردی چون چاقی و لاغری و تعریقِ کفِ دست و ... را نهایتا معاف از رزم خواهند کردند.
اتفاقن یکی دیگر از دوستان من هم به تازگی به خاطر صافی کف پا معافیش رو گرفت! چیزی که من بیشتر از 20 ساله دارم میشنوم به خاطرش دیگه معافی نمیدند!!! خود من مورد دیگه به خاطر همین شایعه هایی که پخش و پلاست مدتها سرباز فراری بودم و میگفتم عمرن معاف نشم! سر صافی کف پا اقدام کردم معاف شدم فقط این وسط به خاطر اطلاعات غلط این و اون 500 هزار تومان جریمه دادم!!!!
کسی که میخواد معافی بگیره پا میشه میره اداره پست! یک آئین نامه معافیت پزشکی میخره و توی اون دقیق نوشته که چی معاف میشه، چی معاف از رزم . اگر توی اون آئین نامه در مورد مشکل خاصی نوشته شده باشه معافیت کامل حتمن و قطعن معافیت در صورت اثبات بیماری داده میشه .
عرق کردن کف دست هم از سالیان سال پیش معاف از رزم بوده و هنوز هم هست و فقط در صورتی که خیلی خیلی شدید باشه معافیت کامل میده.
آئین نامه جدید رو پیوست همین پست میکنم که پول خریدنش رو هم ندید. غیر از چیزی که اون تو نوشته هر چی شنیدید باور نکنید! چون من از این داستانها زیاد شنیدم و گوشم ازشون پره. پسر من توی بهداریه بهت معافی نمیدند و داداشم فرماندست میگه عمرن و .... به قول زنده یاد فاضلی خبرگزاری میگن خیلی اخبار پرت منتشر میکنه شما جدی نگیرید.
اگر بیماری خاصی داشته باشید (واقعن) و اون تو نوشته باشه معافیت به جز معافیت چیز دیگه ای بهتون نمیدند.
Dariush نوشته: میلاد جان از ژانر شگفتی دارید وارد ژانر وحشت میشویدا! گویا زبانِ مشترک اینجا به کلی از بین رفته.
آقا به اسپاگتی اعظم من و چندتا دیگر از دوستانِ اینجا هم دشمنانِ ج.ا هستیم، به نظر شما هیچ اشکالی ندارد که فردا اسلحه برداریم برویم سربازِ مفلوکِ سرِ چهارراه را به اسارت گرفته و تیرباران کنیم؟
آنچه شما میگویید در موردِ هدفِ مشروع بودن، وقتی برقرار است که دو طرف تایع قوانین بینالمللی و شرایطِ جنگی باشند، وگرنه هر چند نفر که اسلحه برداشتند و افتادند به جانِ سربازهای بدبخت که کارشان توجیه شده نیست. سخنانِ هراسانگیزِ شما آدم را به موضع اسامه بن لادن میرساند که میگفت کارمندانِ دولتِ آمریکا هم به نوعی سربازانِ آمریکایی هستند که به طور نامستقیم به آن دولت خدمت کرده و در جهتِ قدرتِ او تلاش میکنند و از این جهت اهدافِ مشروع هستند! کجای این استدلال از نظرِ شما اشتباه است؟
اگر جمهوری اسلامی اسلحه به دست دنبال شما باشد نه خیر هیچ ایرادی ندارد که اسلحه بردارید با جمهوری اسلامی بجنگید!
شما گویا کوچکترین خبری از بلایایی که جمهوری اسلامی به سر بلوچها میاورد ندارید؟!
شما گویا خبر ندارید که همین سربازان وظیفه کولبرهای لب مرز رو برای ترفیع و کمتر شدن دوره سربازی میزنند میکشند! کولبرهایی که نهایت خلافشان قاچاق پماد Nivea اون هم در حد توانایی حمل توسط یک انسان از اون طرف به داخله!
متاسفانه این روزها مد شده فوری ژست های این طوری گرفت بدون بررسی کل داستان و دلیل وقایع.
وقتی همین سربازهای وظیفه ی لب مرز به محض دیدن همون جنداللهی ها میزنند میکشنشون طبیعی هستش که تبدیل میشند به اهداف مشروع نظامی. شما به من بگید اگر اون سربازها یک عضو جندالله رو میدیدند چه میکردند ؟
1 - با تیر میزدند میکشتنش
2 - در صورت امکان دستگیرش میکردند تحویلش میدادند برای اعدام
3 - به خاطر اخلاقیات مد نظر دوستان ولش میکردند بره
4 - میرفتند جلو میگفتند داداش شرمنده که سرباز شدیم اونها هم میگفت ای آقا دست رو دلمون نذار و بعد یک پک سیگار میزدند و میرفتند رد کارشون!!!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری