Nevermore نوشته: خیر،چه خبر است 30،35؟دختر هرچه جوان تر بهتر،اینهایی که به 30 سال می رسند دیگر در سراشیبی گور هستند و فقط به دنبال شوهر می گردند،طرف اینها نروید جانم.
هووم برای شما جوون ها که حوصله سر وکله زدن با گه تست! و ناز و ادا و... دارید شاید بچه ها خوب باشند :))
نقل قول:آخر طبق تجربه ی من دختر بالای 30 مجرد از چند حالت خارج نیست:
یا خیلی زشت است،یا از این فمینیست های دوزاری است،یا مطلقه و بیوه است و یا از اینها است که در جوانی عشق و حال کرده اند و حال دنبال شوهر می گردند.
تکلیف مورد نخست که مشخص است.فمینیست جماعت هم فقط به درد برانگیختن حس تهوع می خورد و بس،مطلقه و بیوه هم که سلطان bitch shield هستند، و آن آخری هم که به درد سکس نمی خورد.
در عمل زناشویی هم به دنبال حرفه ای نگردید،کم پیدا می شود.خودتان ابتکار عمل را به دست بگیرید.عشق آسمانی و کتابی هم که خوب است بویژه اگر همراه با سکس باشد.این همه هدف آسان،چه کاری است که آدم دنبال بالای 30 برود.از من می شنوید کف را 17 سال بگذارید و سقف را 27.باقی را دور بیاندازید.
شهریار جان بازی رو هنوز انگار یاد نگرفتیا! :))
بازیکن با توجه به متن مقدس باید بتونه 99 درصد دخترها رو زمین بزنه! اون یه یه درصد هم از بی عرضگی خودشه :))
والا من مثل شما علاقه ای به راهکار دادن ندارم ولی تجربه من سراسر شیرین! بوده،شما احتمالا به بد کسایی خوردی:))
هرچند من هم نگفتم روی بالای 30 فقط کار بشه اتفاقا پذیرش کیس های بیشتر شانس موفقیت رو بیشتر میکنه،اون بزرگتر بودن رو هم کلی گفتم بنابراین یه 25 ساله از یه 20 ساله در نظر من به طور عادی بهتره.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-