03-01-2014, 09:43 PM
mosafer نوشته: بیهوده وقتت رو برای کسی که نیست هدر ندهکدوم وقت؟ شما هم برای خانم ها زمان و تایم خاصی قائلید؟:)
شراب اولی تر ...
mosafer نوشته: بیهوده وقتت رو برای کسی که نیست هدر ندهکدوم وقت؟ شما هم برای خانم ها زمان و تایم خاصی قائلید؟:)
Alice نوشته: آریا تو هم خیلی کم حرفی...! انقدر سرت توی طراحی نباشه!
پرسپولیسی هم که خسته و بی قراره...
آنارشی هم که اسمش هست اما الان وقت خوابشه، احتمالا لالاست! :)
میلاد هم که فقط سپاس میده و میره
@razi که کلن توی مجالس لهو و لعب و شب نشینی شرکت نمی کنه!
فقط خودم! :)
Alice نوشته: یه لحظه احساس صمیمت کردم باهاتون! :)
---
اصلا دست خودم نیست، امیدوارم تا چند روزه دیگه اثرش از بین بره... اگه اون رویایی که دیدم، اگه اون پسر توی واقعیت وجود داشت من خوشبخت ترین آدم جهان بودم.. دیگه هیچ چیزی توی زندگیم نمی خواستم!
اما شما حق داری... باید فراموش کنم و واقعیت رو دریابم... چند روزی خمارش می مونم، احتمالا بعد از مدتی خود به خود محو میشه...
(ای کاش می شد حداقل توی خوابم دوباره ببینمش...)
.
شما تا حالا انقدر تحت تاثیر خوابتون قرار نگرفتید؟؟؟
iranbanoo نوشته: کدوم وقت؟ شما هم برای خانم ها زمان و تایم خاصی قائلید؟:)دقیقا همان وقتی که قرار ست اختصاص دهد به پیدا کردن مردی از رویا در واقعیت
razi نوشته: جستاری که روزی 20 تا صفحه بهش اضافه میشه حال و حوصله و انرژی خودش رو میخاد
mosafer نوشته: و من بیشتر دوست دارم بگویی ای کاش زودتر از این حالت خارج شوی
+
اینقدر که تو را تحت تاثیر قرار داده نه، حتی گاهی کابوس نیز نتوانسته مرا چند روز درگیر خود کند.
اگر هم بوده فعلا چیزی بیاد ندارم
mosafer نوشته: دقیقا همان وقتی که قرار ست اختصاص دهد به پیدا کردن مردی از رویا در واقعیتکدام مرد رویاها؟
razi نوشته: من بیخیال اسلام شدم، اسلام بیخیال من نمیشه
iranbanoo نوشته: کدام مرد رویاها؟مرد ِ رویاها با مردی از رویا فرق میکند :e405:
البته سوال پیچ مرا بگذارید به حساب اینکه دوست دارم نظر یک زن را که زندگی متاهلی را تجربه میکند بدانم.
شما فکر می کنید این شدت تلاش نهان و آشکار زنان برای یافتن مرد رویاهاشان به خاطر همان کمبود وقتشان است؟
' نوشته: مردی از رویا در واقعیتنه
Alice نوشته: شما کت مشکی چرمی نمیپوشید؟ :'(