Dariush نوشته: از خواندنِ نوشتههای میلاد و کسرا الان حس میکنم نیممتر شاخ روی سرم درآمده!
شاخ چرا داریوش جان ؟
ما میگیم این 5 تا + تمام جند الله و تمام اعدامی ها و 70 میلیون جمعیت ایران همگی با هم قربانیان حکومتی هستند به نام جمهوری اسلامی و مادامی که این حکومت هست شنیدن چنین اخباری شبانه روزی هست و در مقابل زندگی هزاران نفر بلکه میلیونها نفری که به واسطه این حکومت همه روزه کشته میشند ، شکنجه میشند ، به گروگان گرفته میشند ، زندگی سگی دارند و ... این مساله گروگان گیری چندان مهم نیست.
ملت جوگیر میگند نه خیر! همه از دم تشریف ببرند سیکتیر! همین 5 تا رو که شدند نماد مظلومیت جمهوری اسلامی رو عشقه!
سوای اینها اینها سرباز بودند! اجباری یا غیر اجباریش مهم نیست. من هم روزگاری باید میرفتم سربازی ولی به خاطر محدودیتهایی که سر سربازی نرفتن برایم ایجاد میشد نگفتم برم سربازی که این محدودیتها رو بر دارم و تن بهش ندادم. بعد داریوش جان گذشته اون زمانی که توی خیابون میوفتادند دنبال ملت به زور ببرنشون سربازی!
وقتی قبول کنی بری سربازی خواه نا خواه از دید دشمن شما یک هدف مشروع هستید. در تمام دنیا هم سرباز دشمن رو حتا اگر به زور به سربازی برده شده باشه سرباز دشمن میدونند و به مجرد اینکه امکانش باشه یک تیر توی مغزش خالی میکنند یا به اسارت میگیرنش.
در این مورد هم همینه! اینها که نرفتند 5 تا شهروند غیر نظامی که مشغول گوسفند چرانی بودند رو گروگان بگیرند که بگیم وای چه جانورانی! رفتند 5 تن از سربازان دشمنشون رو به گروگان گرفتند.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری