01-12-2014, 10:55 PM
دو آهنگ هم بسیار زیبا و دلنشین بودند. با این اینترنت کمی طول کشید تا ببینم ولی ارزشش را داشت. :e106:
sonixax نوشته: جان این حاجی و دوستان گردن کلفتش که مجوز حمل سلاح در کشوری که تفنگ آب پاش داشتن هم جرم امنیتی داره در خطر بوده ؟! شوخی میکنید ؟!من از روی principle گفتم که زمانی که جان یک نفر در خطر است ، آن شخص میتواند از سلاح گرم در دفاع از خود استفاده کند ، در مورد این مداح من نظری ندارم چون جزئیات مساله رو نمیدونم.
sonixax نوشته: بعدش که به اینها عادت کردید میتونید از شاهکارهای گروه هایی نظیر A Perfect Circle , Marylin Manson , Metallica , System of a Down و ... لذت ببرید.میگویند زمانی بین عارف قزوینی و ملکشعرای بهار درگیری بود. مستشاری آمده بود و از عارف در مورد شاعرانِ معاصر ایرانی پرسید و عارف هیچ اسمی از شاعر بزرگی چون ملکشعرا نبرد! حکایت توست میلاد جان! میشود جایی از هوی متال سخن برود و از رامشتاین چیزی گفته نشود؟
MEHDI نوشته: دو آهنگ هم بسیار زیبا و دلنشین بودند. با این اینترنت کمی طول کشید تا ببینم ولی ارزشش را داشت.
Theodor Herzl نوشته: من از روی principle گفتم که زمانی که جان یک نفر در خطر است ، آن شخص میتواند از سلاح گرم در دفاع از خود استفاده کند ، در مورد این مداح من نظری ندارم چون جزئیات مساله رو نمیدونم.
Dariush نوشته: میگویند زمانی بین عارف قزوینی و ملکشعرای بهار درگیری بود. مستشاری آمده بود و از عارف در مورد شاعرانِ معاصر ایرانی پرسید و عارف هیچ اسمی از شاعر بزرگی چون ملکشعرا نبرد! حکایت توست میلاد جان! میشود جایی از هوی متال سخن برود و از رامشتاین چیزی گفته نشود؟
sonixax نوشته: راستش داریوش جان من نه از زبان آلمانی چندان خوشم می آید و نه از موسیقی که به زبان آلمانی خوانده شده باشد ، یعنی اگر مجبور نبودم هرگز به این زبان در جاهایی که نیازه صحبت نمیکردم . برای همین نامی از رامشتاین نبردم. البته موسیقی خالی اش بسیار دلنشین و زیباست ولی وقتی شروع به خواندن میکند از نظر من یک لنگ را میگیرد این طرف آن یکی را آن طرف و همین باور را در باره انواع و اقسام موسیقی متال و هارد راک در مورد هر زبان دیگری به غیر از انگلیسی دارم به خصوص عربی و ترکی و فارسی دست خودمان نیست چه کنیم ما هم این طوری کس خلیم دیگرای بابا، من هنوز نمیتوانم اختلاف سلیقههایی در این سطح را درک کنم! زبانِ آلماینی به این زیبایی؛ پس از پارسی، یکی از زیباترین زبانهاییست که شناختهام. اتفاقا زمانی که رامشتاین شروع به خواندن میکند، شور و خروش در من بیدار میشود! به نظرم آلمانی با این نوع موسیقی تفاهم بالایی دارند! اما قبول دارم که راک و متال چندان با پارسی و عربی همخوان نیست. پارسی زبان شعر رمانیتک و آرام بوده و قدری نامانوس مینماید ترکیباش با این موسیقیها.
kourosh_bikhoda نوشته: بابا کجای کارید. مامور در حال انجام ماموریت بدرقه متهم به قتل هم باشه، اگر متهم فرار کنه با وجود سه بار فرمان ایست و تیر هوایی و در نهایت هدف گیری کمر به پایین هم انجام بده ممکنه کارش به دادسرای نظامی بکشه و قاضی دهانش را سرویس میکنه که گه خوردی ایجاد رعب و وحشت در جامعه کردی.
Dariush نوشته: زبانِ آلماینی به این زیبایی؛ پس از پارسی، یکی از زیباترین زبانهاییست که شناختهایکی از کاستی های زبان آلمانی در چامه گویی آشکار میشود،
Dariush نوشته: از لحاظ آوایی و آهنگ کلام چطور مزدک گرامی؟
من وقتی سخن گفتن یک آلمانی را گوش میدهم حس میکنم و آن را با سخن گفتن یک فرانسوی مقایسه میکنم، حس میکنم آلمانی زیباتر و گوشنوازتر است. آیا خاصیتی هست در این زبان یا اینکه صرفا یک احساس شخصی است؟