Nevermore نوشته: آن فیلمی که گذاشته اید چیزی جز همان شلوغ بازی فمینیستی نیست.آن خانم آمده برای کار کردنی که بخش لاینفک زندگی مردان است گریه و زاری راه می اندازد،خب که چه؟مگر مردان هم روز و شب سگ دو نمی زنند؟کی از این جنگولک بازی ها در می آورند؟سری بزنید به آمار بیخانمان ها تا در یابید چه خبر است؟چند درسد دست فروش ها زن هستند؟چرا به زنان که می رسد دل ما باید نازک شود؟
این چه حرفهاییست؟ شما تاکنون زنان دستفروش ندیدهاید؟ در آن نمایش تصریح میشود که "من زنم و
جامهی مردانه پوشیدهام", من مدتها پیش در انجمن گفتم که برخی کارها «مردانه» هستند و از زنان برنمیایند.
(و کسی هم پاسخ من را نداد, پیرامون کارگری بود و اینکه زنان در ایران نمیتوانند به این مشاغل بپردازند)
من سعی میکنم منطقی باشم ولی واقعا نمیفهمم شما چه میگویید؟ شاید ما در بنیادینترین نگرشها
باهم نگرستیزی داشته باشیم.. مثلا من این سخن برایم هضم نمیشود و چه بسا مضحک است:
Dariush نوشته: شما بازیگرانی در یک بازی هستید که قوانین را در آن تماما زنان نوشتهاند و اگر اسپارتاکوس هم باشید باید درون ارنا بر دیگرانی همچون خود فائق آیید و یا اینکه پلهای شوید برای رسیدنِ آنها به مهبل. در این میان اما مردی که از سلاحِ نسوان علیه خودشان استفاده میکند بنظرم جایگاهی شامخ دارد! او با گائیدنِ زنانی که قصد سواری گرفتنِ مجانی را دارند درس خوبی به آنها میدهد.
داریوش گرانقدر در عبارات نخست تمام اکثریت مردان را مبارزان آرنا (!!!) قلمداد میکند.. سپس غیرمستقیم
عملکرد استاد مربوطه در فایل بالا را "شامخ" و صحیح میخواند.! من با شنیدن صدای کریه این استاد بزرگوار
دود از سر و گوشم بلند شد.. آنوقت شما با خونسردی انگشت اتهام را به سمت دختر بیچاره میچرخانید.
---
Anarchy نوشته: آلیس جان ، اتفاقا همین فایل صوتی نشون میده این دختر چقدر داره سو استفاده میکنه !!
ایراد من بیشتر به این قضیه بود که چرا وقتی کمیت دختران بلنگد مردان برای خرسواری جنسی دندان تیز میکنند؟
از بدبختیهای دختران...
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I