11-15-2013, 09:29 AM
دوستان خوشمان آمد ... باز هم از این بحث های شیرین و لطیف بکنید !!
sonixax نوشته: خوب من هم وقتی کلم پخته و هویج پخته و برنجِ کته و کته ماست و آلبالو پلو و اینها میبینم بالا میاورم ! ولی نمیگویم که !!! و گیاهخواران اینها را با لذت تمام میخورند !من نه از گیاهی و نه از گوشتی بدم نمیآید چون تندرستی در گوناگونی گسارش خوراک است.
همچنین نیک که بنگرید کسانی که از کودکی (5-6 سالگی) یا از ابتدا گیاهخوار بوده اند همگی ریزه میزه و ضعیف هستند ، به خصوص آنهایی که لبنیات هم مصرف نمیکنند .
Anarchy نوشته: دوستان خوشمان آمد ... باز هم از این بحث های شیرین و لطیف بکنید !![ATTACH=CONFIG]2963[/ATTACH]
مزدك بامداد نوشته: این برای زنگ تفریح و انرژی گرفتن است برای روند پسین !بله جناب مزدک. دلتون خوش نباشه که رهاتون کردیم. به حول قوه ی اسپاگتی قویتر از گذشته برمیگردیم
همان حوله و ستل آب و شستن زخمها با اسفنج آب و سرکه ...
sonixax نوشته: یادمه در یک مستند در من و تو گفتش که اولین همبرگر دنیا در آمریکا پخته شده که پرت و پلاست و حقیقت ندارد .میدانید که نزدیک نیم مردم آمریکای پیشین، المانی بودند و
kourosh_bikhoda نوشته: بله جناب مزدک. دلتون خوش نباشه که رهاتون کردیم. به حول قوه ی اسپاگتی قویتر از گذشته برمیگردیم:e057:
مزدك بامداد نوشته: شنیدم در جمهوری اسلامی گربه ها و سگ های بیابانی و خیابانی را هم سوسیس کرده و به مردم فروخته بودند!
•
mosafer نوشته: ما که نشنیدیم گربه را ،میزان سگ هم به مراتب کمتر از الاغ بود
mosafer نوشته: ما که نشنیدیم گربه را ،میزان سگ هم به مراتب کمتر از الاغ بود[ATTACH=CONFIG]2966[/ATTACH]