04-27-2011, 08:19 PM
مهربد نوشته: سد در سد ایرانی هم که باشد، مفت نمیارزد!
یعنی حاضری مثل ترک ها دبیره لاتین داشته باشی؟
مهربد نوشته: سد در سد ایرانی هم که باشد، مفت نمیارزد!
sonic نوشته: یعنی حاضری مثل ترک ها دبیره لاتین داشته باشی؟
doubt نوشته: ولی به نظر من فارسی نوشتن خیلی سریعتر از فینگیلیش است...
شکل و شمایل این دبیره را از دبیره لاتین نیز بیشتر میپسندم.
من نظرم بر همین حروف است.
doubt نوشته: «تنها» بخاطر شکل و شمایل و سرعت در نوشتن ؛ خیر ولی بلی بخاطر شکل و شمایل و سرعت آن .
در حال حاضر توان ادامه گفتگو ندارم(؟ شبی است نخوابیده ام) ولی اگر مجالی باشد این موضوع جای گفتگو دارد.
sonixax نوشته: عین همین مساله در مورد دبیره عربی که در پارسی استفاده میشود هم هست ، همسر یکی از دوستان ما در اینجا آلمانیست و فارسی را نیز به خوبی میتواند بخواند و بنویسد - ولی در عین حال سرعتش در خواندن و نوشتن فارسی با اینکه دوران پهلوی در ایران ادبیات فارسی خوانده است و مدتی نیز در سفارت آلمان در ایران فارسی را تدریس میکرده بسیار کند است .
مهربد نوشته: ولی درباره تندتر بودن نوشتن با دبیره عربی فکر نمیکنم کسی مخالفتی داشته باشد.
مهربد نوشته: ولی درباره تندتر بودن نوشتن با دبیره عربی فکر نمیکنم کسی مخالفتی داشته باشد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: تند است برای اینکه عملاً هیچ چیز را نمینویسیم،اگر میخواستیم مثل اعراب صدا ها را هم بنویسیم کندتر از بقیه بود.البته سر هم بودنش کلمات به تنهایی حسنیست در سریع نوشتن.این ابتکار ایرانیان هم که صدا ها را نمینویسند روی هم رفته کار خوب و مفیدی بوده.برای من که عربی نوشتن با صدا گذاریش همیشه روی اعصاب بوده