MEHDI نوشته: نیروگاه های خورشیدی به نظر فکر خوبی میاد ولی باید با دید کارشناسانه به این مسائل نگاه کرد. من که یه طوری هم نمی تونم قبول کنم کسی در جهان بمب هسته ای داشته باشه چون اگر اون سیستم هم سالم باشه معلوم نیست در سال های بعد، اون بمب دست کی بیفته. سیاستمدارها فقط منافع خودشون رو در نظر میگیرند. الان دیگه مسئله هسته ای ایران به مسئله غرور ملی تبدیل شده. این همه هزینه کردند الان دیگه نمی تونند درش رو ببندند.
الان عربستان به فکرش افتاده ، از اونجایی که نفت انرژی آینده نیست عربستان داره خودش رو برای چند صده آینده هم بیمه میکنه . چیزی که این کله پوکها براش ارزش قایل نیستند .
در مورد بمب اتمی هم ، ببینید کشوری که بمب اتمی دارد میتواند بدون کوچکترین نگرانی آن را علیه کشوری که ندارد استفاده کند (مثل مورد آمریکا و ژاپن) ولی وقتی این داستان از شکل انحصاریش در میاد دیگه قضیه فرق میکنه .
کنوانسیون هایی مثل عدم تولید سلاح هسته ای و اینها درسته که در ظاهر زیبا هستند ولی عملن برای انحصاری نگه داشتن این مساله هستند . اگر بمب اتمی بد است (که هست) هیچ کس نباید داشته باشد . دیگر معنی نمیدهد که NPT می آید میگوید آنهایی که نداشتند مطلقن حق ندارند داشته باشند و آنهایی هم که داشتند استثنا محسوب میشوند حالا دارند و ایرادی هم ندارد که داشته باشند !!! این تنها برای تسلط و انحصاری کردنشه که هر وقتی خواستند اون رو علیه کسانی که ندارند بدون نگرانی از پاسخ های تلافی جویانه استفاده کنند .
جالبه که اطرافیان ایران بمب اتمی دارند (روسیه ، پاکستان ، هند ، اسرائیل) و خبر بدترش اینه که این تعداد حدود نیمی از کشورهایی هستند که سلاح هسته ای دارند !!!
پس ایران یا به یک چتر محافظتی اتمی از سوی یک کشور دیگر دارد (مانند کره جنوبی) یا خودش باید به شکل مستقل سر انجام یک روزی مسلح شود . ولی این مسلح شدن نباید در شرایطی باشد که دیوانگانی چون جمهوری اسلامی به کشور تسلط دارند .
مورد زیر چتر حفاظتی دیگری هم قرار گرفتن یک ایراد خیلی بزرگ داره و اون اینه که طرف میتونه هر زمانی بزنه زیر قرارداد که در تاریخِ ایران خیلی اتفاق افتاده .
البته آلترناتیو های دیگه ای هم هست ، مثل داشتن یک ارتش بسیار بسیار نیرومند که هر کسی از رویارویی باهاش ترس داشته باشه حتا قدرتهای هسته ای . ولی من فکر نمیکنم کشور از نظر مالی فعلن و حالا حالا ها پتانسیل تامین چنین هزینه ای رو داشته باشه .
بحث سلاح هسته ای البته جای خودش رو داره ، ولی چیزی که در حال حاضر باید رویش تمرکز شود تامین انرژی و عدم وابستگی به نفت هستش . من شک ندارم که سرمایه گذاری روی انرژی های پاک مثل انرژی خورشیدی ، بادی ، دریایی بازده بسیار بالایی داره و از طرفی نوعی انرژی نامحدود هم هست - یعنی ایران میتونه مادامی که خورشید هست (که نبودش برابر با انقراض بشریت هست احتمالن) مفت مفت انرژی الکتریکی پاک تولید کنه و به بقیه دنیا بفروشه که هم سودش بیشتر از نفته و هم ضررش کمتر .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری