09-08-2013, 03:44 PM
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری
sonixax نوشته: 7 Healthy Smoothies on the Cheap | Recessionistaاسپاگتی بگویم چکارت کند میلاد؟! من عاشقِ اینها هستم، آنقدر که اگر زن بودم و حامله بودم، با دیدنِ اینها اگر تا مدتی کوتاه یکی از اینها را نمیخوردم بچهام سقط میشد!
Dariush نوشته: اسپاگتی بگویم چکارت کند میلاد؟! من عاشقِ اینها هستم، آنقدر که اگر زن بودم و حامله بودم، با دیدنِ اینها اگر تا مدتی کوتاه یکی از اینها را نمیخوردم بچهام سقط میشد!
cool نوشته: خیلی دل خور هستم از دوستان.درود.
قرار بود دوستان در مورد اینکه اسم پسرم را چه بگذارم نظر بدهند.اما مثل اینکه کسی اهمیت نمیدهد
cool نوشته: قرار بود دوستان در مورد اینکه اسم پسرم را چه بگذارند نظر بدهند.اما مثل اینکه کسی اهمیت نمیدهد
آلیس نوشته: درود
من کمی میان نامهای پارسیک گشت و گذار کردم, ولی نام برجسته و زیبایی که فراخور امروز باشد به چشمم نخورد!
خودم یک جفت نام نایاب (هم دختر و هم پسر) در نگر دارم که آن را برای فرزندان آیندهی خودم نگاه داشتهام, کمی خودفریفته
هستم که دوست دارم نام فرزندانم یکتا و یگانه باشند و آن را با کس دیگری در میان نمیگذارم.
البته من باز جستجو میکنم برای شما, راستی پسرتان که میرسد؟! :)
Hezbollah_yaAli نوشته: سلمان بگذار به یاد سلمان فارسی. بزرگمردی که راهنمای مسلمین شد تا ایرنیان را از جهل نجات دهند و سرافراز کنند.
cool نوشته: خیلی دل خور هستم از دوستان.
قرار بود دوستان در مورد اینکه اسم پسرم را چه بگذارم نظر بدهند.اما مثل اینکه کسی اهمیت نمیدهد