09-02-2013, 07:09 PM
فمنیست!
زنان دنیا رو خورده اند. چه از جان ما میخواهند؟!
امیدوارم زودتر بحث ادبسار رواج پیدا کند..
google نوشته: فمنیست!
نقل قول:تعریف من از زن ستیزی با تعریف من از انسان ستیزی یکی هست. یعنی استفاده از کلمات تحقیر آمیز علیه زنان مثل انگل صفت و زالو صفت و مفت خور و جنس پست تر و خنگ و احمق ذاتی و... صفتهای ناپسند و ناروا و دروغ نسبت دادن به زنان مثل دروغگویی و سواستفاده گری و فرصت طلبی و . ..توهین و استفاده از کلمات زشت و رکیک علیه زنان و....این ها را اینجا خواندم؛
Rationalist نوشته: این ها را اینجا خواندم؛درود جناب Rationalist
براستی که دفاع جانانه ی کاربر شیرین، از حقوق(؟!) زنان؛ اسباب نشاط و شادمانی من است.:e057::e057:
کسی از ایشان خبری ندارد؟:e405:
Bibak نوشته: یک آنتی-فمینیسم دیگه به جمعمون اضافه شد!
Rationalist نوشته: براستی که دفاع جانانه ی کاربر شیرین، از حقوق(؟!) زنان؛ اسباب نشاط و شادمانی من است.
کسی از ایشان خبری ندارد؟
Rationalist نوشته: این ها را اینجا خواندم؛
براستی که دفاع جانانه ی کاربر شیرین، از حقوق(؟!) زنان؛ اسباب نشاط و شادمانی من است.:e057::e057:
کسی از ایشان خبری ندارد؟:e405:
Bibak نوشته: درود جناب Rationalist
نمیدونم چرا اینقدر شبیه امیر گرامی هستید. اینجا دیگه اونقدر شباهتو احساس کردم که نشد نگم. شما هم مثل امیر یه کم ترسناک هستید!(یه کم از یه کم بیشتر)
به هر حال هر کس شخصیت مستقلی برای خودش داره ولی این شباهتِ جالبی بود.
Hezbollah_yaAli نوشته: تبریکسپاس
Hezbollah_yaAli نوشته: نشالله پسرت خادم ائمه اطهار شود.مگر پسر من کنیز یا برده است که خادم ائمه شما شود؟!
Hezbollah_yaAli نوشته: از این اسمهای دوران جاهلیت نذاری!؟ کوروش و بردیا و ...جاهل ان امامان شما بودند که از مردم بیچاره خمس میگرفتند
Hezbollah_yaAli نوشته: از نظر من ابولفضل و عبدالحسین بذاری از هر نظر زیباستکسی نظر شما رو نخواست.اگر اسپاگتی به شما پسری داد میتوانید اسمش را بگذارید نوکر الحسین
Anarchy نوشته: یادی هم از امیر بکنیمآنارشی عزیز امیر کیست؟
Hezbollah_yaAli نوشته: تبریک. انشالله پسرت خادم ائمه اطهار شود.دوران جاهلیت دقیقا چه دورانی هست جناب حزب الله؟
از این اسمهای دوران جاهلیت نذاری!؟ کوروش و بردیا و ...
از نظر من ابولفضل و عبدالحسین بذاری از هر نظر زیباست