07-25-2013, 08:16 AM
[h=1]Ashlyn Rae[/h]
nevermore نوشته: در راستای اینکه برخی از فمینیست های محترم(!) مراسم پر فیض و معنوی گنگ بنگ را توهین به شخصیت زن می دانند و آن را در میان هزاران مورد "خشونت بر پاد زنان" دسته بندی می کنند و چنان از ترویج گنگ بنگ می گویند که آدم یاد سخنان آخوند ها می افتد،تصمیم گرفتم تا دستی به سر و روی این تاپیک بکشم.باشد که مایه ی سوز و گداز بیش از پیش فمینیست های مخالف پورنوگرافی شود.گنگ بنگی که گنگ ریپ نباشه اتفاقا ژانر بسیار خوبی هست به جون اسبم:))
[h=1]Zoe Voss
undead_knight نوشته: اینجا میگم شبکه های محبوب پورن رو هم بزاریم بد نیستا;)تا موقعی که بحث پیرامون پورن و حتی سلایق است مرتبط است به انجمن، ولی اشتراک فیلم و موسیقی و پورن و... گمان نکنم ربطی به انجمن داشته باشد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: تا موقعی که بحث پیرامون پورن و حتی سلایق است مرتبط است به انجمن، ولی اشتراک فیلم و موسیقی و پورن و... گمان نکنم ربطی به انجمن داشته باشد.جملم کژتابی داشت والا هدف من هم همون گفتگو هست نه به اشتراک گذاری محتوا:)
اینجا منبایش گفتگوست نه اشتراک گذاری.
undead_knight نوشته: جملم کژتابی داشت والا هدف من هم همون گفتگو هست نه به اشتراک گذاری محتوا:)من هم آنرا گفتم چون بگمانم کلا با تغییر نام تالار نیاز به شفاف سازی بود که موضوع تالار چه هست و چه نیست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Theodor Herzl نوشته: من علاقه شدیدی به بانوان تاتو شده دارم ایشان نیز یکی از پورن استارهای محبوب است ، حاجیه خانوم Christy Mackیا اسپاگتی من حور نمیخوام من از اینا میخوام(:
[ATTACH=CONFIG]2201[/ATTACH]