07-17-2013, 03:09 PM
با زنگ زدن نمیتونی ازش پول بگیری باید بری سراغش. دفترش خیلی دوره از من وگرنه خودم رفته بودم. تاچارا هست. میری؟ البته اینم بگم که ممکن هست کسی نباشه تو دفترش. و اینهمه راه بری و پشت در بسته بمونی. :-)
shirin نوشته: با زنگ زدن نمیتونی ازش پول بگیری باید بری سراغش. دفترش خیلی دوره از من وگرنه خودم رفته بودم. تاچارا هست. میری؟ البته اینم بگم که ممکن هست کسی نباشه تو دفترش. و اینهمه راه بری و پشت در بسته بمونی. :-)
viviyan نوشته: خب لابد تو پیج هایی لوس عضوی. من فقط پیجایی عضوم که بیشینه کاربراش بی دین و بی خدان. خوشبختانه بیشتر ادلیستمم بی دین و بی خدا یا بی تفاوتن.درود ویوی عزیز؛
Dariush نوشته: درود ویوی عزیز؛
راستش من هم با آندد موافقم.شبکههای اجتماعی از هدفِ اصیل و حقیقیِ خود فاصلهای چند فرسخی یافته و عملا تبدیل به سوداکدهی لایک و جلفبازیهای منزجر کننده و گاه مشمئزکننده تبدیل شده که یافتنِ محتوای ارزشمند در میانِ انبوه عظیم محتویاتِ بیارزش و سخیف آنقدر دشوار شده که ندرتا ارزشِ وقتگذاشتن دارد!
shirin نوشته: یه هفته دیگه صبر کن اگه نتونسم ازش بگیرم تو رو میفرستم. :دی
viviyan نوشته: جای من بودید که تو فرومی تقریبا مذهبی که بیشتر کاربران بی دینش خسته شدند از بحث کردن؛ تک و تنها فعالیت میکردید و به هر حرف مذهبی میتازیدید و با هجمه سنگین از طرف مدیرها و کاربران مذهبی روبرو میشدید چه میگفتید؟ ترسوها...
viviyan نوشته: خب لابد تو پیج هایی لوس عضوی. من فقط پیجایی عضوم که بیشینه کاربراش بی دین و بی خدان. خوشبختانه بیشتر ادلیستمم بی دین و بی خدا یا بی تفاوتن.والا اکثر پیج هایی که فالو میکنم جز لوس/بی مزه/بیخود محسوب نمیشند،مثل پیج برتراند راسل و مارک تواین یا پیج های ضد دین و... :))مسئله اینجاست که تولید محتوای اینها خیلی کمه و اینکه مثلا اگر از یک پیج فان خوشم بیاد چیزی که انزجارآورش میکنند فالوکنندگانش هستند نه خود پیجش:)
کاربران دفترچه، میان دفترچه با رعایت کلی مسایل ایمنی و با خودشون بحث میکنن، کلی احساس روشنگر بودن بهشون دست میده. جای من بودید که تو فرومی تقریبا مذهبی که بیشتر کاربران بی دینش خسته شدند از بحث کردن؛ تک و تنها فعالیت میکردید و به هر حرف مذهبی میتازیدید و با هجمه سنگین از طرف مدیرها و کاربران مذهبی روبرو میشدید چه میگفتید؟ ترسوها...
Aquarius نوشته: راستی فکر نمیکنید این چیزایی که شما می گویید مختص انسان های دوپایی به نام ایرانی ها هست ؟؟ یادتان هست برای قضیه 21 دسامبر در پیج ناسا چه کثافت کاری و آبرو ریزی کردند ؟؟ایرانی ها که اعجوبه ای هستند برای خودشون:))