07-10-2013, 10:49 AM
Dariush نوشته: نه بابا، پنی را نمیگویم، منظورم لسلی بود. یک زنِ دانشمندِ تقریبا نابغه که خیلی باورهای مدرن و شفافی دارد و اصلا درگیرِ خرفتیهای معمولِ زنان نیست. به نظرِ من که شخصیتاش اگرچه با واقعیت انطباقی ندارد (چنانکه مثلا با لئونارد تنها به دلیلِ نیازِ جنسی خودش، خیلی راحت و ساده سکس میکند و پس از آن میرود دنبالِ کارِ خودش) اما جالب است و میتواند در شکلگیری باورهای فمنیستی تاثیرگذار باشد.منو ترکوندی که، خب میگفتم اسمشو،این لئونارد لامصب توی این چند سیزن حرکت غیر اخلاقی زیاد میزنه:)))
گفتن این نکته شاید بد نباشه که فیلنامه نویسان یک مشاور فیزیک دان دارند که از دید من نه فقط در مورد مسائل علمی بلکه در مورد بخشی از جنبه های شخصیتی دانشمندان بهشون مشاوره میده.
چیزی که من به عنوان یک فمنیست در این موارد میگم همون استریوتایپینگ هست که هم در مورد زن ها و هم در مورد مردها وجود داره.یکی از نکات مثبت سریال این هست که اول یک سری کاراکتر با الگوهای شخصیتی بسیار کلیشه ای داره ولی در طی سریال از این حالت درشون میاره.
حالا اینها رو ولش کن تا قسمت چندمش رو نگاه کردی بین کاراکترا از کدومش بیشتر خوشت میاد؟:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-