Dariush نوشته: سپاس، باور میکنی دیروز این سایت را دیدم اما متوجه این بند نشدم. از همین یکی نامش بیشتر مرا خوش آمد :Appeal to purity. گویاتر است و احتمالا همین را انتخاب خواهم کرد. البته برگردانِ پارسیاش را.
این سایت را در گذشته ناخوشایند میدیدم چرا که مغالطات را به فرمِ صورت بندی شده و مدون تشریح نمیکرد و معمولا به logicallfiles.org ارجاع میدادم، اما اکنون می بینم این سایت در حینِ تشریحِ مغالطات خیلی خوب مقولاتِ فراطبیعی را به نقد و تردید میکشد که با اهدافِ شوم، پلید،مسلمانخوارانه و صهیونیستی ما هم کاملا خوانایی دارد. به همین جهت از این سایت خیلی استفاده میکنم.
راستی چه شد نامرد؟ مرا فرستادی درونِ میدان، خودت راحت آن گوشه نشستی و تنها به سپاس و تشویق تکیه میکنی؟
خب همونطور که راسل عزیز گفت واقعا نام گذاری این مغالطه جدیده و سایر نام گذاری هم غیر رسمی هستند.من هم خودم این تعبیر رو دوست دارم،چون در این مغالطه گرایش به این هست که گروه مورد نظر خالی از ناخالصی و یک دست باشه.
اصولا صاحب سایت(و البته کتابی به همین نام) مدت ها تحقیق میدانی روی این موارد داشته و پنبه هرچیز دانش نمایانه و خرافاتی که عزیزان متوهم ایرانی تازه کشفش میکند رو 10 15 سال پیش زده:))
دلیل علاقه من به این سایت هم اینه که عمل گراست و بیش از موارد تئوری و کلی روی نمونه ها تمرکز داره.برای نمونه با مراجعه به بخش تئوری های توطئه میشه چکیده از بهترین پاسخ ها رو برای بسیاری از این موارد دید:
Frauds, Hoaxes, and Conspiracy Theories - topical index - The Skeptic's Dictionary
این یکی بخش هم برای پر کردن دهان کسانی که لزومی برای مقابله با موارد دانش نمایانه و خرافی رو نمیبینند خیلی خوبه:
What's the harm? - Archives - The Skeptic's Dictionary - Skepdic.com
راستش من اینقدر وقتم کم هست که حتی سر ترجمه کردن چند پاراگراف کم میارم و این رو میتونی از آنلاین شدن های با فاصله و نامنظمم متوجه بشی ولی قول میدم در اولین فرصت از هر کمکی که از دستم بر بیاد دریغ نکنم;)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-