نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاتوق شب نشینی

دوستان، یک چیزی برایم قدری عجیب است. در دیگر فروم‌ها، معمولا تعدادِ مهمان‌های حاضر نصف یا برابر با تعدادِ کاربرانِ حاضر است و یا اینکه اختلافِ زیادی با آن ندارد. در اینجا اما وضع کاملا متفاوت است. تعدادِ مهمان‌ها همیشه چندبرابرِ تعدادِ کاربران بوده. برای مثال آمارِ اکنون را بنگرید:

در 48 ساعت گذشته 1026 نفر از تارنما بازدید کرده اند که شامل : 24 کاربر تارنما و 1002 میهمان میباشند .
و
هم‌اکنون 16 کاربر همگاه میباشند. شمار 4 هموند و 10 مهمان و 2 موتور جستجو

به نظرِ شما این چه توجیحی دارد؟

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: دوستان، یک چیزی برایم قدری عجیب است. در دیگر فروم‌ها، معمولا تعدادِ مهمان‌های حاضر نصف یا برابر با تعدادِ کاربرانِ حاضر است و یا اینکه اختلافِ زیادی با آن ندارد. در اینجا اما وضع کاملا متفاوت است. تعدادِ مهمان‌ها همیشه چندبرابرِ تعدادِ کاربران بوده. برای مثال آمارِ اکنون را بنگرید:

در 48 ساعت گذشته 1026 نفر از تارنما بازدید کرده اند که شامل : 24 کاربر تارنما و 1002 میهمان میباشند .
و
هم‌اکنون 16 کاربر همگاه میباشند. شمار 4 هموند و 10 مهمان و 2 موتور جستجو

به نظرِ شما این چه توجیحی دارد؟
خیلی‌‌ها دوست دارند اینجا عضو بشوند ، ولی‌ چون اینجا یک انجمنی هست که جستار‌های ضّد اسلامی و تبلیغ بیخدایی و همچنین صهیونیستی دارد می‌ترسند که عضو بشوند و به عنوان مهمان نوشته‌ها را می‌خوانند.:e420:

"A Land without a People for a People without a Land"


پاسخ

Theodor Herzl نوشته: خیلی‌‌ها دوست دارند اینجا عضو بشوند ، ولی‌ چون اینجا یک انجمنی هست که جستار‌های ضّد اسلامی و تبلیغ بیخدایی و همچنین صهیونیستی دارد می‌ترسند که عضو بشوند و به عنوان مهمان نوشته‌ها را می‌خوانند.

من هم چنین نصوری دارم. البته، دلایل دیگری هم هستند از نظر من. برای از زدودنِ این ترس، به نظرم بهتر است راهکاری فراهم شود. مثلا اینکه امنیتِ کاربران بیشتر اهمیت داده شود. یکی از کارهایی که میتوان کرد همان SSL است. بسیاری از افرادی که از دلال‌های اینترنتی VPN میخرند، ترافیک‌شان زیر نظرِ همان دلالی‌ست که از او فیلترشکن خریده‌اند و اگر دلالِ مربوطه قابلِ اعتماد نباشد، میتواند برای کاربرِ مربوطه مشکل‌ساز شود. اما اگر SSL داشته باشیم در این سایت، داده‌های ارسالی/دریافتی رمزگذاری میشوند و کسی نمیتواند آنها را در میانه‌ی راه شنود کند. البته راههای دیگری هم هستند. از قبیلِ اینکه به نظرِ من این موضوعِ امنیت اکنون مثلِ گذشته جای نگرانی ندارد. دلیل‌‌اش این است که گویی از درجه‌ی بیماری هاریِ ج.ا قدری کاسته شده و چندان درگیرِ سایت‌هایی چون این نیست.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

اگه دوس داشتن عضو بشن ،میشدن. من ترس ناشی از عضو شدن تو یه فروم خاص برام قابل درک نیست. اونم با مشخصات جعلی و با وی پی ان و فیلترشکن.
پاسخ

shirin نوشته: اگه دوس داشتن عضو بشن ،میشدن. من ترس ناشی از عضو شدن تو یه فروم خاص برام قابل درک نیست. اونم با مشخصات جعلی و با وی پی ان و فیلترشکن.
کاملا موافقم. برای اینکه به سبب عضویت و فعالیت در همچین سایتی مشکلِ امنیتی برای شما ایجاد شود، باید داده‌های خودینه‌ی حیاتی از خود منتشر کنید تا بتوانند شما را شناسایی کنند. وگرنه آنچنان هم کار راحتی نیست که بخواهند شما را شناسایی کرده ،برایتان مشکل بسازند. مثلا اینجا آی‌پیِ کاربران ذخیره نمیشود، به همین خاطر تنها زمانی که شما در ارتباط با سایت هستید، اطلاعات دریافتی/ارسالی قابل شنود هستند. در نظر داشته باشید که وقتی شما از فیلترشکن استفاده میکنید، در واقع شما اطلاعاتِ خود را به یک آی‌پیِ دیگر میفرستید و ازاطلاعاتِ شما از طریقِ آن آی‌پی دریافت/ارسال میشوند. بنابراین تنها دو راه میماند : یکم اینکه کسی که فیلتر شکنِ شما را اداره میکند، آدم‌فروش باشد؛ دوم اینکه نوشته‌های شما در اینجا با داده‌هایی که در حینِ ارتباط با سایت ارسال میکنید، تطبیق داده شوند. این نیز اگرچه ممکن است اما کار راحتی نیست، چون کنترلِ چنین ترافیکِ عظیمی، عملا غیرممکن است. برای نمونه، همین چند روز پیش معاونِ وزیر ارتباطات (گمان کنم) گفته بود که که افتِ سرعتِ اینترنت به سبب مسائلِ امنیتی بوده و این یعنی اینکه اگر اینها در عمل ناتوان از کنترلِ همه‌جانبه بر ترافیکِ اینترنت هستند. من تصور میکنم اینان تنها در دو حالت به فعالین عرصه سایبری دسترسی پیدا میکنند:یکم به طورِ شانسی یکی را انتخاب میکنند! دوم اینکه شخصی که داده‌های خودینه حیاتی از خود منتشر کرده باشند را شناسایی میکنند.

در نهایت، این هراس برای من هم به کلی بی‌وجه و بی‌معنی است! البته شاید این تنها دلیلش نباشد که نمی‌خواهند در اینجا فعالیت داشته باشند! کاش حداقل می‌آمدند و می‌گفتند که دلیل‌شان چیست که نمی‌آیند با ما باشند و بعد اگر می‌خواستند، می‌رفتندE414

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

به یکی از دوستانم گفتم اینجا عضو شود و برایش توضیح دادم از اینجا و اینکه مسلمان ندارد و جمع نسبتا خودمانیست. ولی گفت دیگر از این بحثها بریده و حوصله فعالیت ندارد.
پاسخ

میگم زمان فروم گفتگو هم اون سایت فیلتر بود درسته؟ چطور اینقدر کاربر پیدا کرده بود. تبلیغات؟

کاربراش رو چطور شناسایی کرده بودند؟ از طریق اطلاعات شخصی که داده بودند یا از طریق آی پی و اینها؟
پاسخ

shirin نوشته: اگه دوس داشتن عضو بشن ،میشدن. من ترس ناشی از عضو شدن تو یه فروم خاص برام قابل درک نیست. اونم با مشخصات جعلی و با وی پی ان و فیلترشکن.

Bibak نوشته: میگم زمان فروم گفتگو هم اون سایت فیلتر بود درسته؟ چطور اینقدر کاربر پیدا کرده بود. تبلیغات؟

کاربراش رو چطور شناسایی کرده بودند؟ از طریق اطلاعات شخصی که داده بودند یا از طریق آی پی و اینها؟

اتفاقن شناسایی افراد از روی آی پی کار بسیار ساده ایست .
تمام فعالیتهای شما در ISP که ازش سرویس میگیرید لوگ میشه . تا اینجا دست کم ISP میداند که چه کسی به چه سایتی / فیلتر شکنی / VPN ای متصل شده .
خوب کاربرانی که به سایتهای فیلتر نشده متصل شده اند که اتفاقن بخش بسیار بزرگی را هم تشکیل میدهند از رده خارج میشوند .
مرحله بعدی کنترل VPN هاست . اکثر VPN ها از انکدینگ درست و حسابی استفاده نمیکنند (یعنی میشود اطلاعات رد و بدل شده توسط آنها را خواند) + اینکه اکثر افرادی که از VPN استفاده میکنند به دنبال گشت و گذار توی سایتهای سکسی و فیس بوک و ست98 و اینها هستند .

پس میمونه افرادی که از فیلترشکنهای مختلف استفاده میکنند .
اگر از پروژه های رادیو فردا و دویچه وله و بی بی سی استفاده کنند که معلومه دارند چه سایتهایی رو میخونند . اگر از PHPrpxy و مانند اینها استفاده کنند هر چه که رد و بدل میکنند قابل خواندن است .
این وسط میمونه پروژه هایی مثل تور که تعداد نفرات استفاده کنندگان خیلی پایینه . یعنی حکومت دست کم میدونه که شیرین خانم برای دسترسی به سایتهای فیلتر شده از تور استفاده میکنه یا VPN و اگر VPN کدامش و ...
حالا کافیه هر کدام از این تعداد کم از کاربران تور یک سوتی بدهند تا شناسایی بشوند - مثلن کافیست حکومت از روزنه های ویندوز غیر اوریجینالشان که آخرین آپدیتش مال 4 سال پیش است وارد شده و یک تروجانِ ساین نشده که قابل شناسایی برای آنتی ویروسها نیست را روی سیستمشان نصب کند - بعد از آن میشود تمام اطلاعاتشان را رسد کرد .

برای همینه که همیشه باید سیستم عاملتون به روز باشه ، اگر توانایی خرید سیستم عامل اوریجینال را ندارید بروید لینوکس نصب کنید ، همیشه فایروال و آنتی اسپای و آنتی ویروس به روز و خیلی خوب داشته باشید و در تنظیماتتان بسیار سخت گیری کنید .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

دوستان امنیت را حتما جدی بگیرید.میلاد گرامی توضیح داد بخوبی ولی اگر ما بر خطا هم باشیم و ترسمان بیخود باشد باز هم تلاش برای حفظ امنیت موجه است با وجود ج.ا.
در مورد سخن دوستان هم بقول داریوش گرامی کاش دوستان اندیشمندی که نمیایند در بحثها شرکت کنند حداقل دلیل نیامدنشان را میگفتند.من گمان میکنم دسترسی نداشتن به فیلترشکن ،اهل فرونویسی نبودن یا ترس امنیتی دلایلی باشند که هر کدام اثر دارد.
بنظر من تبلیغ در بین دوستان فرهیخته و اهل سحن یا پیج‌هایِ فیس بوک درست و حسابی یا مهمتر از همه دعوت از دوستان (البته با دقت امنیتی و مشخص نشدن هویت) بسیار اثر بخشتر است از تبلیغ کور در اینترنت.ما هم تا کنون تبلیغ چندانی نکرده‌ایم.دوستان خودشان کسی را اگر با دانش و اهل سخن دیدند شخصا برایش دعوتنامه بفرستند بهتر است و یکی دو نفر کاربر فعال و فرهیخته از 50 تا ترول برای بحثها و فروم بهتر است.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

Bibak نوشته: میگم زمان فروم گفتگو هم اون سایت فیلتر بود درسته؟ چطور اینقدر کاربر پیدا کرده بود. تبلیغات؟

کاربراش رو چطور شناسایی کرده بودند؟ از طریق اطلاعات شخصی که داده بودند یا از طریق آی پی و اینها؟
نخست اینکه بی باک جان گفتگو هم هیچ گاه کاربران بسیار نداشت و دست بالا تعداد کاربران فعال اش در چند سال فعالیت 50 نفر بود.به نظرم دفترچه شلوغ تر از گفتگو بوده.در آنجا هم گاهی هفته ها می گذشت و فقط میلاد(سونیکساکس) پست می داد.آنجا هم فیلتر بود و چون محیط اش خشک تر از دفترچه بود خلوت تر بود.

در مورد شناسایی کاربران هم گمان نمی کنم به غیر از تعداد انگشت شمار کس دیگری را شناسایی کرده باشند و بر خلاف میلاد عزیز به نظرم گیر افتادن آن کاربر ها نه شناسایی آی پی بلکه بی احتیاطی خود کاربران و کاربران نفوذی بود.با وجود اینکه آرش بیخدا بارها تاکید می کرد که عزیزان حتی به معتبرترین کاربرها هم اطلاعات شخصی ندهید باز هم شروبختانه می دیدیم که این کار انجام می شد.در مورد خود من یکی از کاربرانی که اتفاقا من با او چت هم می کردم بارها از من درخواست شماره تلفن ام را کرد که من خودداری کردم.(نمی خواهم این دوست عزیز را متهم به نفوذی بودن بکنم و صرفا اتفاقات را روایت می کنم.)و حتی من شنیدم ایشان با کاربر بانو آرمیتی که گویا یکی از کاربرانی بوده که شناسایی شده بود هم دیدار کرده بود.

توصیه من اینست که به هیچ روی اکانت فیس بوک یا هر اطلاعاتی که ذره ای هویت شما را فاش کند را به این و آن ندهید وحتی در فیس بوک و سایت هایی که اطلاعات شخصی شما نمایان است به هیچ وجه فعالیت سیاسی یا ضد مذهبی نداشته باشید.

به نگر من اصلی ترین عامل شناسایی، نیروهای نفوذی هستند و شوربختانه من هم یک بار نزدیک بود پس از فعالیت های سیاسی بعد از انتخابات 88 توسط یکی از همین عامل های نفوذی(در دنیای واقعی نه مجازی) گیر بیافتم که خوشبختانه به نیکی گذشت.توصیه من اینست که به هیچ کس بویژه اکانت هایی که با نام دخترانه به سراغ تان می آیند اعتماد نکنید و هیچ گونه اطلاعات شخصی اعم از عکس،آدرس،شهر،سن،قد،شماره تلفن،اکانت فیس بوک،تویتر،جی میل و اساسا هیچ گونه اطلاعاتی غیر از زمینه های بحث در انجمن را ندهید.
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع / نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان