06-30-2013, 12:59 AM
فصل آخر Dexter از فردا شب شروع میشود ، من ریسیور هک شده دارم همه کانالهای پولی را مجانی باز میکند نگاه میکنم اینها را
"A Land without a People for a People without a Land"
Theodor Herzl نوشته: فصل آخر Dexter از فردا شب شروع میشود ، من ریسیور هک شده دارم همه کانالهای پولی را مجانی باز میکند نگاه میکنم اینها را
sonixax نوشته: مارکشو بگو ما هم بخریم هک کنیم :دیاین که میگویم برای یک ماهواره مخصوص درون آمریکایی شمالی هست ، ۲ تا دیش با هر کدوم ۳ تا LNB وصل کردم حدود ۱۵۰۰ تا کانال میگیرم ، ۲۰ تا کانال هندی دارم فقط
Theodor Herzl نوشته: این که میگویم برای یک ماهواره مخصوص درون آمریکایی شمالی هست ، ۲ تا دیش با هر کدوم ۳ تا LNB وصل کردم حدود ۱۵۰۰ تا کانال میگیرم ، ۲۰ تا کانال هندی دارم فقط
sonixax نوشته: حالا خود رسیورش چی هست ؟ اینجا هر چی هست مارکهایی هست که بساط هکش رو نمیشه راحت روی نت پیدا کرد مثل Medion .این هستش مارکش ، البته خیلی مارکهای دیگه هم هست ، هندی هم نه بابا ، ولی هرچی کانال میشه گرفت باهاش گرفتم
حالا 20 تا کانال هندی میخوای چی کار ؟ :دی
نگاه میکنی ؟
shirin نوشته: فکتوری ریست اگه انجام بدیم همه اطلاعاتش پاک میشه؟ مثلا اپلیکیشنایی که نصب کردیم یا اس ام اسا یا شماره تلفنا و..؟
shirin نوشته: فکتوری ریست اگه انجام بدیم همه اطلاعاتش پاک میشه؟ مثلا اپلیکیشنایی که نصب کردیم یا اس ام اسا یا شماره تلفنا و..؟بستگی دارد. اگر برنامهها و شمارهها را در خود گوشی ریخته باشید، بله پاک میشوند اما اگر برنامهها در حافظه خارجی و شمارهها را در سیمکارت ریخته باشید، خیر پاک نمیشوند. پیامکها را هم باید پشتیبان بگیرید چون در هر صورت پاک میشوند. در واقع تمامِ اطلاعاتِ درونِ گوشی حذف میشوند اما اطلاعاتِ درومِ حافظه خارجی یا سیمکارت، خیر.
Russell نوشته: داریوش جان سریالها را بالاخره نگاه کردی؟دو قسمتاش را دیدم راسل جان. آری، سریالِ واقعا جالب و جذابیست. البته قدری اکنون بیحوصله هستم، اما مطمئنا در اولین فرصت خواهم دیدش. از تورنت دانلود میکنید راسل گرامی؟
من یک فصل The Wire را دیدم و با اینکه خیلی علاقه به سریال ندارم ولی واقعا جذاب بود.پیشنهاد میکنم حتما ببینی.