06-16-2013, 07:15 AM
Russell نوشته: تو را که من درون برزگسالان حساب نمیکنم که، ذوق کردی :))دیگه لازم نیست پیدا شد^:e420:
کمی بیشتر زور بزن شاید بالاخره کسی پیدا شد تحویلت بگیرد و نقل قول بگیرد از مهملاتت، مثل الان که بالاخره با هزار خفت موفق شدی دو تا نقل قول بگیری !!
Dariush نوشته: شما را که متوهم خواندن کم است و من نمیدانم واقعا نامتان چیست که مثلا از میانِ جمعیتِ چند صد میلیونی یهودی ، چند نفر را پیدا میکنی و علم میکنی برای یهودستیزیات، که مشخصا حاوی این پیام است که برایتان قابل فهم نیست که در میانِ جمعیتِ چند میلیونی ، همه نوع آدم پیدا میشود و ربطی به یهودی بودنشان ندارد و باز البته همین تعداد را اگر در میان دوستانِ مسلمانتان بکاوید، برای هر نفر در آنجا هزاران نفر را در اینجا خواهید یافت.آفرین بر تو که Ignore میکنی احتمالا اونقدر تو دنیای واقعی ایگنورت کردن که تبدیل به عقده شده واست
به هر رو، من پستِ اخیرتان را خطاب به خودم، در پستِ میلاد دیدم وگرنه پستهای شما برای من مخفی هستند:
untitled.png
اینرا گفتم تا اگر احتمالا پاسخهای پستهای بعدیتان را ندادم، ناراحت نشوید.
جالب اینه که هرکی تو زرد در میاد فوری اسم مسلمون روش میذارین
Russell نوشته: این سخنان و مهملات را تمام کنید،ابتدا دوستان برای خنده چیزی بشما نگفتند ،افشاگری (شوخی یا جدیش) جرمیست که در اینجا شدیدترین برخورد با آن میشود چرا که امنیت کاربران اولویت اول است ،دگراندیشان برای عضویت در اینجا سابقه زندان رفتن دارند.اخندیدن در چنین شرایطی نیاز به درجهای از وقاحت دارد که فقط در مسلمین یافت میشود.
Ouroboros نوشته: من به ایشان کارت زرد و قرمز دادم،میشه یه بار دیگه بفرمایید متوهم کیه عزیزم؟
گویا مسلمین گنجایش بسیار محدودی دارند و پس از چند پست شور علوی در آنها متجلی میشود و شروع میکنند به تلاوت قرآن با صوت بلند.
به هر حال هیچ کجای اینترنت دیده نشده که کاربری به گرداننده یک انجمن بگویند اسکل و الاغ و در دم برای همیشه اخراج نشود، هرطور صلاح میدانید با او برخورد بکنید.
هیچکس از شما دلگیر نخواهد شد.