04-14-2013, 04:42 PM
sepehr نوشته: دوستان من همجنسگرا هستم. اگر سوالی هست، من تا جایی که بتونم پاسخگو هستم.خوش آمدید، :e303:
کمی از مشکلاتی که بدلیل گرایش جنسی خود داشتهاید و راههایی که برای برونرفت از آنها به نظرتان میرسد بگویید.
sepehr نوشته: دوستان من همجنسگرا هستم. اگر سوالی هست، من تا جایی که بتونم پاسخگو هستم.خوش آمدید، :e303:
Dariush نوشته: البته فکر نمیکنم همجنسگرایی زنان در ایران به اندازه همانِ مردان گسترده باشد. خیلی کمتر است به نظرم.نه اینکه گرایشهای همجنسگرایانه در زنانِ ایرانی کم باشد، بلکه همجنسگرای زنی که واقعا بتواند آن را بروز دهد خیلی کمتر از نوعِ مردانهی همجنسگرایی است.
sepehr نوشته: دوستان من همجنسگرا هستم. اگر سوالی هست، من تا جایی که بتونم پاسخگو هستم.
sepehr نوشته: دوستان من همجنسگرا هستم. اگر سوالی هست، من تا جایی که بتونم پاسخگو هستم.خب برای اینکه مطمئن شویم از این آیدی الکی های مهربد نیستید مانند حزب الله، 50 پیک بنویسید تا با هم گفتگو کنیم
nirvana نوشته: دروددرود!
درصورت امكان یك نمونه از عشق بازی هایتان را مرحله به مرحله برایمان توصیف كنید.
SAMKING نوشته: خب برای اینکه مطمئن شویم از این آیدی الکی های مهربد نیستید مانند حزب الله، 50 پیک بنویسید تا با هم گفتگو کنیمدرود!!
Bibak نوشته: درود!!دیدی من هرگز گول نمیخورم!
خودتی برادر! برام مثل روز روشنه که صد تا همجنسگرا رو حضوری هم ببینی سئوالاتتو ازشون نمیپرسی. بیخودی بهونه نیار چون تکلیفت مشخصه. : x
SAMKING نوشته: دیدی من هرگز گول نمیخورم!هموفوبی که گول هم نمیخوره.
والا میخواستم یه همجنسگرای واقعی بیاد اینجا از خوش برامون بگه تا از لابلای سخنهاش به این پی ببرم که نگرم پیرامون سلیقه ای بودن این گرایشش 100% درست هست یا نه...
نقل قول:وگرنه قبلش که در جستار تا حدود 99% پایور کرده بودم سلیقه هست و بس و براحتی قابل تغییرهر کاری میکنم نمیتونم باور کنم از حرفهای امیر اون برداشت رو کردی. اینکه یک مرد از سکس با همجنسش لذت ببره فرق داره با همجنسگرا بودن، عزیز من. مگه امیر عزیز گفت قبلا همجنسگرا بودم الان نیستم؟
الان دیگه بحث آزادی هست و سود و زیان
که برخی میگویند ما ضمانت میدهیم بی زیان است برخی هم چندان مطمئن نیستند.
نقل قول:راستی دور بعدی با این نمایارت شرکت کن من بهت رای میدمجدی؟ امیدوارم تصویر اولیه اش رو ببینی نظرت عوض نشه.:e420: خودمم خوشم اومده ازش.
اگرم خواستی امتیازتو بفروش بده من باهاش شرکت کنم >:)