04-18-2013, 12:05 AM
ریش به سه هفتگی که میرسد بدجوری خارش میگیرید. عزم کردهام آنرا یک سالی دست نزنم، اگر زید مربوطه و آینهی لامصب و نگاههای مشکوک در خیابان بگذارند... دوستان پیشنهادی ندارند؟
Ouroboros نوشته: ریش به سه هفتگی که میرسد بدجوری خارش میگیرید. عزم کردهام آنرا یک سالی دست نزنم، اگر زید مربوطه و آینهی لامصب و نگاههای مشکوک در خیابان بگذارند... دوستان پیشنهادی ندارند؟
Dariush نوشته: دوستان شب بخیر.من میروم بخوابم.
امیرجان، من با ریش میانهی خوبی ندارم و صورتم همیشه صاف است وگرنه از پیشنهاد دریغ نمیکردم.
Ouroboros نوشته: ریش به سه هفتگی که میرسد بدجوری خارش میگیرید. عزم کردهام آنرا یک سالی دست نزنم، اگر زید مربوطه و آینهی لامصب و نگاههای مشکوک در خیابان بگذارند... دوستان پیشنهادی ندارند؟
Nâxodâ Mehrbod نوشته: ولی گاهی ریش هم خوشی میدهد. من واسه یک بازهیِ[1] چند ماههای ریش داشتم و حس خوبی داشت.
Nâxodâ Mehrbod نوشته: یک خرده خارش که کاری نمیکند, میگذرد امیر جان.
کنار-هنودهایِ[2] خواندنِ Neckbeard Uprising: Mr T J Kirk: 9781482338768: Amazon.com: Books که نیست؟ (:
Dariush نوشته: امیرجان، من با ریش میانهی خوبی ندارم و صورتم همیشه صاف است وگرنه از پیشنهاد دریغ نمیکردم.
sonixax نوشته: بلاخره به است اسمارت سکیوریتی خیانت کردم و نورتون 360 خریدم
Ouroboros نوشته: به نظر من که اشتباه کردید، این را بخوانید. نورتون برخی سایتهای حقوق مردان را به نام «Hate speech» بلوکه میکند!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Ouroboros نوشته: چرا؟
من که هرگز بیش از یک روز صورتم صاف نبوده و همیشه میزانی، شکلی و گونهای از ریش داشتهام.
Nâxodâ Mehrbod نوشته: ولی گاهی ریش هم خوشی میدهد. من واسه یک بازهیِ[1] چند ماههای ریش داشتم و حس خوبی داشت.
Russell نوشته: نظر دوستان درباره سیبیل چیه؟سبیل عالی است راسل جان.من که خیلی میپسندم مخصوصا از نوعی که در میانِ ایرانیان متداول بوده.اما هر بار که میایم سیبیل بگذارم، موکول میکنم به آینده.
من هم همیشه شش تیغه میکنم.ولی چند وقت پیش امتحان کردم ،خوشمان آمد !!
Dariush نوشته: راستش بیشتر بستگی به چهرهی شخص دارد و معمولا با چهرههای استخوانی یا کشیده ریش خوب میآید.من علاوه بر اینکه از خود ریش خوشم نمیآید، فکر میکنم ریش به چهرهی من نمیخورد. از آن نوع ریشهایی که مارکس یا داروین میگذاشتند، هیچ خوشم نمیآید.اما اگر کوتاه و مرتب باشد از نوعی که داریوش و ستار میگذارند، خوب است.
م