iranbanoo نوشته: یعنی چه انگل؟
چرا انگل وار؟؟؟
انگلوار = بهرهبری بی بهرهرسانی
iranbanoo نوشته: یعنی چه؟
من یک نفرم.شما چرا آن را به زنان دیگر تعمیم میدهید؟
شما را در جایگاه نمونه برشمردم, رویهم همهیِ زنان این انجمن را جمع بزنید و ببینید چه اندازه نوشتهاند و چه اندازهیِ آن در راستای بهرهرسانی (و نه بهرهبری) بوده, به
نسبت بسیار بسیار پایینی دربرابر مردان انجمن میرسید. همین بس که top 10 poster انجمن بیشتر از ٩٠% نوشتههایِ انجمن را نگاشتهاند و همگی از دم مرد هستند.
iranbanoo نوشته: اتفاقا نه اینجا که هیچ کجا هیچ کس مانع من نبوده و نیست.حتی در هم میهن که سانسوری ترین جاست من آزادانه حرفم را میزنم حتی اگر اخطار بگیرم.پس بحث محدودیت نیست.بلکه هدف من چیز دیگریست.
اما اینکه چرا زنان در یک محیط مردانه کمتر اظهار نظر میکنند شاید به خاطر جو سازی ها ی خودتان باشد!
اگر هدف شما تنها بهرهبری بی بهرهرسانی است که میشود رفتار انگلوار, اگر نیست هم خوب من از شما در جایگاه
نمونهیِ خوب یک زنِ خودآگاه از یک سخنگاه پارسی زبان پرسیدم که تاکنون چه کاری برای دیگران در راستای سودرسانی انجامیدهاید؟
اگر سودی نرساندهاید و نمیخواهید برسانید که دیگر جای گلایه ندارد, اگر سودی رساندهاید و نمیخواهید بگویید
هم باز پذیرفتنی است, اگر سودی رساندهاید و میخواهیم بگویید, خب بگویید تا در برابر پرسش من
که سودمندی شما را به چالش کشیدم پیروز باشید و جای سپاسداری و ارجنهادن دیگران (یا دستکم من) باز شود.