04-07-2013, 08:23 PM
Fox نوشته: به شما اطمینان میدهم همانقدر که احتمال دارد زن باشم، همانقدر هم احتمال دارد زن باشم .
i.e. ١٠٠%؟ (:
.Unexpected places give you unexpected returns
Fox نوشته: به شما اطمینان میدهم همانقدر که احتمال دارد زن باشم، همانقدر هم احتمال دارد زن باشم .
Fox نوشته: میتوانید مرا نصف کرده و نیمی به آمارِ مردان افزوده و نیمِ دیگر را به آمار زنان اضافه کنید . یا اصلا میتوانید نشمارید . بیایید حداقل اینجاها جنسیتها را نادیده بگیریم.میتوانیم؟خوب حس تمامیت خواهی, نصفه نیمه بودن را نمیپسندد:)))
Nâxodâ نوشته: i.e. ١٠٠%؟ (:بدجایی مچم را گرفتید :) اکنون من چگونه خود را به برادرانِ پاسدار مرد بنمایانم؟! ناخودآگاه اینطوری آدم را لو میدهد دیگر!
viviyan نوشته: سوالی که به جنسیت خیلی مربوطه پرسیدید آخه. و قبلا در جایی مهربد گمان کنم شمارو بانو خوانده بود. سوال پیش اومد.خیلی سخت است که همهی آنها را دروغ گفته باشم؟!
iranbanoo نوشته: خوب حس تمامیت خواهی, نصفه نیمه بودن را نمیپسندد:)))حس تمامیت خواهانهی فمینیستی؟ زنی را دیدهاید که ضدفمنیسم باشد؟ شاید من باشم.
البته که میتوان جنسیت ها را نادیده گرفت.
این یک پرسش و خواست شخصی بوده.اما این پرسش همیشه برای من وجود داشته که چرا زنان در انجمن هایی اینچنینی همیشه حداقل حضور را داشته اند؟
و پاسخ را به معیار های ارزش گذاری مردانه ربط میدهم
viviyan نوشته: مهربد زبان بلوچی داریم ما؟ و زبان سیستانی؟ یا لهجه های پارسی ان؟
نقل قول:بلوچی از زبانهای ایرانی شاخه شمال باختری است. این زبان توسط مردم بلوچ در کشورهای ایران، پاکستان، افغانستان و ترکمنستان و برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و دریای عمان گویش می شود.
Fox نوشته: خیلی سخت است که همهی آنها را دروغ گفته باشم؟!
Fox نوشته: حس تمامیت خواهانهی فمینیستی؟ زنی را دیدهاید که ضدفمنیسم باشد؟ شاید من باشمچه طور به این نتیجه رسیدید که فمنیستی؟