04-06-2013, 08:21 PM
Fox نوشته: به نظر نمیرسد به همین سادگیها باشد! حالا اینکه چطور خود را به آنجا برسانیم یک طرف ، چگونه کسی را بیابیم که حاضر باشد با ما برای این کار ازدواج کند؟ (شنیدهام زنان و مردانی که از این ازدواجهای سوری میکنند پولِ زیادی بابتتش طلب میکنند) . از سویی دولت هم گویا روشهای بسیار هوشمندانهای بکار میگیرد تا دریابد که آیا این ازدواج صرفا صوری است یا حقیقی .
رساندن آنچنان سخت نیست, بویژه برای درس میتوان باسانی پذیرش از دانشگاه گرفت (بسیاری از دوستان من هماکنون کردهاند).
ازدواج هم باز آن اندازه سخت نیست, دولت آن اندازه هوشمند نیست و فردید من هم همان سوری
بود که یک پولی بدهید کار انجام شود و اینجوری هم گذرنامه میگیرد هم پس از چندسال تابعیت.
به نگر من اگر اندکی خوش برخورد باشید و یک داستان خوب هم جور کنید میتوانید آسانتر از این سخنان یکی را بیابید که رایگان و برای شما تن به
ازدواج بدهد, اگرنه پول هم خوبه ولی باید اندکی هوشمندانه پول را هزینه کنید (بویژه یادتان باشد دخترها moody هستند و معامله با ایشان خطرناک).
Fox نوشته: خب در آن صفحه ای که آدرساش را دادم نشان میدهد که برنامهنویسان و مهندسین کامپیوتر از بازار کارِ خوبی برخوردار هستند . یعنی شانسی نیست؟ این بنگاهها یا مشاورانی که در ازای دریافت مبلغی برای آدم کار پیدا میکنند چگونهاند؟
این بخش را شوربختانه نمیدانم.
دلسرد نشوید و با چشمان باز پیوسته گزینههایِ پیش روی اتان را دنبال کنید همیشه یک
راهی باز میشود و همیشه هم یک راه آسانتر و یک راه باز بسیار آسانتر و کم هزینهتر آنجا هست.
.Unexpected places give you unexpected returns