Angela نوشته: ایراد این ترانه چیه؟!
خشونت خانگی بر علیه زنان و محدودیت برای زنان توی ایران وجود داره و این ترانه هم اعتراض به اینهاست و از دید و زبان یک زن بیان شده... شما معتقدید این مسائل وجود نداره یا ارزش پرداخته شدن ندارند؟!
آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم
من به خود نه، که به زن بد کردم
من هرگز اینها را رد نکردهام . اما تصویری که اینجا ارائه میشود ، زن را قربانیِ مردِ ایرانی جلوه داده و هر آینه تصویری کریه از مردِ ایرانی مینمایاند.
البته خواهید منظورش همهی مردانِ ایرانی که نیست . اما اینها بیشک در نگاه افراد تاثیر میگذارند . مثالی خدمتتان ارائه میدهم تا متوجه منظورم شوید . روز جهانی «رفع خشونت علیه زنان» را بنگرید . داستانِ این روز چیست ؟ بفرمایید :
نقل قول:Historically, the date is based on date of the 1960 assassination of the three Mirabal sisters, political activists in the Dominican Republic; the killings were ordered by Dominican dictator Rafael Trujillo (1930–1961).[1] In 1981, activists marked November 25 as a day to combat and raise awareness of violence against women more broadly; on December 17, 1999, the date received its official United Nations (UN) resolution.[1]
منبع
یعنی روزی را که مردی سه زن را کشته است، شده روزِ رفع خشونت علیه زنان. در ظاهر چیزِ خاصی در این موضوع نیست . اما در باطن کارِ خود را میکند . زهنِ انسانِ عامی معمولا در ترانهها، شعارها، سخنرانیها و اعلامیهها نمیتواند چندان بینِ مردِ بد و مرد تفاوت قائل شود .