02-28-2013, 12:59 PM
Russell نوشته: آری بابا !!والا منکه نگفتم نظرم سنده.
جالب است درباره دوران شاه برای ما قصه میگویید بعد در دوران معاصر خودمان که (تازه گند اصلی کار قرار است بعدش در بیاید) سند این میشود که ندیدهای و گمان (!!) نمیکنی.
این جناب دکتر عباس میلانی را که زندانی زمان شاه بود و خودش یک کتاب بسیار جامع و دقیق درباره دوران پهلوی نوشته، فساد ج.ا را در مقایسه با زمان پهلوی بی سابقه میداند و بدترین رسوایی مالی آن دوران را در برابر اختلاسهای 3000 میلیاردی برادران قاچاقچی ناچیز !!
صرفا درحد تجربه و استنباط خودم نظرم رو گفتم.
گفتم شما هم نظر و دلیل و سندی اگر دارید خب بیان کنید مشکلی نیست من اصراری روی نظرات خودم ندارم.
اما اینهایی که شما گفتید باز ببینید شرایط متفاوت هست.
مثلا زمان شاه کی جرات داشت خارج از سیستم یک چنین اختلاس های بزرگی بکنه؟ همون شاه و خانواده و دربارش خدمت طرف میرسیدن هرجای دنیا هم که میرفت.
اینکه الان از این اختلاس ها میشه خودش یجورایی کمتر شدن قدرت و هیبت و خشونت حکومت رو میرسونه. البته شاید!
بهرحال هم الان سیستم ما خیلی پیچیده تره، جمعیت بیشتره، اقتصاد خیلی گسترده تر شده، درآمدهای نفت و غیره بیشتر شده.
الان فساد هست، ولی میشه گفت یجورایی همهء مردم در این فساد نقش و دست دارن و اونقدر مثل دوران شاه انحصاری حکومت و شاه و درباریان و نظامیان و اینها نیست.