01-19-2013, 08:48 PM
هشدار امنیتی : این جستار جهت آشنایی بیشتر با افکار کاربران انجمن است نه نشانی دادن به ماموران وزارت اطلاعات، پس پرسیدن هرگونه سوالی که به هر نحوی مایهی آشکار شدن اطلاعات شخصی بشود مطلقا ممنوع است. به دلایل واضح و پیشتر گفتهشده، نه فقط پرسشها، بل حتی جوابها نیز از زیر ذرهبین امنیتی عبور داده خواهند شد و در صورت خطرساز تشخیص داده شدن، با یا بدون مشورت صاحب ِ پست ادیت/حذف خواهند شد.
در این جستار به مصاحبه با کاربران میپردازم، برای این کار گردانندهی جستار(هماکنون من)کاربرانی را کاندید میکند، و سپس در صورت اعلام آمادگی و پذیرش ایشان، گفتگوها را به ترتیب آغاز میکنیم. روند آنها هنوز مشخص نیست و امیدوارم که در جریان کار و با همکاری دوستان گسترش بیابد، جهت شروع، روالی که من به عنوان آغازگر(و طبیعتا گردانندهی کنونی)در ذهن دارم چنین است که : در شروع 25 سوال استاندارد مطرح میشود و کاربر سه روز تا یک هفته فرصت دارد تا به همهی آنها(یکجا یا تکتک، به انتخاب خودش)پاسخ بدهد. پس از آن به مدت سه روز کاربران دیگر پرسشهای خود را از کاربر مورد مصاحبه مطرح میکنند و او در صورت تمایل به آنها میپردازد. در این میان ممکن و پسندیده است که پاسخها به گفتگوهای جانبی کشانده بشوند و نظر کاربران پیرامون آنها راهگشای مباحث جدیدی بشوند، پس محدودیتهای زمانی کلی هستند و قابل جابجایی.
پرسشهای تکراری، احمقانه، ترولآلود، سطحی و یا مهمل زدوده میشوند، و اعتراض به حذفهای بیرحمانهای که درپی خواهد آمد نیز با تمسخر و بیاعتنایی همراه خواهند شد، بدیهیست که تشخیص مصادیق نیز با گردانندهی جستار است. با اینهمه، خصومت، به چالش کشیدن، گسترش بحث از پرسشهای ساده به جدلهای بیپایان و حفظ کردن پاسخ مصاحبهشوندگان برای انتقامجوییهای شخصی و ترور شخصیت در آینده همگی تشویق میشوند و مورد تائید و تاکید اینجانب هستند.
برای آغاز گفتگو، من کاربران زیر را کاندید میکنم:
1. Mehrbod
2. sonixax
3. Russell
هرکدام از این دوستان نخست اعلام آمادگی بکنند، زودتر روی صندلی داغ دفترچه خواهند نشست.
زنده باد زندگی!