11-07-2012, 06:32 PM
راسل جان یه تاپیک برا معرفی متفکران اگزیستانسیالیسم بزنید خودتون.
viviyan نوشته: راسل جان یه تاپیک برا معرفی متفکران اگزیستانسیالیسم بزنید خودتون.فکر خوبیه ویوی جان،ولی خودت بزن چون اول اینکه اینجا زدن تاپیک آزاده خوبه شما هم دستت راه میافته.دوم هم اینکه من دقیقا نمیدونم چی مد نظر شماست ولی میتونم تو بحث شرکت کنم
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: میگم یه بحث درست حسابی راه بندازین،من از نبود بحث کارم کشیده به جدل با آنارشی !!
Mehrbod نوشته: کدوم جدل؟تاپیک آزاد تالار سیاست و اقتصاد - صفحه 5
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: فکر خوبیه ویوی جان،ولی خودت بزن چون اول اینکه اینجا زدن تاپیک آزاده خوبه شما هم دستت راه میافته.دوم هم اینکه من دقیقا نمیدونم چی مد نظر شماست ولی میتونم تو بحث شرکت کنم
viviyan نوشته: من اگه بخوام بزنم باید از رو کتاب بنویسم، خیلی وقت آزاد میخواد. بدبختی هفته آینده دوتا امتحان دارم...کتاب برای چه؟
Russell نوشته: کتاب برای چه؟
شما تاپیک را بزنید و سیر کلی مد نظرتان را بگویید دوستان هم اضافه میشوند تاپیک مسیر خود را پیدا میکند،اگر مطلبی هم مد نظرتان هست میتوانید هر کجای تاپیک که خواستید مطرح کنید.لازم نیست از اول مطالب کامل باشد یا بدانید کل داستان را،گفتگو خوبیش همین است که دور هم دوستان شرکت میکنند هر کدام
viviyan نوشته: من با شدت عمل موافقم. هرکی متفاوت فکر میکنه نشون بده متفاوته و همرنگ جماعت نیست. مخصوصا بی دینا و بی خداها...بسیار عالی . ولی آیا لائیک ها و آتئیست ها از نشانه ی ظاهری خاصی استفاده می کنند ؟! چه چیزی اون ها رو از مذهبی ها متمایز می کنه ؟!
این آدما همیشه کوتاه میان یا سکوت میکنن، این اشتباه ست مخصوصا در مقابل مذهبی ها که با وقاحت همه جا عقیده شون رو فریاد میزنن و به همه تحمیل میکنن.
viviyan نوشته: آخه من زیاد چیزی نمیدونم. باشه، تاپیکشو میزنم ولی معرفی و ادامه ش با شماها. من فقط میخوونم.