10-10-2012, 06:42 PM
Ouroboros نوشته: ایرانیها گویا اصلا از مواد توهمزا خوششان نمیآید، آنجا هرگز نمیتوانید اسید پیدا بکنید، ارجین میفروشند بجای آن و کسی هم فرقشان را نمیداند.. من در ایران به ناچاری شربت سینه میخوردم، که بسیار هم زیانآورست. اینجا الاسدی یافت میشود و تا جایی که میدانم کم زیانترین مادهی مخدر دنیاست. من هرگز فلسفهی این مواد انگیزنده را نفهمیدم.. اگر میخواهید مظطرب و متشنج و عصبی باشید چرا مواد مصرف میکنید؟ بروید مسجد! من نه اکستاسی مصرف کردهام نه آمفتامین، از این گروه موادهای هیجانآور فقط کوکائین کشیدهام، و حالم را بسیار بد کرده.. بگویید بدانیم چطور بودند؟
من مدتهاست دیگر کانادا نیستم امیر جان،
و اینکه راستش هر دو بیخود بودند. اکستاسی را درست نمیدانم چون همراه با هزار و یک کوکتل و چیز دیگر بود ولی تا یکی دو هفته
پسین mood بی اندازه پایینی داشتم و تنها چیزی که یک خردهای کمک میکرد قهوه (اسپرسو) بود، روی هم رفته به افسردگی آن نمیارزید!
amphetamine ولی کاری نکرد بجز اینکه 48 ساعتی بیدار بودم + تپش قلب بسیار تند + دلهره + احساس آشوب + ترس
همه اینها بی کوچکترین احساس خوبی!
ecstasy باز یک حس خوشایند + خوشنودی از زندگی و احساس نزدیکی به دیگران و پیرامون آنجا درست میکند، amphetamine را
دیگر نمیدانم چه سودی دارد! تنها به درد همان بیدار ماندن و درس خواندن انگار میخورد، بماند که اعتیادآوری بسیار بالایی هم شنیدهام دارد!
.Unexpected places give you unexpected returns