10-04-2012, 05:08 PM
Ouroboros نوشته: آنارشی جان این جهل عمومی هم به گردن پزشکان است، زیرا از مراجعهی بیماری که نیازی به پزشک ندارد، از فروختن داروی بدون نسخه به مراجعین، از رفتن زیر بار خواستههای غیرموجه بیمار و از دیگر مسائل اینچنینی کسب درآمد میکنند. «بخشی» از پزشکان پولپرست نیستند، اکثریت بزرگی از ایشان فاقد هرگونه احساس همدردی و یا وجدان کاری هستند. بخش بزرگتری نیز شدیدا بیاطلاع از پیشرفتهای هر روزهی رشتهی علمیشان هستند و از دانشگاه که بیرون میآیند هرگز سراغ کتاب و ژورنال و سایتی برای آپدیت نگاه داشتن خود نمیروند. به عبارتی در بیسوادی دستکمی از مراجعین خود ندارند!
من امیدوارم شما این حرفها را به خود نگیرید، بیشینهی پزشکان فاقد شعور اندیشیدن به مسئلهای بجز پول هستند، و همین که شما ساعتها در هفته را در اینجا به بحث پیرامون تاریخ، مذهب، سیاست و فرهنگ سپری میکنید برای من سند کافیست که در میان آنها که مورد نظرم هستند قرار ندارید. بجای انکار واقعیات تلخ باید به دنبال یافتن راهی برای برونرفت و خلاصی از آنها بود.
اینهم نمونهای از مقاومت ویروسها به آنتیوایرالها.
منکر واقعیت نیستم اما در تحلیل چرایی موضوع با شما مخالفم...شما در چندین کشور پیشرفته غربی بودید و تفاوت رو حس کردید.بار ایجاد آگاهی به دوش پزشک به عنوان خط آخر مراجعه بیمار نیست.اینها رو باید از پایه ای ترین بخش های اجتماع یعنی خانواده و مدارس آغاز کرد...فهماندن اینکه دادن reassurance از طرف یک پزشک به بیمار و تجویز نکردن دارو، معادل بی سوادی پزشک یا بی توجهی او به بیمار نیست همون قدر دشوار هست که شما به یک دیندار در حد رایان در انجمن هم میهن ثابت کنید موضع بی خدایان چیزی نیست که او گمان میکند!!!
وقتی باوری شکل گرفته توضیح بیشتر فقط مقاومت بیشتر بیمار رو به همراه داره!! باز هم تکرار کنم که فاکتور پزشکان پول پرست رو قبول دارم اما موضع افراطی شما به این شکل که گویی همه یا اکثر پزشکان از یک قبیله یا تیره یا نیای مشترک هستند با ژن های مشابه که همه یا اکثر اونها به پول پرستی رو می آورند رو نه....
نه آماری هست نه مدرکی جز برخورد شخصی که چه تعداد پزشک دارای این خصوصیت هستند!! من پول پرست بودن پزشکان رو چیزی در دنباله بیماری پول پرستی و سقوط اخلاقیات در کل جامعه ایران میدونم.....ضمن اینکه جفای زیادی به جامعه پزشکی شده و میشود....شما که باید بیشتر از من بدونید!!!
و البته حتما خواهید گفت پزشک سوگند خورده و با جان افراد سر و کار داره...پاسخ من هم این هست که سیل که آمد همه رو با هم میبره!!!
اینها توجیه نیست...من شخصا خودم بی رحمانه ترین انتقاد ها رو به سیستم پزشکی کشور دارم...از زمان و نحوه پذیرش گرفته تا دوران تحصیل و ضعف آموزش و .....اینها قابل کتمان نیست اما برای آسیب شناسی یک جریان باید کمی هم از حب و بغض های خودمون بکاهیم.
:e303:
در خصوص مقاومت به آنتی وایرال ها هم پیش از این گفتم، جز موارد خاص استفاده ای به گستردگی آنتی بیوتیک ندارند و همین لینک شما هم اشاره به sporadic بودن این مقاومت داره...یعنی به طور طبیعی این مقاومت در طبیعت هست..نه اینکه استفاده نا به جا ایجاد مقاومت کرده!!
نقل قول:These viruses were found in three patients who did not have severe disease and all have recovered. Investigations have not found the resistant virus in the close contacts of these three people. The viruses, while resistant to oseltamivir, remain sensitive to zanamivir.
نقل قول: Close to 1000 pandemic H1N1 viruses have been evaluated by the laboratories in the Global Influenza Surveillance Network for antiviral drug resistance. All other viruses have been shown sensitive to both oseltamivir and zanamivir. WHO and its partners will continue to conduct ongoing monitoring of influenza viruses for antiviral drug resistance.
Therefore, based on current information, these instances of drug resistance appear to represent sporadic cases of resistance. At this time, there is no evidence to indicate the development of widespread antiviral resistance among pandemic H1N1 viruses. Based on this risk assessment, there are no changes in WHO's clinical treatment guidance. Antiviral drugs remain a key component of the public health response when used as recommended.