Anarchy نوشته: امیر جان یه کم آروم تر عزیزم!! به نظر من دوست استارترمون نیت بدی نداره...حتی اگر بنا به تجربه شخصیش، کمی هم با بغض از زنان یاد میکنه ولی خودش هم گفت که هدفش از تاپیک این بود که ناراحت هست از این نتیجه ای که گرفته و دلش میخواد دلیلی پیدا کنه برای عوض شدنش...شاید برخورد تند ما هم اینجا منصفانه نباشه
نیات ایشان بر ما پنهان است دوست ارجمند و دست آخر(همچو خودشان)اهمیتی هم ندارند. آنچه واضح است رفتار پر از نخوت ِ بیجای آدمیست که مشتی چرت و پرت بیسند و چرندیات بیدلیل را مطرح کرده، وقیحانه دیگران را دعوت به «رد کردن» آنها میکند و صفحهای یک پست در دو خط(و نیم)ما را به افاضات اضافهشان از قبیل «اینرا من گفتم» و «آنرا من میگویم» مفتخر میکنند، و در همان حال پیرامون «خردگرایی» و «خردمندی» رودهدرازی میفرمایند و بیهیچ رودربایستی، از محیط دوستانهی اینجا سوء استفاده میکنند. اگر این رفتار حال شما را بهم نمیزند، برای من قابل تحمل نیست و از هیچ فرصتی برای تحقیر مرتکب آن فروگذار نخواهم بود.
Mehrbod نوشته: ولی به بانوان که میرسد نمیتوانند ناز و غمزه نیایند، و این ابزار میشود واپسین سنگر ایشان؟
برای کسانی که ابراز بیزاری از نداشتن حق طلاق و ازدواج و حضانت و تحصیل زنان را منوط و مشروط به «خردگرا» بودنشان میکنند ناز و غمزه نیایند؟ در جهانی که هنوز از هر دو زن یک نفر کتک میخورد؟ هر وقت اکثریتی از مردها آدم شدند، آنوقت بروید به سراغ آدم کردن زنان. زیرا ادارهی جوامع به هر طریق در اختیار مردانست و آدم شدن ما تقدم دارد. در خارجه هم تا جایی که من دیدهام و زندگی کردهام هیچ ناز و ادای اضافهای وجود ندارد و بدیهیست انتخاب شریک جنسی حق طبیعی هر انسانیست و اگر شما خواستهاید بروید با یک نمرهی ده(در حالی که خودتان شاید دست بالا یک چهار بودهاید)و نشده دلیل بر «احمق» بودن زنان نیست.
زنان چه سنگر دیگری دارند که بتوانند از طریق آن مواضع بیشتری بدست بیاورند و در برابر خشونت، حماقت و تمامیتخواهی مردانه از خود محافظت بکنند بجز سکس؟ چه نقطهی نفود دیگری دارند؟ «خردگرایی»(آنهم از نوع ایدئولوژیکش لابد)؟ در همین ایران زن باشید و بکوشید با خردگرایی روسری از سرتان بردارید ببینیم مردان خردورز و خردمند و خردگرا(و زنان «احمق» نوچهشان)با چه استعارههای گوناگونی از قضیب به سراغتان میآیند.
پ.ن: مهربد جان شوخی میکنی؟ تمام جنایات و کثافات و نسلکشیها و مذاهب و اردوگاههای مرگ بدست مردان احداث شده و میشود. گاهی با خودم میاندیشم اگر نسل ما طی دویست سیصد سال منقرض بشود چیز بدی هم نخواهد بود.