08-20-2012, 11:03 AM
میگم چطوره دوستان اگر کسی با مشروب کوکتل خوشمزه یا انرژی زایی بلده درست کنه بگه یاد بگیریم.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Ouroboros نوشته: در جایگاه مزه میوههای خشک شده هم بسیار خوب هستند. همینطور اگر اهل نوش کردن برندی(هر نوع آن)هستید سوپهای ترش، مزهی باورنکردنی به مشروبتان میدهند. اگر مثل من از طعم ودکا بیزار و عاشق مستی ِ آن هستید میشود آنرا با کباب ترکی قابل تحمل کرد.
حالا که صحبت مزه است، کسی از دوستان تابحال خرمای درجه یک را با شراب متوسط به بالا امتحان کرده؟ به کام من که بسیار شیرین آمد!
Russell نوشته: بنظر من بهترین مزه رو عرق خورهای قبل انقلاب پیدا کرده بودند که کباب اُزونبرون رو با عرق میخوردن.با این ممنوعیت احمقانه بعد انقلاب که بخاطر پولک و ریش و سیبیل ماهی ممنوعش کردند حیف که از رونق افتاد
Ouroboros نوشته: در جایگاه مزه میوههای خشک شده هم بسیار خوب هستند. همینطور اگر اهل نوش کردن برندی(هر نوع آن)هستید سوپهای ترش، مزهی باورنکردنی به مشروبتان میدهند. اگر مثل من از طعم ودکا بیزار و عاشق مستی ِ آن هستید میشود آنرا با کباب ترکی قابل تحمل کرد.
حالا که صحبت مزه است، کسی از دوستان تابحال خرمای درجه یک را با شراب متوسط به بالا امتحان کرده؟ به کام من که بسیار شیرین آمد!
Reactor نوشته: میوه خوردم ولی خشک شده نخوردم. آیا میوه ی معمولی با خشک شده فرقی داره؟
نقل قول:بنظر من بهترین مزه رو عرق خورهای قبل انقلاب پیدا کرده بودند که کباب اُزونبرون رو با عرق میخوردن.با این ممنوعیت احمقانه بعد انقلاب که بخاطر پولک و ریش و سیبیل ماهی ممنوعش کردند حیف که از رونق افتاد
Ouroboros نوشته: دوست عزیز این میوههای خشکی که من گفتم را میخریم ۴۰ هزار تومان پنج نفری شش باری میخوریم! ماهی اوزن بورون کجا بوده؟! ماهی حوض هم گیرمان نمیآید این روزها!من هم گیرم نمیاد و فقط یکی دوبار فرصت ان دست داده بود،از نظر ایده آلیستی گفتم
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound