Dariush نوشته: من الان مشتاق شدهام بروم وسطِ یکی از خیابانهای کرهی شمالی شعارهای کاپیتالیستی بدهم تا بیایند مرا دستگیر کنند، می آیید دوستان؟ خیلی باحال است، ارزشاش را دارد به جان خودم. میبرند ما را زندان و کتک می زنند و از این کارها... خیلی حال میدهد. به گمانم برای سفر به کرهی شمالی، جمهوری اسلامی به ما وامِ بلاعوض هم میدهد!
عزیز چرا میری کره؟تو همین ایران برادران بسیجی میتوانند همچین برنامه هایی برای شما تدارک ببینن(:
[URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=510940495615438&set=a.438028402906648.94376.438009086241913&type=1&relevant_count=1"]
[/URL]
میگویند این جمله "صیغه شیرین ترین لذتی است که نصیب زن مسلمان میشود" فتوشاپ هست. حالا به کنار از فتوشاپ بودن یا نبودن آیا این حدیث واقعی هست؟!
Anarchy نوشته: گوش دادن به غناى حرام، مطلقاً حرام است حتى اگر غناى همسر باشد.
منظور از غنا چیست؟
Anarchy نوشته: ترویج موسیقى و تدریس آن و تشکیل کلاسهاى موسیقى، هر چند موسیقى حلال باشد، با اهداف عالیه نظام مقدس جمهورى اسلامى سازگار نیست و بهتر است.
خب اگه موسیقی ترویج نشه موسیقیدان هم شکل نمیگیره پس بهتره که بگیم موسیقی حرام است (یا به گفته خمینی موسیقی فقط با مارش نظامی حلال است) اینها میگویند مجسمه حرام نیست ولی مجسمه سازی حرام است خب این چه فرقی میکنه با اینکه بگیم مجسمه حرام است؟ فقط با الفاظ بازی میکنند.
agn0stic نوشته: میگویند این جمله "صیغه شیرین ترین لذتی است که نصیب زن مسلمان میشود" فتوشاپ هست. حالا به کنار از فتوشاپ بودن یا نبودن آیا این حدیث واقعی هست؟!
آره اون عکس فوتوشاپه !!
agn0stic نوشته: منظور از غنا چیست؟
نقل قول:معنای لغوی غنا
غناء به مد و کسر غین بر وزن کتاب یعنی صوت. [SUP][۱][/SUP] [SUP][۲][/SUP]
یا صوتی که ایجاد طرب نماید «الغناء من الصوت ماطرب به».
معنای اصطلاحی غناء
و اما در نظر فقهاء تعریف ذیل مشهور میباشد: «الغناء هو مد الصوت المشتمل علی الترجیع المطرب» یعنی غناء کشیدن یا کشش آوازی است که طرب انگیز و مشتمل بر ترجیع باشد.
← منظور از طرب و ترجیع
و غرض از طرب نوعی خفت و سبکی در نفس است که از شدت شادی یا غم پیدا شود و مراد از ترجیع تردد صوت است در حلق و دهان با اوزان مخصوص.
agn0stic نوشته: خب اگه موسیقی ترویج نشه موسیقیدان هم شکل نمیگیره پس بهتره که بگیم موسیقی حرام است (یا به گفته خمینی موسیقی فقط با مارش نظامی حلال است) اینها میگویند مجسمه حرام نیست ولی مجسمه سازی حرام است خب این چه فرقی میکنه با اینکه بگیم مجسمه حرام است؟ فقط با الفاظ بازی میکنند.
شما زیاد جدی نگیر...از این تناقضات کم نیست در حرف هاشون !!
دوستان اون لینک سایت تسنیم که همه فتاوای عاغا رو نوشته ببینید بعضی هاش خیلی باحاله !!
مثلا این یکی
نقل قول:372. آلت و عورت مصنوعى حکم عورت واقعى را ندارد و نگاه کردن و لمس آنها اشکال ندارد مگر آنکه به قصد ریبه بوده و یا موجب تحریک شهوت گردد.
[ATTACH=CONFIG]2236[/ATTACH]
به قسمت بالا سمت راست نگاه کنید، من الان نوستالوژی گرفتم که رویاهای محمود نقش برآب شده:)))
undead_knight نوشته: [ATTACH=CONFIG]2236[/ATTACH]
به قسمت بالا سمت راست نگاه کنید، من الان نوستالوژی گرفتم که رویاهای محمود نقش برآب شده:)))
:)))
خوب بود.
اینجاش هم جالب بود:
خاتمی: سربازان امام زمان در پیروی از پسر رسول خدا افراط نکنند.
..
Mr.World.Wide نوشته: قسمت بیست و یکم برنامه «راز» با موضوع «انسان طراز» و «کودکان استراتژیست» با حضور حسن عباسی استاد علوم استراتژیک روی آنتن شبکه چهار رفت.
در بخشی از این برنامه، نادر طالب زاده با بیان اینکه اثرات خوراک تصویری و رسانهای که بچههای ما سالها دریافت کردهاند در ذهنشان باقی مانده پرسید: چرا شما به سمت مطالعه انیمیشن رفتید و جذب آن شدید؟
عباسی پاسخ داد: ما تجربه کشورهای دیگر را در زمینه پیگیری استراتژی برای کودکان بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که آنها به صورت رسمی این کار را انجام ندادهاند بلکه بیشتر از طریق آموزش عمومی و رسانه به آن توجه کردهاند.
وی ادامه داد: ما انیمیشنهای چند کشور از جمله چک و اسلواکی، لهستان، ژاپن و ایالات متحده را بررسی کردیم چون دفعات پخش آن از تلویزیون ایران بیشتر بوده است.
«پت و مت» مارکسیستی و لیبرالی است
این استاد علوم استراتژی درباره انیمیشن «پت و مت» توضیح داد: کشور چک و اسلواکی در 1974 انیمیشن طراز «پت و مت» را میسازد و تا به حال 75 قسمت از آن پخش شده است. این انیمیشن به دو بازه زمانی حکومت کمونیستها و پس از فروپاشی شوروی تقسیم میشود. انیمیشنهای دوره اول کاملا روح مارکسیستی و کارگری دارند و انیمیشنهای دوره دوم هم حالت لیبرالی دارند یعنی مالکیت خصوصی در آن مطرح میشود و اتاقهای آنها جدا شده و هم مرز هم قرار میگیرند.
وی افزود: روش چک برای تربیت انسان طراز نشان دادن راه غلط از طریق «پت و مت» بود تا بچهها با راه و روش صحیح آشنا شوند و شبیه آنها نشوند.
عباسی درباره مدل بعدی گفت: مدل دوم را کشور لهستان با انیمیشن معروف «لولک و بولک» دنبال کرد. در این انیمیشن شخصیت بلندقد با موهای مشکی عقل سلیمتری دارد و عاقل است و شخصیت کوتاه قدتر شیطنتهایی دارد. این دو شخصیت برگرفته از شخصیت لورل و هاردی بود که هاردی پختهتر به نظر میرسید.
انسان طراز چک سلبی و ژاپنیها ایجابی
این استاد علوم استراتژی افزود: روش سوم مربوط به ژاپنیها و انیمیشن «ای کی یو سان» بود که ضد روش چک بود.هدف انیمیشن ای کی یو سان این بود که به این اشاره کند که جامعه به بن بست رسیده و کودک باید استراتژی و چارهای بیندیشد. حاکم و قاضی دائما به سوی ای کی یو میآیند و در واقع یک راهب کوچک بودایی به عنوان انسان طراز تعریف شده است.انسان طراز چک سلبی و ژاپنیها ایجابی بود.
«سوپرمن» برگرفته از شخصیت حضرت موسی(ع) است
عباسی درباره روش آخر اظهارکرد: روش چهارم هم مربوط به آمریکا میشود. آمریکا انسان طراز را با همان مفهوم انسان طراز تعریف کرده و انیمیشن«سوپرمن» به مفهوم ابر انسان نمونهای از این تفکر است. کتاب «سوپرمن» در قالب کمیک استریپ در سال 1938 و قبل از جنگ جهانی دوم نوشته شد. اخیرا هفتاد و پنجمین سالگرد«سوپرمن» در آمریکا جشن گرفته شد.
وی توضیح داد: آمریکا متأثر از شخصیت«سوپرمن» تا به حال 200 ابر انسان طراحی کردهاند. مقوله انسان طراز و یا انسان کاملی که آمریکاییها طراحی کردند نشان میدهد که 1938 اوج قدرت نازیها در آلمان و قبل از جنگ جهانی دوم بوده است. هیتلر مدام در سخنرانیهای خود از نیچه به عنوان ابر مرد یاد کرده بود و الان آمریکاییها متأثر از شخصیت ابر مرد نیچه «سوپرمن» را طراحی کردهاند.
عباسی افزود: در جشن 75 سالگی «سوپرمن» یک خاخام یهودی نام«سوپرمن» یعنی «کال ایل» که عبری است را ترجمه کرد و گفت که به معنای صدای خدا میشود. این همان معنایی است که در اسلام به آن کلیم الله میگوییم. آنها به طور رسمی اعلام کردند که «سوپرمن» برگرفته از شخصیت حضرت موسی(ع) و به منزله ناجی است.
این متخصص حوزه استراتژی درباره شخصیتهای دیگر توضیح داد: یک شخصیت دیگر که آمریکاییها طراحی کرده اند، «هرکول» است که به عنوان انسان طراز معرفی شده است. یک شخصیت طراز دیگر نیز «سامسون» است که مانند رستم ایرانی اما در فرهنگ یهودی است. پهلوان یهود سامسون و پهلوان یونانیها هرکول و پهلوان آمریکاییها «سوپرمن» و یا «کال ایل» است. جالب است که نژاد آمریکاییها انگلوساکسون با موهای بلوند و چشمهای آبی است اما انسان کامل آمریکاییها موهای مشکی دارد. لباس «سوپرمن» پرچم آمریکاست.
وی افزود: حدود 75 سال 113 سریال، فیلم سینمایی، انیمیشن و بازی کامپیوتری برای «سوپرمن» ساخته شده است؛ یعنی هر سال حتی امسال یک فیلم سینمایی و انیمیشن برای «سوپرمن» ساخته میشود.
عباسی بیان کرد: در مراسم 75 سالگی «سوپرمن» 200 ابرانسان طراحی شده مثل مرد عنکبوتی و یا بتمن به جشن تولد او میآیند. آنها این استراتژی را ندارند که یک بار برای همیشه یک کاراکتر را طراحی کنند و کنار بگذارند بلکه طی سالهای مختلف آن را طراحی کردهاند.
«کلاه قرمزی» بیست ساله شد
این استاد دانشگاه گفت:کشوری مثل آمریکا به کودک خودش القا میکند که اگر ابرانسان شوی، کشورت ابر قدرت میشود اما ما به تعبیر رهبری غفلت کردیم. ما در 34 سال پس از انقلاب 3 الی 4 شخصیت «هادی و هدی»، شخصیت مؤدب «زی زی گولو» و شخصیت غیر مؤدب «کلاه قرمزی و پسرخاله» ساختیم. امسال بیستمین سالگرد تولد «کلاه قرمزی» بود و ما تنها کنار او شخصیت اضافه کرده ایم.
وی با بیان اینکه در زمینه طراحی یک ابر انسان غفلت کردهایم گفت:من به مدیران رسانه ای یادآوری کردم که آنها تنها برای یک ابر انسان و یا شخصیت طراز خودشان چند سریال و فیلم سینمایی و انیمیشن ساختهاند اما ما چه کاری انجام دادهایم و تعریف ما از شخصیت طراز چیست؟ آیا این انسان طراز شهید فهمیده و یا آیت الله بهجت است؟
عباسی همچنین از غفلت رسانههای وطنی در خصوص پخش انیمیشنها انتقاد و تصریح کرد: ما به راحتی انیمیشنهای«سوپرمن» و یا «مرد عنکبوتی» را پخش میکنیم و نمی دانیم دموکراتهای آمریکا به «سوپرمن» توجه دارند و جمهوری خواهان مذهبی تر بیشتر«مرد عنکبوتی» را مورد توجه قرار میدهند.
وی افزود: جالب است که «نارنیا» توسط جناج دموکرات و «هری پاتر» به وسیله جمهوری خواهان در نظام آموزش آمریکا منتشر میشود. در واقع تعریف آنها هم از انیمیشن متفاوت است و ما بی حساب و کتاب این انیمیشنها را در تلویزیون پخش میکنیم.
کافه سینما
حسن عباسی= دلقکی برای تمام فصول:)))))
یا اسپاگتی!
چرا قرآن رای به کتک زدن زنان داده است:
نقل قول:...
6. همان گونه که اشاره کردید آیه شریفه در صدد درمان بیماری است که روانکاوان امروزه معتقدند که جمعی از زنان دارای حالتی به نام «مازوشیسم» (آزار طلبی) هستند که اگر این حالت در آنها تشدید شود تنها راه آرامش آنان تنبیه مختصر بدنی است. [5]
این یکی از معجزات علمی قرآن است که برای درمان این بیماری مراتب شدت و ضعف آن را نیز رعایت نموده است. ابتدا برخورد کلامی و موعظه و در صورت شدت بیماری و کارگر نبودن موعظه، نوعی قهر و بی اعتنایی و در حال شدت بیشتر بیماری، تنبیه مختصر بدنی را پیشنهاد می دهد؛ در حالی که اگر منظور از فاضربوهن غیر از تنبیه مختصر بدنی باشد این بیماری در آن حالت اوج و شدت، درمان نشده است.
...