نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اخبار عجیب اسلامگرایان !

مزدك بامداد نوشته: اسلام که خودش دینی گند هست و من گمان نمیکردم دیگر بشود
بیشتر به این دین رید ولی گویا این بانوان توانستند !!

این هم فیلم نماز پرشکوه مختلط و بی حجاب E105 :

امام جماعت زن - نتیجه دوری از مکتب اهل بیت
پاسخ

ببیند یکی از زن ها فرزند نوزادش رو هم آورده سر نماز و وقت سجده روی اون خم میشه !!
پاسخ

پس اینها رو هم داشته باشید :
[ATTACH=CONFIG]3099[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3100[/ATTACH]


فایل‌های پیوست
.jpg 1315396348sooje_dagh_27.jpg اندازه 73.54 KB  تعداد دانلود: 125
.jpg 182339_986.jpg اندازه 154.8 KB  تعداد دانلود: 139

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

sonixax نوشته: پس اینها رو هم داشته باشید :
[ATTACH=CONFIG]3099[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3100[/ATTACH]

من اینو قبلا دیده بودم... یعنی واقعیه E105 ؟
پاسخ

Anarchy نوشته: من اینو قبلا دیده بودم... یعنی واقعیه ؟

برو نماز جمعه از نزدیک میبینی آنارشی جان :))

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

sonixax نوشته: پس اینها رو هم داشته باشید :
[ATTACH=CONFIG]3099[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3100[/ATTACH]

روس ها یکی را برای جاسوی به ایران فرستاده بودند و او
پس از چندی گزارش داد که ایران این چند تانک دارد، اینهمه
هواپیما دارد، سازمان هایش چنین و چنان هستند و و و ...
تنها یک چیزی را من هوش نکردم و آن این است که اینها
چرا در روز های جمعه در دانشگاه تهران خم میشوند و
کونهای هم را بو میکنند؟


خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
پاسخ

نقل قول:[h=1]نصب تابلوهای مسافت شرعی؛ نقطه عطف تاریخ اسلام؟![/h]
[عکس: 339.jpg]
پارسینه: آیین رونمایی از تابلوهای حد ترخص و مسافت شرعی شهر مقدس قم، با حضور استاندار، روحانیون و مسئولین استانی، در مسجد اهل بیت، عوارضی قم – تهران، برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین صالحی منش، در این مراسم، نصب تابلوهای حد ترخص و مسافت شرعی را نقطه عطفی در تاریخ اسلام دانست و ابراز امیدواری کرد که این حرکت به عنوان ابتکاری جدید در جهان اسلام، نقطه تغییر و تحول در ارتباط با موضوع‌شناسی احکام فقهی در تاریخ اسلام به وجود آورد.


وی با اشاره به این که این اقدام نه تنها در کشور، بلکه در جهان اسلام تاثیرگذاری خواهد داشت، ابراز داشت: فقه بر موضوعاتی استوار شده و تا موضوع کامل نشود، دانستن و ندانستن حکم اثری بر ما مترتب نمی‌کند.

استاندار قم با تاکید بر لزوم تبیین احکام فقهی برای مردم، ابراز داشت: وقتی درب ورودی یک شهر به عنوان محل حد ترخص مشخص شود، این کار بابی برای مردم باز می‌کند که بدانند حد ترخص چیست.
[عکس: 340.jpg]

وی همچنین با اشاره به سوابق حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده، مبتکر این طرح، گفت: ایشان از روحانیونی است که با وجود دشواری ها، سال ها در این زمینه پژوهش و فعالیت داشته و اکنون این اقدام در جهان اسلام کم نظیر یا بی نظیر است.

استاندار قم تصریح کرد: حجت الاسلام فلاح زاده با تجربه بالای خود و با تحقیق در زمینه فقه به این نتیجه رسیده که این روش برای آموزش بخشی از احکام دینی موثر است و زمینه ساز آشنایی بیشتر مردم با احکام فقهی و رجوع به رساله‌های عملیه مراجع عظام جهت اطلاعات بیشتر در زمینه حد ترخص و مسائل مرتبط خواهد شد.


حجت‌الاسلام والمسلمین فلاح زاده، مبتکر این طرح گفت: اقدامات لازم برای تعیین حد ترخص در مناطق مختلف کشور صورت گرفته و در گروه عبادت «مرکز موضوع شناسی احکام فقهی» بررسی‌های دقیق انجام شده است.

وی افزود : پس از بررسی‌های لازم در خصوص فتاوای مراجع عظام تقلید، پرونده علمی در این خصوص تشکل شد و 12 نفر از فضلای حوزه به مدت دو روز کار امتحان و آزمایش شنیدن صدا و ناپدید شدن دیوارهای مردم و مسافران را انجام دادند.


وی اضافه کرد: با بررسی‌های به عمل آمده، مشخص شد، زمانی که مسافر از محلی سفر را آغاز می‌کند 1350 متر بعد حد ترخص است و ملاک دیده نشدن خانه‌های متعارف مردم بوده و همه ارزیابی‌ها با دقت تمام انجام شده است.

رییس مرکز موضوع شناسی احکام فقهی با اشاره به این که گزارش تلاش‌های علمی صورت گرفته، به دفاتر مراجع عظام تقلید ارائه شده است، ابراز داشت: تابلو واحد و یک‌نواخت مساجد و بقاع متبرکه نیز به تصویب رسیده که در آینده نصب خواهد شد.


وی با اشاره به اقدامات اجرایی برای نصب این تابلو، تأکید کرد: شهرداری قم، پلیس راه، سازمان حمل و نقل و پایانه‌ها و... در این زمینه همکاری و حمایت بسیار خوبی داشتند.

رئیس مرکز موضوع‌شناسی احکام فقهی با بیان اینکه در حال حاضر این تابلوها در دو راه اصلی قم نصب شده،‌ ابراز داشت: در آینده با عنایت مسئولان امر، در 6 راه اصلی دیگر قم شاهد نصب شدن این تابلوها خواهیم بود.

خبرگزاری حوزه- رسانیوز
[عکس: 341.jpg]
[عکس: 342.jpg]
[عکس: 343.jpg]
[عکس: 344.jpg]

نصب تابلوهای مسافت شرعی؛ نقطه عطف تاریخ اسلام؟!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

سایت تفریحی گیزمیز : مادر 28 ساله ای با 8 فرزند

نقل قول:در مورد خودتان بفرمایید؛ متولد چه سالی هستید؟ چه تحصیلاتی دارید؟ و چند فرزند دارید؟


حداد هستم؛ ۲۸ ساله، متولد سال ۶۲٫ تا سال دوم دبیرستان درس خواندم و بعد ازدواج کردم و بعد از ازدواج وارد حوزه شدم؛ ۴ سال حوزه درس خواندم. الان هم مادر ۸ فرزند هستم.





- در چه سنی ازدواج کردید؟


حدود ۱۴ سالگی ازدواج کردم.





- همسرتان چند سال داشتند؟


همسرم ۱۶ سال داشتند.
[عکس: 59.jpg]


- از ابتدای ازدواج مستقل زندگی کردید؟ همسرتان از همان ابتدای زندگی منبع درآمد داشتند؟


درآمد همان شهریه طلبگی بود؛ ۲ سال و نیم منزل پدرشوهرم رندگی کردیم و بعد برای طرح هجرت به یکی از روستاهای رفسنجان به نام امین شهر انار رفتیم. ۳ سال آنجا بودیم پسر سومم آنجا به دنیا آمد. برگشتیم قم؛ یک خانه اجاره کردیم. چند سال قم بودیم و بعد ۲ سال رفتیم بابل. در بابل همسرم ۲ سال تدریس داشتند و کارهای تبلیغ می کردند و بعد مجدد برگشتیم قم و الان هم قم زندگی می کنیم.





- اولین فرزند شما چند سال بعد از ازدواجتان به دنیا آمد؟


من ۵ ماه بعد از ازدواج باردار شدم.





- آن زمان با خواست خودتان باردار شدید؟ آمادگی روحی داشتید؟


بله، من خودم سبزواری هستم و در قم تنها بودم، به خاطر تنهایی خودم بچه آوردم؛ بعد دیدم بچه آوردن خیلی خوب و شیرین است.





- فاصله سنی فرزندانتان چقدر است؟


بچه اولم متولد سال ۷۷، بچه دوم ۷۹ و باقی فرزندانم ،به جز فرزند چهارم و پنجم که یکسال فاصله سنی دارند، باقی همه دو سال تفاوت سنی دارند.





- اشاره کردید خانواده خودتان پیش شما نیستند. اوایل ازدواج در بزرگ کردن بچه ها کسی به شما کمک می کرد؟


پدرشوهر و مادرشوهرم هم بودند. شوهرم هم کمک می کردند؛ البته الان به خاطر مشغله کاری و فعالیت در یکی از گروه های جهادی اصلاً خانه نیستند، اما اوایل وقت آزاد بیشتری زیاد داشتند و کمک می کردند.





- یکی از دغدغه های خانواده ها برای فرزندآوری بحث معیشت است. می گویند وقتی درآمد کافی نداریم و به سختی معیشت خودمان را تأمین می کنیم، چگونه چند فرزند داشته باشیم؟ درآمد شما به چه صورت است؟ آیا نگران معیشت فرزندانتان نیستید؟ تاکنون به مشکلی در این زمینه برخوردید؟





به عقیده من روزی دست ما نیست و روزی دهنده خداست. و لا تقتلوا اولادکم من املاق نحن نرزقکم و ایاهم تا به حال هم درآمد ما از طلبگی بوده است. شکر خدا تاکنون شوهرم نه از جایی قرض گرفته، نه وامی گرفته، حتی همه از ما قرض می گیرند، نه اینکه خیلی پول داشته باشیم، ولی خدا در همین درآمد کممان برکت قرار داده است. خدا را شکر تاکنون محتاج کسی نبودیم. البته بچه های ساده و قانعی هم داریم.





داستانی تعریف کنم، یکی از تاجران تهرانی بود که یک مدتی خانه نشین می شود. از او سئوال می کنند چرا خانه نشین شدی؟ می گوید من زمین های کشاورزی زیاد دارم یک بار سر زمین بودم زنبوری می آمد مرتب گندم بر می داشت و می برد. تعجب کردم زنبور که گندم نمی خورد؟ دنبالش رفتم دیدم زنبور گندم را می برد داخل خرابه ای. در این خرابه گنجشک کوری زندگی می کند که وقتی صدای بال زدن زنبور را می شنود، دهانش را باز می کند و زنبور، گندم را می اندازد داخل دهان گنجشک.





خداوند بارها در قرآن فرموده به خاطر روزی بچه هایتان را نکشید. همان هدایی که به بچه در رحم مادر با بند ناف غذا می رساند، بعد از تولدش هم روزی اش را فراهم می کند.





- شما در زندگی خودتان با شهریه طلبگی چطور معیشت را مدیریت می کنید؟ چون فکر نمی کنم این شهریه خیلی بالا باشد، با ۸ فرزند و اجاره خانه، خوراک و پوشاک و ….؟


این بحث در فکر ما نمی گنجد که خداوند چگونه برکت به مال می دهد. یک ریاضی دان می رود پیش یکی از علما و به او می گوید: «چرا شما می گویید اگر خمس بدهید مالتان ۲ برابر می شود؟ هر عاقلی می داند اگر از ۵ تا ۱ دانه برداریم می شود ۴ ولی شما می گویید می شود۱۰ تا.» آن عالم می گوید: سگ زاد و ولدش زیاد است و در هر نوبت زایمان توله های زیادی به دنیا می آورد ولی گوسفند سالی یک زایمان دارد. ازطرفی انسان ها از سگ تغذیه نمی کنند و گوشتش را نمی خورند، ولی گوشت گوسفند را می خورند. بیماری، گوسفند را بیشتر از سگ از پا در می آورد و می کشد و… بر طبق این موارد، الان دنیا باید پر از گله سگ باشد، ولی پر از گوسفند است.» این برکت خدا برای ما غیرقابل فهم است.





- یعنی شما از ابتدا اصلاً دغدغه معیشتی نداشتید؟ و همه چیز راحت بوده است؟


نه، آسان نبوده است. یا یک بار همسرم رفته بودند تبریز. قم هوا خیلی سرد بود و آن زمان ۵ بچه داشتم، همه بچه ها مریض شدند. من ۲ تا ۲ تا می بردمشان دکتر. کسی هم نبود کمکم کند. تنها بودم. تا اینکه یک شب دو تا از بچه ها تب ۴۰ درجه کردند و من خیلی سعی کردم تبشان را پایین بیاورم ولی نشد. بردمشان دکتر، دکتر گفت یکی از بچه ها باید بستری شود. من دیدم نمی توانم بچه ها را در خانه تنها بگذارم یا این بچه را در بیمارستان بگذارم، ازطرفی وضعیت مالی ام هم خیلی جور نبود. به دکتر گفتم هر کاری لازم است بگویید در خانه انجام می دهم.





- شما گفتید بارداری سختی دارید. ازطرفی زمان بارداری تان هم ممکن است همسرتان به خاطر نوع کاری که دارند کنارتان نباشند تا حداقل در امورات خانه کمکی به شما بکنند. چه چیزی باعث شده از همان ابتد تصمیم بگیرید فرزندان بیشتری بیاورید و این دوران سخت بارداریتان را تکرار کنید؟


آدم وقتی در راه سختی می رود، وقتی هدفش مشخص شده باشد، وقتی بداند به چه چیزی می خواهد برسد، در این مسیر سختی ها برایش شیرین می شود. ولی وقتی آدم فکر کند یک مادر از زمان شروع بارداری تا زمان زایمان، اجر هزاران شهید را دارد، برایش این سختی ها آسان می شود. وقتی پیامبر می گوید وقتی بچه ای در امتم به دنیا می آید، از انچه که خورشید بر آن می تابد برای من با ارزش تر است، و لولود فی امتی احب مما طلعت علیه الشمس، معلوم است که آدم باز هم بچه می آورد. پیش آمده بعد از زایمانم، زمانی که فرزندم را شیر می دهم، دوستانم از من پرسیده اند باز هم می خواهی بچه بیاوری؟ می گویم: شاید به خاطر درد جسمی ام گاهی با خودم فکر کنم نه، ولی بعد به خودم می گویم خدایا من نمی توانم خود را از تمام این ثواب ها محروم کنم. حیف است.





- خانواده شما و همسرتان چقدر حمایت روحی و معنوی از شما می کنند؟ با فرزندآوری متعدد شما موافقند یا مخالف؟


خانواده شوهرم معتقد به بچه زیاد هستند، اما خانواده خودم یک مقدار به خاطر شرایط جسمی خودم نگرانند مخصوصاً مادرم. ایشان فکر می کنند فقط همسرم دوست دارند و من مجبورم و من می گویم خودم هم راضی هستم. ایشان هم راضی می شوند.





- خانم ها اغلب بعد از بارداری دچار افسردگی و بی حوصلگی می شوند و به سختی می توانند به امورات خانه و حتی فرزندشان برسند. خب شما تقریباً پشت سر هم تجربه بارداری دارید. از لحاظ روحی در چه شرایطی هستید؟


این بحث بر می گردد به همان صحبت قبلی ام؛ وقتی آدم هدفش را مشخص کرده باشد، در راه رسیدن به آن هدف با هر سختی مقابله می کند. با یک کسی صحبت می کردم گفتم: شما درس می خوانید گفت بله درس خواندن را خیلی دوست دارم، حتی بچه هایم را می گذارم منزل مادرم و می روم درس می خوانم. گفتم: شما چون درس خواندن را دوست دارید، در راهش هر سختی را تحمل می کنید. من با افرادی که می خواهند مثل من چند فرزند داشته باشند صحبت می کنم و می گویم باید از نظر روحی و باوری با خودتان کنار بیایید. وقتی آدم خودش نخواهد، کوچکترین مشکلی او را از پا درمی آورد. به خصوص بحث افسردگی بعد از زایمان که برای همه خانم ها هست. البته بستگی به شوهرشان هم دارد که چقدر به خانم رسیدگی کند. البته باز هم تأکید می کنم اگر هدف مشخص باشد، انسان ضربه نمی بیند.





- شما از همان ابتدا خودآگاه و با هدف مشخص اقدام به این کار کردید؟


بله، کاملاً.





- یک مقدار از وضعیت منزلتان برایمان بگویید؛ اینکه منرلتان چند اتاق دارد؟ بچه ها اتاق مستقل دارند؟ چه امکاناتی برای بچه ها در منزل دارید؟


فضای مفید خانه ما ۲ تا اتاق است؛ یک اتاق اتاق نشیمن است و یک اتاق دیگر هم اختصاص به کارها و مراجعات همسرم دارد. البته دو اتاق کوچک هم در انتهای حیاط داریم که وسایلمان را در آنجا گذاشته ایم.
[عکس: 60.jpg]





- چه امکاناتی برای بچه ها فراهم کرده اید؛ پلی استیشن، بازی های جدید، کامپیوتر و…؟


بچه هایی که با هم بازی می کنند احتیاجی به اسباب بازی ندارند. من خودم شخصاً عقیده دارم بچه هایی که با عروسک، بازی می کنند، خودخواه می شود. من تا به حال به جز یک بار که رفته بودم کربلا و برای بچه هایم دو تا عروسک آوردم، برایشان عروسک و اسباب بازی نخریده ام. بچه هایم با هم بازی می کنند، با هم دعوا می کنند، از حق خودشان دفاع می کنند و… وقتی بچه هایم با هم دعوا می کنند، من طرفداری هیچکدام را نمی کنم. می گویم خودتان مشکلتان را حل کنید. این بچه ها یاد می گیرند که باید از خودشان دفاع کنند و ناز نازی بار نمی آیند.





- شما زایمان هایتان طبیعی بوده است؟ الان بیشتر خانم ها تمایل به سزارین دارند.


بله. بچه هایی که طبیعی به دنیا می آیند، چند درصد با هوش تر هستند از بچه هایی که سزارین می شوند. سلامتی خانم ها در زایمان طبیعی است.





- برای تربیت بچه ها از چه روش تربیتی استفاده می کنید؟ مطالعه می کنید؟


مشکل ما این است که فکر می کنیم بچه که به دنیا آمد، باید او را تربیت کرد؛ در حالیکه اشتباه است. اسلام می گوید از قبل از ازدواج باید به فکر تربیت بچه باشی. می گوید وقتی می روی خواستگاری دقت کن آن دختر یا پسر می تواند مادر یا پدر خوبی برای بچه ات باشد یا نه؟ اما الان این نگاه عوض شده است. فطرت انسان گرایش به خوبی ها دارد.


یکی از معصومین می فرمایند شما سعی کنید بچه را بد تربیت نکنید. اگر بگذاریم از همان ابتدا بچه از کانال کانالی که خدا گفته بزرگ شود، خوب تربیت می شود.


روان شناسی اسلامی اگر بخواهیم بدانیم باید نامه حضرت علی به امام حسن را بخوانیم. البته من کتاب مسئولیت و سازندگی آقای صفایی حائری را هم برای بحث تربیت فرزند پیشنهاد می کنم.





- بچه های شما تاکنون اعتراضی نسبت به امکانات کمترشان در مقایسه با دوستانشان نداشته اند؟


مشخص است که بچه ها گاهی از این دست حرف ها می زنند. اما باز هم این بر می کردد به بحث تربیت که فرزند جوری بار بیاید که این مسائل خیلی برایش مهم نباشد. در این گونه موارد با بچه ها حرف می زنیم و را و روش درست زندگی کردن را بهش می گوییم و بچه می فهمد که دنیا چقدر بی ارزش است. همسرم در این خصوص خیلی با بچه ها با زبان خودشان صحبت می کند. تمام بچه ها بچه های خوبی هستند ما پدر و مادر بچه ها را بد می کنیم. اگر مادری بعد از یک مهمانی خودش از تجملات و زندگی میزبان با حسرت تعریف کند، بچه هم اینگونه بار می آید. اگر بچه بی ارزشی دنیا را در نگاه پدر و مادرش ببیند، برای او هم این مسائل بی ارزش می شود. اما متاسفانه درد دین در جامعه ما کم شده است. خانواده ها ازینکه نکند بچه به خاطر برخی نداشته ها ناراحت شود، یا به قولی عقده ای شود، هر چیزی که بچه بخواهد بلافاصله برایش تهیه می کنند ولی غافل از اینکه سختی ها انسان های بزرگ تحویل جامعه می دهد.





- من متوجه شدم همسرتان خیلی کم منزل هستند و ولی حضور پررنگ و مؤثری دارند. ایشان چه رابطه ای با شما دارند؟ چه اخلاقیات خوبی دارند که می توانید به آقایان توصیه کنید؟


همسرم کم منزل هستند ولی وقتی هستند حضور پررنگی دارند؛ با بچه ها صحبت می کنند. من تربیت خوب بچه ها و احترامی که به ما می گذارند را مدیون شوهرم هستم که با بچه ها رابطه صمیمی دارد. اغلب آقایان وقتی خسته با منزل می آیند و بچه ها سر و صدا می کنند ناراحت می شوند و به خانم می گویند بچه را ساکت کن ولی همسر من اینطوری نیستند.


آقایان باید رعایت خانم هایشان را بکنند. نه اینکه مدام در منزل باشند و کار کنند، بلکه الان اغلب خانم ها گله دارند که همسرانشان کارهای بیرون از منزل را می آورند خانه؛ پای کامپیوتر و لب تاب می نشینند. در حالیکه باید سعی کنند اوقاتشان را با بچه ها و خانواده بگذرانند؛ با بچه ها بیرون بروند، بازی کنند و… ما الان مسافرت های زیادی می رویم. هرچند بیشتر به خاطر کار تبلیغ است. ولی حتی در آنجا هم همسرم بعضی از بچه ها را با خودشان می برند تا به من کمک کنند.





- از بچه هایتان هم برایمان بگویید؛ سن و سالشان، خصوصیات اخلاقی و خوبشان؟


خدا رو شکر یک صفت مشترک بین همه بچه هایم، خصلت دلسوزیست؛ هم نسبت به یکدیگر و هم نسبت به من و پدرشان.


دختر بزرگم، مطهره، اول دبیرستان است؛ رشته معارف در جامعه الزهرا می خواند. دختر دومم محدثه، دوم راهنمایی و فرزند سومم مهدی کلاس پنجم، بچه چهارم مهدیه کلاس سوم و بچه پنجم کوثر کلاس اول، بچه ششم ابوالفضل پیش دبستانی، بچه هفتم فاطمه ۳ ساله و بچه هشتم عباس که ۴ ماهش است.



[video=youtube;N401pNJPIms]https://www.youtube.com/watch?v=N401pNJPIms[/video]
پاسخ

sonixax نوشته: نصب تابلوهای مسافت شرعی؛ نقطه عطف تاریخ اسلام؟!
بسیاری از گرفتاری های مسلمین و جهانیان با این کار دلیرانه و بی همتا گشوده شد !!

خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
پاسخ

[h=2][URL="http://rahpu313.blogfa.com/post-26.aspx"]
کنترل غریزه ی جنسی 14[/URL][/h] ۱۴- من از نظر قوه شهویه بسیار قوی هستم بطوری كه وسوسه های وحشتناكی در ذهن من خطور می كند مرا راهنمائی كنید.
دغدعه شما برای نظارت و كنترل نفس خویش، خصلتی ستودنی و نعمتی بزرگ است. البته این را بدان جهت نگفتیم كه شما را معذور كنیم؛ بلكه واقعیت آن است كه برخی به كلی از نفس خود غافل می‏شوند و آن را به فراموشی می‏سپارند.
ولی برخی نیز این توفیق را می‏یابند كه اگر چه لغزش‏هایی دارند ولی همواره از طرف نفس خویش نگران و درجدال و كشمكش با آن هستند.
گاهی كسی دشمنی در خانه و یا بیماری در اندام خود دارد ولی از آن مطلع نیست و لذا اقدامی برای دفع آن نمی‏كند. این خطرناك ترین نوع دشمن و زیانبارترین نوع بیماری است.
جمله‏ای را به حضرت مسیح(ع) نسبت می‏دهند كه فرموده است: بیمار كسی نیست كه از دردی رنج می‏برد، بیمارحقیقی آن است كه بیمار است ولی خود را سالم می‏پندارد.
بنابر این دغدغه و نگرانی را در خود حفظ و تقویت كنید، اگر چه نگرانی‏ها برای انسان مفید نیستند، ولی این نوع نگرانی سود محض است. تردیدی نیست كه غریزه جنسی در شما بسیار نیرومند است و از همین رو با اندك چیزی عكس العمل نشان می‏دهد.
چاره قطعی و حتمی برای شما ازدواج است. بنابر این برای این كار مصمم شوید و از خداوند برای انجام آن مدد بگیرید. او حتماً راه را به شما خواهد نمایاند.
شما از حالات خود با عنوان بیماری یاد كرده ‏اید، ولی باید بدانید بیمار نیستید، بلكه صرفاً غریزه جنسی نیرومندی دارید.

ممكن است رفتارهای دوران اوایل بلوغ در تقویت این انگیزه، و نیز بروز برخی از عادات، تأثیر داشته باشد ولی به هر صورت واقعیت آن است كه این انگیزه فعلاً در شما به صورت نیرومندی وجود دارد، و راه حل آن نیز ازدواج است و بس.
ولی تا تحقق آن چه باید كرد؟
شما تجربه ‏ای موفق در نامه خود ذكر كرده ‏اید. برخورد شما با دوستی نورانی، یقیناً تأثیر شگرفی بر رفتار شما واصلاح آن داشته است. حال برای آن كه بتوانید تا زمان ازدواج كنترل خود را داشته باشید، باید از همین تجربه سودببرید؛ بنابراین :

1. با دوستان پاك و با تقوا رفاقت كنید.

2. از دوستانی كه حریم حدود الهی را می‏شكنند به شدت پرهیز كنید.

3. در مجالس دعا و محافل موعظه و نماز جماعت شركت كنید.

4. پرخوری و نیز از خوردن غذاهای چرب و پرانرژی و تحریك كننده پرهیز كنید.
5. حتی الامكان در جای گرم نخوابید.

6. از لباس‏های خشن و گشاد استفاده كنید.

7. از مشاهده صحنه ‏های مهیج و تحریك كننده دوری كنید.

8. ورزش را در برنامه منظم و روزانه خود قرار دهید.

9. سعی كنید هیچ گاه تنها نشوید.

10. با آب سرد در فصول مناسب استحمام كنید.

11. برنامه منظم مطالعاتی برای خود قرار دهید و سعی كنید فرصت‏های خود را با تفكر و مطالعه مناسب پر كنید.

12. هفته‏ای یكی دو روز، روزه بگیرید.

13. سوره یوسف را زیاد بخوانید و در آن تدبّر كنید.

باز هم تأكید می‏كنیم از همین الان برای ازدواج تصمیم بگیرید و چنانچه نیت شما برای خدا و پرهیز از گناه باشد، قطعاً خداوند مدد كار شما خواهد بود.


وبلاگ تخصصی اخلاق جنسی - کنترل غریزه ی جنسی 14

خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 13 مهمان