نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! ? کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است ?

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راه نجات ما مردم ایران چیست؟ اپوزيسيونها مزدور_ بیگانه در حال غارت

من با تجربه چندین سال کوشش فرهنگی وسیاسی در برون مرز برای رهایی مردم بزرگ ایران از چنگال اهریمنان اسلامی و مزدوران بیگانه و ایرانستیز در ایران به این برآیند رسیدم که هیچ فریاد رسی جز خود ما مردم ایران نیست، من در گروه، انجمن های فرهنگی و سیاسی بودم و دیدم که یا از بیخ پایه گذرانش مزدور بودند و یا اگر هم نه به آرامی رخنه کرده و کنترل را بدست گرفتند. من این تجربیات تلخ را گذرانده و دست به افشاگری زدم و مرا در اروپا آواره کردند و همچنان آواره هستم.صدای مرا خفه کردند و از هر سو مرا تحریم و تحت فشار قرار دادند. 
 امیدوارم شما دوستان میهن پرست در اینجا یاری رسانید تا صدای خفه شده من و کسانی همچون من باشید.
آخوند، غرب، صهیونیسم  مثلث اهریمنی  است که دست به دست هم بوده و هستند. آن مردک دلقک رضا پهلوی که من خود سالها از هوادارنش بودم هم بازیچه دست این اهریمنان است.
هیچ انجمن، گروه، سازمان، رسانه ی مردمی وجود ندارد، همگی آگاه یا ناآگاه برای اهداف این مثلث اهریمنی که نابودی، غارت و تکه تکه و تجزیه‌ کردن خاک ایران است میکوشند.
تنها راه رهایی ما مردم ایران، مبارزه هوشمندانه تا سرنگونی و سپس ایجاد یک دولت مردمی بر پایه دمکراسی است. 
به مهر در زیر این نوشتار دیدگاه و راهکارهای خود را بنویسید تا دنباله دار شود و به راهکارهای عملی رسیده و اجرا کنیم.
سپاسگزارم
پاسخ

با نگر به تجربه من در نبشتار نخستینم، تنها راه رهایی، مبارزه مردم بزرگ ایران برای سرنگونی است.
حال وظیفه ما ایرانیان میهن پرست در برون‌مرز این است که از آنچه در دسترس داریم بهره گیریم تا با هم اندیشی، آگاهی رسانی و آموزش هر چه زودتر به آزادی مردم و آبادی ایران برسیم.
پاسخ

از هم میهنان ارجمندم که منتظر حمله نظامی بیگانه به ایران و به ارمغان آوردن آزادی بدست آنان هستند، این مقاله از باستان و ایران شناس شاپور سورنپهلو را بخوانند.
کلید واژه ها برای جستجو در گوگل :
آخوند، غرب صهیونیسم مثلث شیطانی برای تجزیه ایران 
نشانی مقاله:
https://www.suren-pahlav.com/pe/index.ph...-sahyonism
پاسخ

درود برشما.
من اتحاد بین ایران و اسرائیل با محوریت شاه رضا پهلوی را خوب و سازنده میدانم.
شاه رضا پهلوی چون حالت قلدری ندارد برخی مخالفش هستند.
من که نفهمیدم مردم چرا اینطوری هستند که دایم ایراد میگیرند مثلا محمدرضا پهلوی را  دیکتاتور و قلدر میدانستند خب پسرش حالت دیکتاتوری ندارد که.
پاسخ

شاهنشاه آریامهر یک میهن پرست بود، ولی اطرافیانش از جمله فرح دیبا همگی مزدور بودند و کارهایی کردند که مایه سرنگونی سامانه پادشاهی و سپردن ایران و ایرانی بدست بیگانگان ایرانیستیز شد. او تنها میان مشتی مزدور بود و تنهایی هم کشورداری ممکن نیست. او و همه خانواده ش که مهر ایران بر دل داشتند راکشتند و فرح دیبا باپسر فرمانبردارش فقط زنده ماندند. اگر شاهزاده خطری برای منافع آخوند، غرب و صهیونیسم جهانی بود او هم اکنون زنده نبود. من خود یک پادشاهی/ پارلمانی خواه هستم. ما پس از سرنگونی اگر رای مردم بر پادشاهی پارلمانی بود، شاه را از درون ایران خواهیم برگزید. این شخص فقط امید واهی به مردم میدهد و باعث دلگرمی بیهوده شده است. اگر هر کس جای او بود میگفت در برابر دشمنانی که به جان و مال و ناموس وخاک ایران تجاوز کرده و می‌کنند بایستید و مبارزه کنید. مبارزه برابر، یعنی اگر دشمن سلاح در دست دارد و می‌کشد، شما هم با هر سلاحی که در دسترس دارید بکشید. مبارزه مدنی در برابر دشمنی که تا دندان مسلح و بی رحم است یعنی ذره ذره بروید خیابان و کشته یا زندانی شوید. اگر تاریخ را نگاه کنیم می‌بینیم که سربازان اشکانی یا پارتیان به روش جنگ و گریز یا پارتیزانی یا پارتیسانی ََ توانستند ارتش اسکندر گجستک را شکست دهند و دوباره فر و شکوه از دست رفته را به‌ایران باز گردانند.
پاسخ