03-19-2014, 05:52 PM
از نقطه نظر دینی ریشه اینکه من و شما میگوییم من روح است اما حقیقت اینه که مغزه میخواستم بدانم دقیقا کدام قسمت مغز هست؟
m@hdi نوشته: از نقطه نظر دینی ریشه اینکه من و شما میگوییم من روح است اما حقیقت اینه که مغزه میخواستم بدانم دقیقا کدام قسمت مغز هست؟
Mehrbod نوشته: هیچکجای آن, همهجای آن.
روان (= روح) در بخش ویژهای از مغز نیست. اینجور بنگرید که روانیِ آب کجایِ آن است؟ در هیچکجای آن, از اندرکنش همهیِ ریزگان
آب با همدیگر است که ویژگیِ روانی آب فرامیروید, ولی اگر این ریزگان را تک تک جداکنید و بنگرید, ویژگیِ روانی ناپدید میشود:
به این در گیتیگ میگویند فرارویش (فرابرنهادگی, supervenience): مهاد فرابرنهادگی - Supervenience Principle
پارسیگر
Metamorphosis نوشته: سپاس [گل]
اگر اشتباه برداشت نکرده باشم ، شما "من" را یا اون "من" ی که احساس می کنیم فقط نتیجۀ نظم و ارتباط میان اجزاء مغز است.
اگر در روزگاری دور ؛ دستگاهی اختراع شود که از "من" یک کپی برابر اصل کند ، "من"چه کسی خواهد بود؟ چون اون "من" کپی شده
دقیقاً نظم و خاطرات و تفکرات من را دارد، آنوقت "من" کدام من خواهم بود؟
Interchangeability.
Two persons, I submit, should be considered one and the same if they can be said to experience the same events at the conscious level. Clearly this will happen if the two could be in the same quantum state, for then everything about them must be repeated as far as we know.
:e306:
...
Metamorphosis نوشته: اگر ارتباط اجزای ِ مغزمان به هم بخورد دیگر ما احساس من بودن نمی کنیم؟خیر. شما همچنان احساس من بودن را خواهید داشت. زیرا اجزای مغزتان تشکیل دهنده « منیت» شما نیست
Metamorphosis نوشته: چه موقع احساس من از بین میره؟(البته به جز مرگ)به جرات میگم هیچوقت! کمی در این مورد تحقیق کردم. هیچ نوع بیماری در جهان دیده نشده که احساس منیت اش از بین رفته باشه!
Metamorphosis نوشته: حافظه ما چی؟ اون در احساس بودن سهمی داره؟دقیقا متوجه منظورت نمیشم :-(
Metamorphosis نوشته: اگر یک روز من کامل بمیرم و دوباره اجزای ِ بدنم را عین همان حالت قبلی کنار هم بچینند باز هم همان مَنی خواهم بود که قبلاً فکر میکردم؟بنظرم! شما همان « من » خواهید بود. ولی نه همان منِ قبلی :-) نکته اینجاست که شما همچنان من هستید و این نکته خوبیه :-)
Metamorphosis نوشته: ببخشید که من مثل شما نمی تونم پارسی صحبت کنم .
یه نفر نوشته: نوشته های مهربد اصلا پارسی نیست. من در آوردی خودشه!
زبان پارسی را به گند کشیده!
میزنگم. بزنگولید! .
Persepolis نوشته: اگر برای حرف مفت مالیات میزاشتند دهن خیلیا بسته میشد!اولیش نوهموندانی مانند شما
Metamorphosis نوشته: سپاس از پاسخ خوب و کامل شما [گل]لینک هایی که دادین را بعداً می خواهم.
Metamorphosis نوشته: پرسش:اگر ارتباط اجزای ِ مغزمان به هم بخورد دیگر ما احساس من بودن نمی کنیم؟
Metamorphosis نوشته: چه موقع احساس من از بین میره؟(البته به جز مرگ)
Metamorphosis نوشته: حافظه ما چی؟ اون در احساس بودن سهمی داره؟
Metamorphosis نوشته: اگر یک روز من کامل بمیرم و دوباره اجزای ِ بدنم را عین همان حالت قبلی کنار هم بچینند باز هم همان مَنی خواهم بود که قبلاً فکر میکردم؟
Metamorphosis نوشته: ______________________________________________________
ببخشید که من مثل شما نمی تونم پارسی صحبت کنم .