جستار آزاد تالار زنامرد

برگ ۳ از ۱۳

meaning #۱۰۱
sonixax

الان شیرین میاد میگه شماها زن ستیزی کردید با این پستتون !!!

مشخصاً انسان در برابر اندیشه های مستند کم می آورد .. اگر اندیشه های فمنیستی هتّا زن سالاری مستند و با تکیه بر تحقیقات باشند من بسیار مشتاق خواندن آن ها هستم

.. 🌹

Russell #۱۰۲
sonixax

من نگفتم :دی

من با ستیزیدن به زنهایی که در پی زندگی انگل وار و سوء استفاده از موقعیت جنسی خود هستند کوچکترین مشکلی ندارم .

آری من مطالب رو خوندم بعدش یادم رفته کدوم رو کی گفته بود.البته در تایید سخن بود.
منظورم این است که ترویج خشونت و کشتار علیه زن/مرد ربطی به زنستیزی و مردستیزی ندارد.ممنوع است، چرا که ترویج خشونت اینجا ممنوع است.

shirin #۱۰۳

میلاد اینکه شما با ستیز با زنهایی که زندگی انگل وار دارن مشکل دارید دلیل نمیشه که همه زنها رو انگل بدونید و باهاشون ستیزه جویی کنید

.

اولا که در بین انسانها عده ای هم هستن که زندگی انگلی دوس دارن ، خودشون هیچ اثر مفیدی ندارن و بعضا مضر هستن و از دسترنج دیگران هم استفاده میکنن که ممکنه زن باشن یا مرد، مسلمون باشند یا یهودی یا سیاهپوست و.. . یعنی شما از بین این انگلها فقط با زناشون مشکل دارید؟

ثانیا آشکارا دارید سعی میکنید قانون رو به نفع مردسالاری و زن ستیزی تغییر بدید.

وگرنه وقتی داریم در مورد قانون و حقوق انسانها حرف میزنیم چه معنی میده یکی با استناد به قانون بگه من مشکلی با ستیزیدن با یهودیانی که مفت خور و انگل هستن، ندارم؟

اینکه قشری از انسانها مورد توهین و تحقیر قرار بگیرند و افکار نادرست و مسموم در موردشون ترویج بشه یعنی ترویج فرهنگ ستیزه جویی علیه بخشی از مردم که مغایر با حقوق بشر هست.

جنایتکاران فاشیست از اول شروع به آزار فیزیکی و ترور و کشتار نکردن . ابتدا افکار مسموم ترویج داده شده. مثلا یهودیان نحس و نجس هستن. مفت خور هستن. سواستفاده گر هستن. بعد شخصی مثل هیتلر به این نتیجه میرسه که باید همشون نسلشون برچیده بشه.

زنها انگل هستن. مفت خور هستن و سواستفاده گر هستن ولی نمیشه قتل عامشون کرد چون بهشون نیاز داریم. در نتیجه باید حبس بشن تو خونه. تجاوز کرد بهشون و هر وقت نافرمانی کردن کتکشون زد. این میشه ترویج خشونت و ظلم در حق عده زیادی از انسانها.

Dariush #۱۰۴
Aquarius

مشخصاً انسان در برابر اندیشه های مستند کم می آورد .. اگر اندیشه های فمنیستی هتّا زن سالاری مستند و با تکیه بر تحقیقات باشند من بسیار مشتاق خواندن آن ها هستم ..

الزاما چنین نیست(سخنم در موردِ شخصِ خاصی نیست و منظورم کلی‌ست). راه‌های فرار زیاد هستند: دروغ، دگرگونه جلوه دادنِ واقعیت،

مخفی کردنِ بخشی از حقیقت

که ممکن است آنچه در ادعا[ی فمنیستی] ابراز شده را باطل می‌کند، فرافکنی، هوچی‌گری، تخریبِ بحث، تلاش برای سانسور، آه و ناله‌های پرسوز و گداز... . برای نمونه در ظاهر کسی نباید در برابر چنین ادعایی که در نتیجه‌ی تحقیقاتی آکادمیک جمع‌آوری شده مقاومت کند و آن را باید بپذیرد، اما چنین نیست و اساسا کسی راغب به شنیدن در موردِ چنین چیزهایی نیست:

بر اساسِ پژوهشی که بر روی 18761 رابطه دو جنس مخالف (heterosexual relationships) بینِ 18 سال تا 28 سال در آمریکا انجام شده، 24 درصد از آنها در خود خشونت داشته‌اند و 49.7 درصد از آنها دوطرف بوده (از سوی زن و مرد هردو) و در آنهایی که یک طرفه بوده، زنان نزدیک به 70 درصد از موارد را به خود اختصاص داده‌اند

و اگرچه تاثیرِ خشونتِ مردان نسبتا تاثیرگذارتر است، اما به سببِ آنکه خشونتِ یکطرفه از سوی زنان بیش از دو برابرِ همانِ مردان است و همچنین خشونت‌های یک طرفه بس بیشتر از خشونت‌های دوطرفه تاثیرگذار است، قربانی حقیقی نه زنان، بل مردان‌اند :

Methods. We analyzed data on young US adults aged 18 to 28 years from the 2001 National Longitudinal Study of Adolescent Health, which contained information about partner violence and injury reported by 11 370 respondents on 18761 heterosexual relationships.
Results. Almost 24% of all relationships had some violence, and half (49.7%) of those were reciprocally violent. In nonreciprocally violent relationships, women were the perpetrators in more than 70% of the cases. Reciprocity was associated with more frequent violence among women (adjusted odds ratio [AOR]=2.3; 95% confidence interval [CI]=1.9, 2.8), but not men (AOR=1.26; 95% CI=0.9, 1.7). Regarding injury, men were more likely to inflict injury than were women (AOR=1.3; 95% CI=1.1, 1.5), and reciprocal intimate partner violence was associated with greater injury than was nonreciprocal intimate partner violence regardless of the gender of the perpetrator (AOR=4.4; 95% CI=3.6, 5.5).

Read More: An Error Occurred Setting Your User Cookie

sonixax #۱۰۵
shirin

میلاد اینکه شما با ستیز با زنهایی که زندگی انگل وار دارن مشکل دارید دلیل نمیشه که همه زنها رو انگل بدونید و باهاشون ستیزه جویی کنید

مگه من با همه زنها مشکل دارم ؟!

shirin

اولا که در بین انسانها عده ای هم هستن که زندگی انگلی دوس دارن ، خودشون هیچ اثر مفیدی ندارن و بعضا مضر هستن و از دسترنج دیگران هم استفاده میکنن که ممکنه زن باشن یا مرد، مسلمون باشند یا یهودی یا سیاهپوست و.. . یعنی شما از بین این انگلها فقط با زناشون مشکل دارید؟

زنهایی که انگل وار زندگی میکنند با سوء استفاده از جنسیت و جریانهای ضد بشری فمینیست سعی در تصویب قوانین احمقانه و یک طرفه دارند .
اگر بقیه اونهایی هم که زندگی انگلی دارند سعی در بسطش به کل جامعه و قوانین داشته باشند بله باهاشون مشکل پیدا میکنم .

shirin

ثانیا آشکارا دارید سعی میکنید قانون رو به نفع مردسالاری و زن ستیزی تغییر بدید

این برداشت شخصی شماست

shirin

وگرنه وقتی داریم در مورد قانون و حقوق انسانها حرف میزنیم چه معنی میده یکی با استناد به قانون بگه من مشکلی با ستیزیدن با یهودیانی که مفت خور و انگل هستن، ندارم؟

این دو هیچ ربطی به هم ندارند ! اگر یک یهودی به واسطه یهودی بودنش سعی در گرفتن امتیاز بیخودی بکنه بله باید باهاش برخورد بشه .
درکش برای شما سخته چون نمیخواید درک کنید نه اینکه تواناییش رو ندارید .

shirin

اینکه قشری از انسانها مورد توهین و تحقیر قرار بگیرند و افکار نادرست و مسموم در موردشون ترویج بشه یعنی ترویج فرهنگ ستیزه جویی علیه بخشی از مردم که مغایر با حقوق بشر هست.

تا جایی که یادمه این خود شما بودید که میگفتید زن نباید همپای مردان کار بکنه مگر مجبور بشه !!!!!! یادتون که نرفته ؟!

shirin

زنها انگل هستن. مفت خور هستن و سواستفاده گر هستن ولی نمیشه قتل عامشون کرد چون بهشون نیاز داریم. در نتیجه باید حبس بشن تو خونه. تجاوز کرد بهشون و هر وقت نافرمانی کردن کتکشون زد. این میشه ترویج خشونت و ظلم در حق عده زیادی از انسانها.

اصلن نمیخوام برام کت شلوار بدوزی بده من پارچه رو :)))

shirin #۱۰۶

میلاد من هیچوقت در هیچ برهه ای از زندگیم نه گفتم و نه معتقد بودم که زن نباید مثل مرد کار کنه. اتفاقا همیشه گفتم چرا مانع کار کردن زنهایی میشن که میخوان مثل مردان کار کنن. مثلا زنانی که میخوان محیط بان بشن یا تو معدن کار کنن و . .. اگر شما معتقدی من همچین حرفی زدم لینک بده. مثلا فمنیستها چه امتیازات اضافی میخواستن بگیرن؟ ویا گرفتن؟ چند تا رو نام ببر؟ من میگم حرف شما وقتی دارید قانون تصویب میکنید هیچ جایی نداره. در مورد حقوق انسانها دارید حرف میزنید به طور کل . اینکه این وسط بیاید بگید من با ستیز کردن یا فلان گروه از انسانهای بی اخلاق مشکلی ندارم در چنین موقعیتی بسیار نابجا و بی ربط هست.

undead_knight #۱۰۷
یه نفر

اگر دستم بهت برسه تیکه بزرگت گوشته.... 😠

freedom shall reign:))

sonixax #۱۰۸
shirin

. اگر شما معتقدی من همچین حرفی زدم لینک بده.

من عکس هم براتون گرفتم ! یادتون رفته ؟!

Dariush #۱۰۹

آنچه اینجا در موردِ زن‌ستیزیِ سوی آنتی‌فمنیست‌هایی چون من ابراز می‌شود، هیچ حقیقتی ندارد، چرا که نه من و نه دیگر دوستان هرگز زن را برای زن بودن‌شان موردِ قضاوت قرار نداده‌اند بلکه آنچه بوده بررسی‌ای بوده پیرامون آنچه جامعه از یک زن و به همان سان از یک مرد می‌سازد و از آنها در نقش‌های اجتماعیِ مردانه یا زنانه‌ای که می‌پذیرند (از قبیل زن، شوهر، مادر، پدر، برادر، خواهر...) چه توقعاتی داشته و همچنین خودِ زنان از زنان و به ویژه از مردان، به سببِ زن بودنِ خود چه می‌خواهند . چه کسی صفتی را به همه‌ی زنان تعمیم داده جز آنجا که موضوعِ بحث، ویژگی‌های بیولوژیکی یا فرگشتیک بوده؟ و یا اینکه من بگویم اکثرِ زنانی که من تاکنون دیده‌ام دچارِ خرفتی‌های اعصاب‌خوردکن بوده‌اند آیا من زن‌ستیر هستم (البته همانطور که مدتها پیش گفته بودم زنان فرهیخته و برجسته نیز دیده‌ام)؟ از نگاهِ من دوستان صرفا به دنبالِ این هستند که آنچه که آنان دوست می‌دارند گفته نشود، گفته نشود وگرنه در یک بحثِ دوطرفه هر دوطرفِ بحث کاملا آزاد هستند که سخنانِ دیگری را به نقد بکشند با هر ابزارِ معتبرِ علمی یا غیرعلمی که می‌توانند و اتفاقا همین که بحث‌های مستدل، مستند، علمی و یا غیرعلمی در جستارهای مربوطه رها می‌شود و کسی آنجا در موردشان سخن نمی‌گوید و این گونه قصد به سانسورِ آنها برده می‌شود، خود گواهی‌ست بر درستی آنها وگرنه اینجا ما منولوگ نداریم که تنها خودمان بگوییم و دیگران صرفا خواننده باشند؛ همه کس می‌توانند گفته‌های ما را به نقد بکشند.

اگر اینجا نژادپرستی ممنوع است، به سبب اصولی‌ست که برای خود تعریف کرده و این را تنها فمنیست‌ها می‌توانند به آنچه ما اینجا پیرامونِ بحث‌های زنامرد می‌گوییم ربط دهد و گرنه سرسخت‌ترین فمنیستِ این انجمن (آندد) ندیدیم بگوید اینها ضد انسانی یا ضدزن هستند، چرا که حداقل او معنای بحثِ فکچوال را می‌داند و فرقِ آن را با مثلا نژادپرستی درک می‌کند. در فضای مجازی نیز سایتهای زیادی هستند پیرامونِ حقوقِ مردان و آنتی فمنیسم فعالیت می‌کنند (البته بسیاری هم هستند که به سببِ سلطه‌ی فمنیست‌ها بر گردانندگانِ فضای مجازی و دولت‌ها بسته شده‌اند و همچنین تعدادِ سایتهای فعال در حقوقِ مردان و آنتی‌فمنیسم نسبت به سایت‌های فمنیستی به یک 0.01% هم نمی‌رسند).

پیشنهادِ من این است که به جای دستاویز قرار دادنِ « امیر و دیگران در اینجا سخنانِ ضدزن می‌زنند» یا « به زنان توهین می‌کنند».... برای سانسورِ یکی از ارزشمندترین محتویاتِ این سایت به خودِ آن مطالب بپردازید و گرنه اینکه ما آنچه در موردِ ما انگل‌وار زیستنِ زنان گفته‌ایم بارها و بارها در موردشان توضیح داده‌ایم(فکر کنم دیگر در هر تالاری یکبار در موردش توضیح داده‌ایم) و شما تمامِ آنها را رها کرده‌اید آمده‌اید اینجا برای به دست گرفتنِ احساساتِ خواننده‌ای که آنها را نخوانده می‌گویید «داریوش زنان را انگل نامیده» تا بتوانید او را با خود همراه کنید برای سانسورِ تالارِ زنامرد. امیدوارم مدیران و گردانندگانِ محترم گولِ این بازی‌ها را نخورند و به آزادیِ بیان وفادار بمانند.

حقیقت آن است که من تصمیم گرفته بودم که مدتی به این مباحث نپردازم تا قدری از شدتِ تنش‌هایی که باعثِ ایجاد اختلافاتی [یا کینه‌هایی]شده بودند، کاسته شود، اما زمانی که امیر گرامی رفتند(که به گمانم تا حدی از تبعاتِ همین بحث‌ها نیز بود) و صادقانه بگویم که به پاسِ همه‌ی آن چیزهایی که از ایشان آموختم و همچنین به جهتِ اینکه مشخصا من در برابرِ آنچه درست می‌دانم خود را مسئول می‌دانم، تصمیم گرفتم تا زمانی که اینجا هستم و مدیرانِ سایت به من اجازه می‌دهند به این موضوعات بپردازم. اگر کسی نوشته‌های مرا نمی‌تواند تحمل کند می‌تواند آنها را نخواند، چرا که زین پس برایم کمترین اهمیتی ندارد که دیگرِ هموندان در موردم چه می‌اندیشند یا چقدر منفور هستم و هیچ ملاحظه‌ای برای گفتنِ آنچه درست می‌دانم نخواهم داشت.

در برابرِ تمام ِ فضای فمنیستی و ضدمردی که تقریبا همه‌ی فضای اینترنتِ پارسی را تصرف کرده‌اند، دو سه نفری هستند در این انجمن که ایستاده‌اند و شگفت‌آور است که در موردِ آنچه تاکنون توسطِ فمنیست‌ها علیه مردان به دروغ گفته‌اند هیچ‌کس نمی‌گوید hate speech است(مراجعه کنید به سخنانِ دورکین و دیگرِ فمنیست‌هایی که کتابهایشان در تیراژ چند ده هزار منتشر شده و می‌شود)، اما همین‌ که اینبار با تکیه بر آمار/تاریخ/علم/استدلال... عیان می‌شود که همه‌ی آنچه تاکنون گفته شده معکوس است بعلاوه‌ی خیلی از چیزهای دیگری که گفته نشده و مخفی مانده، همه ناگهان همه برآشفته می‌شوند. به خاطرِ خودتان پیشنهاد می‌کنم بر استقامتِ خود بیافزایید چرا که حداقل من برنامه‌های وسیع‌تری در این مورد دارم و این تازه شروعِ ماجراست.

undead_knight #۱۱۰

"قربانی حقیقی نه زنان، بل مردان‌اند"

Dariush

مخفی کردنِ بخشی از حقیقت

البته من اصولا به نیت داریوش عزیز شک ندارم و این مخفی کردن رو عمدی نمیدونم ولی خب جدای اینکه نتیجه گیری این پزوهش به هیچ وجه این نبود.
Differences in Frequency of Violence and Reported Injury Between Relationships With Reciprocal and Nonreciprocal Intimate Partner Violence
از اونجایی که همچنان در پریود مغزی به سر میبرم و حوصله بحث هم ندارم به دوستان جویای حقیقت خوندن بخش DISCUSSION پزوهش توصیه میشه;)

shirin #۱۱۱

نه میلاد یادم نمیاد.

و این رو در مورد خودم اطمینان صد در صد دارم که هیچوقت معتقد نبودم زنان باید کمتر از مردان کار کنن. اگر همچین جمله ای دیدی تو پستای من مطمینا کامل نخوندی پستمو و فقط یه جمله ناقص مربوط به بحث از توش درآوردی.

sonixax #۱۱۲
shirin

نه میلاد یادم نمیاد.

احتمالن صرف نمیکند که یادتان نمی آید .
ولی باقی کاربران یادشان است .

undead_knight #۱۱۳
Ouroboros

با این مقدمه‌ای که چیده‌اید و هنوز وارد میدان نشده اقدام به تخریب شخصیت مخالف خود کرده‌اید (که یا سادیست هستید یا چاق و بازنده که با من مخالفید) توقع نداشته باشید کسی شما را جدی بگیرد

من این پست رو بار اول هست که دارم میبینم و حیف که امیر نیست که اینو بهش بگم:
"با اون بولدوزری که روی شخصیت من میرفتی انتظار ترول بازی هم نداشتی و فقط جواب های جدی میخواستی؟!"
what a demanding partner :)))

shirin #۱۱۴

تحریف و تهمت زدن هم روشی هست که تو این تالار زیاد کاربرد داره. یه عمر هست که بعضی اطرافیان نزدیک من میخوان تو کله من فرو کنن که زنان باید کمتر کار کنن چون توانایی کمتری دارن و من هیچوقت قبول نکردم که نه تواناییشون کمتره و نه کمتر باید کار کنن حالا شما میاید میگید من خودم همچین حرفی زدم؟ یه چیزی بگو که حداقل برای خودم قابل باور باشه. یا حداقل لینک پستمو بیار. فکر نکنم کار سختی باشه برات. اینکه برگردی به این راحتی حرف تو دهن کسی بذااری خیلی راحته. ثابت کن من همچین حرفی زدم.

Russell #۱۱۵
Dariush

حقیقت آن است که من تصمیم گرفته بودم که مدتی به این مباحث نپردازم تا قدری از شدتِ تنش‌هایی که باعثِ ایجاد اختلافاتی [یا کینه‌هایی]شده بودند، کاسته شود، اما زمانی که امیر گرامی رفتند(که به گمانم تا حدی از تبعاتِ همین بحث‌ها نیز بود) و صادقانه بگویم که به پاسِ همه‌ی آن چیزهایی که از ایشان آموختم و همچنین به جهتِ اینکه مشخصا من در برابرِ آنچه درست می‌دانم خود را مسئول می‌دانم، تصمیم گرفتم تا زمانی که اینجا هستم و مدیرانِ سایت به من اجازه می‌دهند به این موضوعات بپردازم. اگر کسی نوشته‌های مرا نمی‌تواند تحمل کند می‌تواند آنها را نخواند، چرا که زین پس برایم کمترین اهمیتی ندارد که دیگرِ هموندان در موردم چه می‌اندیشند یا چقدر منفور هستم و هیچ ملاحظه‌ای برای گفتنِ آنچه درست می‌دانم نخواهم داشت

داریوش جان بسیار جای خوشحالی‌ست که از نوشتن نظامندت در اینباره میشنوم.حقیقتش من هم علاقمند شده‌ام به مطالعه‌یِ هر چه بیشتر و نوشتن دراینباره.حقیقت شگفت انگیز این است که امروزه نقدِ اسلام بسیار آسانتر از نقد زنمحوری شده و حتی در فضای مجازی پارسی هم سخن گفتم از آن از هر طرف مورد هجمه‌یِ همه جانبه و سانسور قرار میگیرد.

در مورد رفتن امیر گرامی هم اتفاقا برای من و دوستان هم این دیدگاه پدید آمده بود که علت رفتنش داستان اعتراض و حمله‌یِ اخیر و به او بوده و برای اینکه پیرامون امنیت و دادنِ داده‌یِ شخصی و ... راحتتر باشد در فضای خصوصی از او علت جویا شدیم، آنجا امیر گرامی اطمینان داد که موضوع دلخوری نبوده و اتفاقا توضیح داد که در کل بازخوردی که در این مدتِ نوشتنش گرفته بسیار راضی بوده و اثربخشی آن امیدوارش کرده.

Dariush #۱۱۶
undead_knight

"قربانی حقیقی نه زنان، بل مردان‌اند"

البته من اصولا به نیت داریوش عزیز شک ندارم و این مخفی کردن رو عمدی نمیدونم ولی خب جدای اینکه نتیجه گیری این پزوهش به هیچ وجه این نبود.
Differences in Frequency of Violence and Reported Injury Between Relationships With Reciprocal and Nonreciprocal Intimate Partner Violence
از اونجایی که همچنان در پریود مغزی به سر میبرم و حوصله بحث هم ندارم به دوستان جویای حقیقت خوندن بخش DISCUSSION پزوهش توصیه میشه;)

به جای ارجاع دادنِ خوانندگان به نوشته‌ای طولانی، بدونِ اشاره به اینکه کجای پژوهش دقیقا موردِ نظر است، چه نکته‌ای از آن باید مورد توجه قرار گیرد، کجای حرفِ مرا نقض می‌کند... به بخش‌هایی از این پژوهش به طور مستقیم می‌پردازم و چند پژوهشِ دیگر را نیز ذکر می‌کنم. لازم به ذکر است که در تقریبا همه‌ی پژوهش‌هایی که از این دست انجام می‌شود، قربانیانِ خشونتِ خانگی را تنها زنان در نظر می‌گیرند و اصولا کسی به مردان در این مورد وقعی نمی‌نهد، به همین دلیل است که می‌بینیم به جای اینکه در موردِ خشونت علیه مرد و زن و خشونتی که از سوی مردان و زنان است تواما و بدون پیش‌فرض آمارگیری کنند با آمارهایی چون «فلان درصد از زنان در ایالتِ فلانِ آمریکا خشونتِ خانگی را تجربه کرده‌اند» مواجه می‌شویم؛ اولین دلیلِ چنین چیزی این است که پیش فرضِ غیرقابل تشکیک و تقریبا تابوشده این است که :«خشونت را تنها مردان مرتکب می‌شوند و زنان نیز تنها قربانیانِ خشونتِ خانگی هستند» و به همین دلیل است که یافتنِ آمارها و پژوهش‌های منصفانه و همه‌جانبه در این مورد کاری‌ست دشوار.

اما در موردِ این پژوهش. من نیز موکدا به دوستان پیشنهاد می‌کنم این پژوهش را به طور کامل مطالعه کنند. اما برای آنان که اندکی کم‌حوصله هستند نکاتِ مهمِ آن را خلاصه‌وار خواهم گفت. نخست آنکه آندد درست می‌گویند، نتیجه‌گیری‌ای که در انتهای پستِ من آمد، از خودم بود و نتیجه‌گیریِ خودِ پژوهش نبود اما از این پژوهش مشخص نیست که مثلا خشونتِ دو طرفه دقیقا با چه میزان صدمه، به تفکیکِ جنسیت از هر کدام منجر شده و تنها گفته شده که هرجا که خشونتِ یکی از دو پارتنر با پاسخِ دیگری همراه بوده، از حالتِ خشونتِ دوطرفه خارج خواهد شد. اما در همان بخشی که آندد به آن اشاره کرده، یعنی Discussion به این مطالب توجه بفرمائید:


Our findings that half of relationships with violence could be characterized as reciprocally violent are consistent with prior studies.8,9,11 We were surprised to find, however, that among relationships with nonreciprocal violence, women were the perpetrators in a majority of cases, regardless of participant gender. One possible explanation for this, assuming that men and women are equally likely to initiate physical violence,20 is that men, who are typically larger and stronger, are less likely to retaliate if struck first by their partner. Thus, some men may be following the norm that “men shouldn’t hit women” when struck first by their partner. A different explanation is that men are simply less willing to report hitting their partner than are women.21

This explanation cannot account for the data, however, as both men and women reported a larger proportion of nonreciprocal violence perpetrated by women than by men. One might be tempted to think that men who perpetrate violence in nonreciprocal relationships are the traditional male “batterer.” However, the data were not consistent with this representation; women who were victims of nonreciprocal violence experienced less violence and a lower likelihood of injury than did women who were victims of violence in reciprocally violent relationships. Some have suggested that survey studies, such as this one, likely exclude the more severely abused women typically studied in clinical settings.22 Thus, our findings may represent 1 form of partner violence—what Johnson23 has called common couple violence or situational violence—that is likely to be found in broader population samples rather than in clinical samples.

In analyses of reports of violence frequency and injury occurrence, 2 clear findings emerged. First, perpetrators who were men were more likely to inflict an injury on a partner than were those who were women, regardless of reciprocity status. This replicates findings in the literature at large that women are more likely to be injured by partner violence than are men.1,7 Second, relationships with reciprocal violence resulted in more frequent violence (by women only) and a greater likelihood of injury caused by both male and female perpetrators. Reciprocal violence was more dangerous for the victim, both men and women, than was nonreciprocal violence. In fact, men in relationships with reciprocal violence were reportedly injured more often (25.2%) than were women in relationships with nonreciprocal violence (20.0%); this is important as violence perpetrated by women is often seen as not serious.10 An important caveat to these findings is that we do not know the extent or severity of the injuries reported, only that they were reported to have occurred.

These findings highlight the importance of considering relationship violence in the context of the relationship. Many authors have noted that research and prevention should begin to shift away from the sole focus on violence by men against women given the accumulation of data indicating that partner violence is perpetrated by both men and women.10,20 The data presented here suggest that it is critical to begin to study some of the relationship processes that contribute to reciprocal partner violence as those are most likely to result in injury.

اگرچه این نتیجه‌گیری را نمی‌توان ارائه داد، اما می‌توان این توضیح را داشت که مردان به سببِ قدرتِ بدنیِ بیشتر و از ترسِ آنکه به پارتنرِ خود صدمه وارد کنند، معمولا خشونتِ زنان را پاسخ نمی‌دهند و یا اینکه اساسا مردان خشونت‌هایی که علیه آنان اعمال می‌شود را به جایی گزارش نمی‌دهند. این توضیحی‌ست که پژوهش‌‌گرانِ متعجب در توجیهِ آمارِ بیشترِ خشونت‌هایی که از سوی زنان به صورتِ یک طرفه اعمال می‌شوند، ارائه می‌دهند.

در پاراگرافِ دومِ این بخش آمده که خشونت‌های یک طرفه در اکثرِ موارد از سوی زنان بوده است و اینکه زنانیکه خشونتِ یک‌طرفه را تجربه کرده‌اند صدماتِ کمتری را نسبت به آنانیکه خشونتِ دوطرفه را تجربه کرده‌اند ، دریافت کرده‌اند. خب اکنون این چه چیز را مشخص می‌کند؟ فعلا این را همچنان به خاطر داشته باشید که 49 درصد از خشونت‌ها دوطرفه هستند و 70 درصد از خشونت‌های یک طرفه را زنان مرتکب می‌شوند.

در پاراگرافِ سوم آمده است که به نظر می‌رسد زنان در خشونت‌ها صدماتِ بیشتری می‌بینند و این همان چیزی‌ست که من در پستِ پیشین نیز گفتم (یعنی هیچ مخفی کردنِ حقیقتی در کار نبوده). اما در ادامه‌ی همین پاراگراف گفته شده که خشونت‌های دوطرفه خطرناکتر از خشونت‌های یک‌طرفه است و مردان در این خشونت‌ها صدماتِ بیشتری می‌بینند (مردان 25 درصد و زنان 20 درصد).

اکنون من دقیقا نمی‌دانم کجا مخفی کردنِ بخشی از حقیقت را انجام داده‌ام؟

در پست‌های بعدی چند تحقیق و آمارِ دیگر را نیز ارائه خواهم نمود.

sara #۱۱۷
shirin

17 - نژاد پرستی ، استفاده از کلمات تحقیر آمیز، نوشتن جوک، علیه هر قوم (ترک ، فارس ، لر ، کرد ، عرب)، هر ملیت (ایرانی، انگلیسی، اسپانیایی) ، عرب ستیزی ، یهود ستیزی و در کل انسان ستیزی و همچنین انکار هر گونه نسل کشی از جمله نسل کشی ارامنه ، هلوکاست و مواردی از این قبیل ، جرم و قابل پیگیری هستند .(تخلف درجه یک)بدیهیست نقد ، هجو یا تمسخر آموزه های ادیان و مکاتب محتلف در این حوزه قرار ندارند و جرم محسوب نمیشوند.زن ستیزی هم جرم هست یا زنها جز انسانها محسوب نمیشن و هر گونه زن ستیزی و توهین بهشون و ترویج افکار زن ستیزانه و دروغ پراکنی علیه شون آزاد هست؟

در زمینه ی زن ستیزی من جستاری رو دیدم که دوستان لطفشون رو شامل زنان کرده بودند
کاملا با شما موافقم 🌹

Russell #۱۱۸

این بخش از همان پژوهش هم تاثیرِ فرشتگان جنبش زنان (البته نه آنهایی که مورد تایید نیستند و فمینیست اشتباهی هستند) در انجام اینگونه پروژهش‌ها داشته اشاره شده:

The women’s movement brought initial attention to the problem of partner violence directed at women and to the need for funding to address that problem.6 Much of the initial research on IPV was conducted with severely abused women and supported the assumption that IPV is primarily perpetrated by men against women. Data is mounting, however, that suggests that IPV is often perpetrated by both men and women against their partner.7,8,9 It is also becoming recognized that perpetration of IPV by both partners within a relationship is fairly common. This phenomenon has been described with terms such as mutual violence, symmetrical violence, or reciprocal violence. Here we use the terms reciprocal and nonreciprocal to indicate IPV that is perpetrated by both partners (reciprocal) or 1 partner only (nonreciprocal) in a given relationship. Reciprocity of IPV does not necessarily mean that the frequency or the severity of the violence is equal or similar between partners.

Russell #۱۱۹
Alice

من پُست‌های این جُستار را نخواندم؛ فقط اگر مطلبی تکراری بازگو می‌کنم توجیهم بکنید.

توضیح داده شده در بالا که این ویرایش شده‌یِ قوانین کپی پیست شده‌یِ اولیه است،در متن اولیه بطور اخص نام اقشار مختلف از جمله زنان آورده شده بود که من شخصا حذفش کردم.
بالاتر دوستان (شهریار گرامی) به گنگ بودن همین کلمه‌یِ انسانستیزی اشاره کردند و پیشبینی کردند که بانوان سایت آنرا برای سانسور دستاویز قرار خواهند

داد.ما هم گفتیم که حق با ایشان است و آن واژه کارکردی جز برای سوء استفاده نخواهد داشت و حذفش خواهیم کرد.

Alice

توجیه بکنید.

شما به حمله‌‌هایِ تیپیک زنانه بدون اهمیت دادن به حقیقت و دانستن موضوع ادامه دهید

!!

Dariush #۱۲۰
Alice

من پُست‌های این جُستار را نخواندم؛ فقط اگر مطلبی تکراری بازگو می‌کنم توجیهم بکنید.
قانون هفده تارنما:
یکمین پُست امیر گرامی در جُستار زن‌ستیزی عفونی:
توجیه بکنید.

توجیه :

در اینجا به بانوان گرانقدر انجمن نشان می‌دهم تفاوت میان طرح منطقی یا عاطفی مسائل حقیقی مردان، نقد تاریخی، فلسفی و علمی فمینیسم و تلاش برای اصلاح روابط میان زن و مرد در هر دو جامعه‌ی سنتی و مدرن با مدلی بجز همان ِ فمینیسم چه تفاوتهایی با «زن‌ستیزی» دارد. بجز این پست، باقی پیامهای این جستار به شدت ضدزن، توهین‌آمیز و زهردار خواهند بود. این البته به این معنی نیست که حقیقت نخواهند داشت، بالعکس، حقایقی خواهند بود بی‌پرده پوشی و رعایت هیچ عنصر ثانوی، مطرح شده با لحنی تحریک‌آمیز، موهن و عامدانه سخت‌گیر. این جستار را گشودم تا نشان بدهم هیچکدام از مکانیزمهای تحقیر و خجالت‌دادنی که توسط زنان این انجمن برای ساکت کردن منتقدان فمینیسم اتخاذ شده نه فقط جواب نداده و نمی‌دهد، بلکه مرا چنان پایبند به درستی مسیری که در آن گام گذاشته‌ام کرده که حاضرم برای تداوم حرکت استوار در آن تمام اعتبار شناسه‌ی Amir2591 را بی‌درنگ به زباله‌دانی بیاندازم و فدای بیان بی‌ملاحظه‌ی حقیقت بکنم. اگر ما قادر نیستم اینجا که محیطی‌ست مجازی و متشکل از آدمهای ناشناس از ترس برچسب خوردن و رنجاندن عواطف این و آن حقایق را به زن‌پسندترین شکل ممکن ارائه بکنیم یا یکسره مسکوت بگذاریم تا مبادا، به راستی به بد مرحله‌ای از تکامل فرهنگی انسان رسیده‌ایم..

این همان راهکاری‌ست که دیگرِ بانوانِ این انجمن به جای پرداختن به گفته‌های من و توجه به نکته‌ای که در پسِ عبارتِ «مردسالارِ زن‌خوار» وجود دارد، اعتراض می‌کردند که فلانی چرا خود را زن‌خوار نامیده؟ پیشنهاد می‌کنم به جای آنکه به این بپردازید که امیر نوشته‌های خود را چگونه توصیف کرده، به خودِ نوشته‌ها (در همان جستار) بپردازید.

undead_knight #۱۲۱
Russell

این بخش از همان پژوهش هم تاثیرِ فرشتگان جنبش زنان (البته نه آنهایی که مورد تایید نیستند و فمینیست اشتباهی هستند) در انجام اینگونه پروژهش‌ها داشته اشاره شده:

the hope is lost.continue cherry piking
و البته موفق باشید;)

Theodor Herzl #۱۲۲

من در یک پارادوکس گیر کردم و کمی‌ با بانوان موافقم. مثلا بنویسیم ترک خر جرم محسوب میشود ، ولی‌ بنویسیم زن جنده یا مرد متجاوز جرم محسوب نمی‌شه؟ باید ۲ طرف این بحث سر یک چیزی توافق کنیم و آن از این به بعد قانون باشد که دیگر دلخوری پیش نیاید! پس دوستان در ۲ طرف این بحث یک قانون در مورد مسائل مربوط به جستار زنامرد و کلا مسائل بین جنسیتی بنویسند یکی‌ از می‌آ‌ن آنها انتخاب کنیم!

Russell #۱۲۳
undead_knight

the hope is lost.continue cherry piking
و البته موفق باشید;)

یا اسپاگتی !!
معنی‌هایِ شگفت انگیز از همه جور مغلطه از آندد دیده بودیم، ولی عوض شدن معنایِ Cherry Picking را ندیده بودیم که به یمن فمینیسم آنهم حاصل شد !!

sonixax #۱۲۴
shirin

تحریف و تهمت زدن هم روشی هست که تو این تالار زیاد کاربرد داره. یه عمر هست که بعضی اطرافیان نزدیک من میخوان تو کله من فرو کنن که زنان باید کمتر کار کنن چون توانایی کمتری دارن و من هیچوقت قبول نکردم که نه تواناییشون کمتره و نه کمتر باید کار کنن حالا شما میاید میگید من خودم همچین حرفی زدم؟ یه چیزی بگو که حداقل برای خودم قابل باور باشه. یا حداقل لینک پستمو بیار. فکر نکنم کار سختی باشه برات. اینکه برگردی به این راحتی حرف تو دهن کسی بذااری خیلی راحته. ثابت کن من همچین حرفی زدم.

ما را به یک عمر قبلتان پاس ندهید ! در همینجا شما مدعی بودید زنان تا مجبور نباشند کارهای سطح پایین یا سخت رو انجام نمیدهند !

shirin

اولا میلاد اون زن و دخترای خارجی که میگی در موقعیت فعلیشون که اکثرا دانشجو هستن کاری بهتر از اون شغلا پیدا نمیکنن.

shirin

کارایی مثل مستخدمی و طی کشی و ... در همه جای دنیا جز شغلهای رده پایین و نازل هستن. کسی هم که این شغلها رو قبول میکنه از روی ناچاری هست ناچاری یعنی اینکه باید یه راه درامد برای خودش پیدا کنه.

shirin

اگه شغل بهتری برام وجود نداشت بله حاضرم ، البته مدفوع سگها و ته سیگار و سوپوری رو نه. چون حالم بهم میخوره. و دیگه غذا نمیتونم بخورم. تقصیر خودم نیست یه کم وسواس دارم. ولی پیتزا رسان و روزنامه پخش کن وطی کشیدن کف مک دونالد رو میتونم تحمل کنم.

این هم عکسها : ازدواج - برگ 10

خاطرتون باشه بحث سر این بود که زن ایرانی به کمتر از منشی دکتر فلانی رضایت نمیده .
نه خانم ما نه سخن کسی را تحریف کردیم نه به کسی تهمت زدیم !

همان موقع اش زمانی که دیدد گند کار درآمده پس از پاس دادن به مطالعه زندگینامه و رمان های تخیلی نهایتن گفتید زیاد شنیده اید که خانمهای ایرانی بوده اند که چاه توالت میشستند !!! (البته از سر اجبار) و خاطر شریف باشه من براتون گفتم در اروپا اگر کسی بشیند در خانه هیچ کاری هم نکند کمک دولتی به همان اندازه که در قبال این مدل کارها حقوق میگیرد شامل حالش میشود .

sonixax

باز هم دارید توجیه میکنید از روی نا آگاهی در این موارد . ما در آلمان چیزی به نام نا چاری نداریم . براتون نوشته بودم و یحتمل نخوندید .
در صورتی که شخصی در آلمان کار دلخواهش رو پیدا نکنه ناچار نیست که بره سر کاری که دوست نداره - بلکه میشنه توی خونش - هم پول نقدی میگیره - هم خرج اجاره و رفت و آمد و آب و برق و ... اگر دانشجو باشه کمک هزینه برای ادامه تحصیلش هم میگیره . پس چیزی به نام ناچاری افسانه ای بیش نیست .

بعد که دید او او خیلی اوضاع خیته کلن بیخیال شدید و کلن موضوع رو پیچوندید !

و البته من هنوز جواب این رو نگرفتم :دی

sonixax

همون طوری که میبینید دو تا خانم جوان دارند کف لیدل (lidl) رو طی میکشند یکی با ماشین و دیگری با همون طی های قدیمی !
حالا برای من توضیح بدود کدوم زن ایرانی (به شرطی که شرایطی مثل بچه یتیم و شوهر معتاد و بدبختی و گشنگی و ... نداشته باشه) حاضره چنین کاری بکنه ؟
این در صورتیه که این خانم ها هم خیلی جوانند ، هم از خیلی از زنهای ایرانی زیباترند و همون طوری که پیداست هیکل هاشون هم خیلی بهتره !!!! و هم اون شرایط بالا رو ندارند (یعنی بچه یتیم و شوهر معتاد و شکم گشته و عدم حمایت مالی دولت رو اصلن معنیش رو نمیفهمند ) .

sonixax #۱۲۵
یه نفر

درجواب بعضیااا
لابد لزومی بوده که طراح و سازنده فروم و انجمن، اینگونه امکاناتی را برای فروم در نظر گرفته!
انواع فونت، بزرگ و کوچک - رنگی رنگی - هایلایت - و ....

دلیل وجود آنها این نیست که کاربران اینجا را با مهد کودک عوضی بگیرند !
لابد لزومی بوده که سازنده یک ماشین کاری کرده که 300 تا سرعت برود ! دولت غلط میکند قوانینی وضع میکند که سرعت را محدود میکند !!!!!!

Alice #۱۲۶
Russell

شما به حمله‌‌هایِ تیپیک زنانه بدون اهمیت دادن به حقیقت و دانستن موضوع ادامه دهید !!

لطیفه‌ی بانمکی بود؛ هنوز حرفی نزده متهم به "حمله‌ی زنانه" شدم! وانگهی اگر می‌خواهید من را تحریک به
آفند و حمله کنید و بعد آن را دستاویز آماج خود، یعنی "زن‌ها اینطورند و آنطورندتان" بکنید کور خوانده‌اید!

:)

Russell

ما هم گفتیم که حق با ایشان است و آن واژه کارکردی جز برای سوء استفاده نخواهد داشت و حذفش خواهیم کرد.

پس سرانجام گفتمان این بود که زن‌ستیزی در این انجمن بلامانع می‌باشد؟

Dariush

این همان راهکاری‌ست که دیگرِ بانوانِ این انجمن به جای پرداختن به گفته‌های من و توجه به نکته‌ای که در پسِ عبارتِ «مردسالارِ زن‌خوار» وجود دارد، اعتراض می‌کردند که فلانی چرا خود را زن‌خوار نامیده؟ پیشنهاد می‌کنم به جای آنکه به این بپردازید که امیر نوشته‌های خود را چگونه توصیف کرده، به خودِ نوشته‌ها (در همان جستار) بپردازید.

پرداخته‌ایم پسرم؛ اگر کمی صادق باشید متوجه می‌شوید که من نخستین بانویی بودم که در این انجمن
با شوالیه‌گری (هرچند اندک) به مبارزه برخاستم و در یکی دو پُست هم به احقاق حقوق پایمال مردان نماره
داشتم! این فقط و فقط قضاوت شما از روی «جنسیت» است که اوج سنگ‌سری و اندیشه‌های جزمی‌تان
در باب "تمام ِ مطلق ِ زنان اینطورند" را می‌رساند. (رفتاری که از امیر هم به وفور رویت می‌شد)
اگرنه من هنوز هم جای خالی امیر را بشدت در انجمن حس می‌کنم و فزون بر نقد فنی و مستدل و ضد زن
ایشان، ارج و ارزشی فراوان برایشان قائل بوده و هستم، زن‌خوارگی شما هم ذره‌ای از دوستی مجازی میان
من و شما هرگز نمی‌کاهد.

shirin #۱۲۷

میلاد اگه اون پست منو به کمتر کار کردن زنان نسبت به مردان تعبیر کردی که باید به آی کیوت شک کرد. در بین مردان هم فکر نکنم مدفوع جمع کردن و چاه فاضلاب تخلیه کردن و تمیز کردن دسشویی شغلهای مورد علاقشون باشه. مگر اینکه مردای خارجی این شغلا شغلهای ایده آل و مورد علاقه شون باشه. وگرنه من تو ایران و حتی تو فیلم و داستانای خارجی

ندیدم هیچ مردی آرزوی رفتگری و مدفوع جمع کنی داشته باشه. در ضمن من همون موقع هم نگفتم این کارا رو فقط مردان باید انجام بدن گفتم این شغلا شغلای سطح پایین محسوب میشن و هر کسی (چه زن و چه مرد) که انجامش میده مطمینا شغلهای پردرامدتر و سطح بالاتر بهش پیشنهاد نشده . و در ضمن گفتم حتی همین شغلها هم اکثر مواقع تو ایران به زنها نمیدن. فقط مرد استخدام میکنن.

sonixax #۱۲۸
shirin

میلاد اگه اون پست منو به کمتر کار کردن زنان نسبت به مردان تعبیر کردی که باید به آی کیوت شک کرد. در بین مردان هم فکر نکنم مدفوع جمع کردن و چاه فاضلاب تخلیه کردن و تمیز کردن دسشویی شغلهای مورد علاقشون باشه. مگر اینکه مردای خارجی این شغلا شغلهای ایده آل و مورد علاقه شون باشه. وگرنه من تو ایران و حتی تو فیلم و داستانای خارجس ندیدم هیچ مردی آرزوی رفتگری و مدفوع جمع کنی داشته باشه.

با این جیغ و ویق های زنانه که مخصوص زنان شرقی است و حمله چیزی رو نمیتونید نشون بدید !

شما یک ادعای مفتی کرده بودید مبنی بر اینکه کسی که داره به طور مثال کف فروشگاه طی میکشه لابد مجبوره !!! بدون داشتن کوچکترین دانش و آگاهی از شرایط زندگی در غرب .
سندتون هم فیلم و داستانه 💨😜
معنی کمک سوسیالی را نمیدانید !
مغزتان توانایی درک این را ندارد که اگر شخصی بشیند در خانه و دست به سیاه و سفید نزند همان قدری پول میگیرد (در بعضی موارد بیشتر) که همون خانم طی کش میگیره !

یک بار مدعی میشوید اگر زنان ایرانی پا به پای مرد ایرانی کار نمیکنه به خاطر اینه که بهش اجازه نمیدند ! بعد که میگیم همین زن ایرانی وقتی میاد خارج از ایران چه پاس میدید به رمان و داستان و فیلم :))) بعد با حمله شخصی گیر میدید به ضریب هوشی و درک طرف مقابل و دست آخر که دیگه میبینید هیچ راهی ندارید منظور من اون نبوده این بوده :)) (فکر کنم به تازگی هم در موردش بحث بود مغلطه مرد اسکاتلندی واقعی) .

این هم یه دوبلش برای ادعاهاتون : 💨💨😜

Russell #۱۲۹
Alice

پس سرانجام گفتمان این بود که زن‌ستیزی در این انجمن بلامانع می‌باشد؟

اتفاقا اینرا هم در متن بالا که بنا بر عادت تیپیک زنانه نخوادید بصراحت اعلام کرده‌ام 😏

undead_knight #۱۳۰
Alice

لطیفه‌ی بانمکی بود؛ هنوز حرفی نزده متهم به "حمله‌ی زنانه" شدم! وانگهی اگر می‌خواهید من را تحریک به
آفند و حمله کنید و بعد آن را دستاویز آماج خود، یعنی "زن‌ها اینطورند و آنطورندتان" بکنید کور خوانده‌اید! :)

1-انگلیسیت رو تقویت کن
2_این رو بخون
3-keep calm and laugh :))

undead_knight #۱۳۱
Alice

لطیفه‌ی بانمکی بود؛ هنوز حرفی نزده متهم به "حمله‌ی زنانه" شدم! وانگهی اگر می‌خواهید من را تحریک به
آفند و حمله کنید و بعد آن را دستاویز آماج خود، یعنی "زن‌ها اینطورند و آنطورندتان" بکنید کور خوانده‌اید! :)

1-انگلیسیت رو تقویت کن
2_این رو بخون
3-keep calm and laugh

:))

shirin #۱۳۲

میلاد تو ادعا کردی که من قبلا گفتم زنان باید از مردان کمتر کار کنن ولی حقوق برابر داشته باشن و حالا بدون اینکه این حرفتو ثابت کنی رفتی پستهای بی ربط آوردی و آسمون ریسمون بهم میبافی؟

حالا تو چرا اینقدر بهت فشار میاد میگم طی کشی و مدفوع جمع کنی شغل سطح پایینی هست؟

در ضمن کسی که با وجود کمک سوسیال ترجیح میده این شغلها رو داشته باشه مطمین باش که حتما یا کمک سوسیال کافی نیست براش و یا شغل داشتن مزیت بیشتری داره براش تا کمک سوسیال.

Alice #۱۳۳
undead_knight

1-انگلیسیت رو تقویت کن
2_این رو بخون
3-keep calm and laugh :))

آرش؛ این راسل که هی «عادت تیپیک» و «حمله‌ی تیپیک» می‌کند می‌خواهم او را خفه کنم!
آخر چطور باید آرام باشد تا خشمم فروکش کند؟! ایشان انگار عقده‌ی مادرزادی از زنان دارد،
انگار اصلا پُست‌هایم را نمی‌خواند، خودش را به بن‌بست حاج‌علی چپ زده بیرون بیا هم نیست.

sonixax #۱۳۴
shirin

میلاد تو ادعا کردی که من قبلا گفتم زنان باید از مردان کمتر کار کنن ولی حقوق برابر داشته باشن و حالا بدون اینکه این حرفتو ثابت کنی رفتی پستهای بی ربط آوردی و آسمون ریسمون بهم میبافی؟

من نوشتم شما یک چیزی تلاوت فرموده اید لینکش رو هم دادم !

حقوق برابر در برابر کار و مسئولیت برابر میسره . وقتی خبری از کار و مسئولیت برابر نیست حقوق برابر هم در کار نیست . (البته این رو امیر بهتون گفته بود :دی)

اینکه یک زنی به خاطر زنانگی اش میتواند در ماه مرخصی با حقوق داشته باشد دیگر برابری نیست . عادت ماهیانه دارد که دارد ! در قبال روزهایی که کار نمیکند نباید حقوق بگیرد .
تنها استثناء قابل قبول از نظر من به جز بیماری حاملگی و بچه داریست که در این دوران نه تنها باید مرخصی با حقوق داشته باشد بلکه باید کمک هزینه (در صورتی که تنهاست) هم داشته باشد .
اینکه زورش کمتره پس کار سبک تر بگیره و حقوق برابر = 💨💨💨💨😝 بیشتر از اینها لازم دارد ولی همین چهار تا کفایت میکند :دی

shirin

در ضمن کسی که با وجود کمک سوسیال ترجیح میده این شغلها رو داشته باشه مطمین باش که حتما یا کمک سوسیال کافی نیست براش و یا شغل داشتن مزیت بیشتری داره براش تا کمک سوسیال.

باز هم چرند و پرند و ادعای مفت از سر بی اطلاعی .
بس کنید جانم .
دلیل اینکه در اروپا کسی میرود سر اینکارها نیاز و اجبار نیست . شما چون مثل بقیه زنان جوان ایرانی (نه همه شان بلکه شمار زیادی از آنها) فکر میکنی همه نتیجه گیری هات هم بر اساس همون فرهنگ و طرز فکر هست اولین مشخصه تون هم اینه که میگید من با بقیه شون فرق دارم :))
اینکه اینجا کسی کار میکنه برای اینه که حس انگل بودن بهش دست نده ! حس کنه در حد و اندازه خودش مفیده ولو اگر اون کار طی کشیدن باشه زن و مرد هم نداره .
نه مثل دختر دماغ بالای ایرانی که به جز مصرف کیلویی و خروار خروار لوازم آرایش طوری که ایران رو در مقام هفتم جهان قرار بده و وقتی اسم کار میاد تن و بدنش بلرزه .
نه مثل زنان ایرانی که من دارم اینجا میبینم که پولی که دولت برای بزرگ کردن بچه بهشون میده رو خرج چسان فسانشون میکنند در صورتی که بچشون باید برای یه دونه موز خودشو وسط فروشگاه جر بده .

حد اقل توی همون ایرانش چهار تا مسافرت برید چشم و گوشتون باز بشه .

Nevermore #۱۳۵
Russell

شهریار جان درباره آن کلمه انسان‌ستیزی حق با شماست و گنگ است،اصلا من خودم اینرا میخواستم اصلاج کنم و از دستم در رفت.درست است بقول کسری چند ماه این متن اصلاح شده ولی حقیقتش این است چند ماه طول کشیده ولی تعداد ویرایش آن بسیار کم است و ممکن است باز هم از این ایرادات در متن باشد.

در خصوص نژادپرستی داستان از این قرار است که ابتدا به آن چندان فکر نشده بود،بعد از شروع این بحثها و حملات بود که باعث شد بطور جدی درباره‌اش تصمیم گیری شود.اینکه ما اینجا محدودیت قانونی داریم حقیقتی‌ست که کاریش نمیشود کرد ولی بعد از صحبت تصمیم به این گرفته شد که مخالفت گرداندگان اینجا با نژادپرستی بیش از یک محدودیت قانونی‌ست و وظیفه اخلاقی ماست که بطور جدی با آن مقابله شود.

نظرات مدیران در اینباره البته اندکی میدگرد ولی من موضع خودم را میگویم.من با خود حضور کاربر نژادپرست در اینجا مشکل دارم ،کسانی که عقاید شدید نژادپرستانه دارند مثل شیلا و شومبول و... (نه مثل ایرانبانو در آن بحث آخر).این‌ها بنظر من باید بایکوت شوند و بنظر من هیچ حقی برای حضور در اینجا ندارند.توجه کنید من کار ندارم چندان که چند بار این مزخرفات نژادپرستانه را اینجا مطرح میکنند.زمانی که نژادپرستی آنها قطعی شد من با کل حضورشان در اینجا مخالفم.افراد با هر ایدئولوژی از کومونیست گرفته تا فمیسنیست و لیبرال و... اینجا آزاد به فعالیت هستند ولی نژادپرستان نه.

برای جلوگیری از سوء استفاده هم تصمیم جمعی لحاظ میشود، سعی میشود اگر مدیری درگیری شخصی با کاربر متهم داشته در حد مقدور کس دیگری در مورد نژادپرست بودن یا نبود آن کاربر قضاوت کند و...
ولی تشخیص نژادپرستی به هیچ عنوان کار سختی نیست (و لزومش هم این نیست که خود طرف به آن اعتراف کند)، اگر کسی در نژادپرستی شیلا و شومبول و اینها (با توجه به آنچه اینجا گفته‌اند و ما از آنها میدانیم) شک داشته باشد، من در قضاوت و بی طرفی او شک خواهم کرد، نژادپرستی این‌ها مثل روز روشن است.

همانطور که بدرستی شهریار عزیز گفتی مشکل تنها و از ابتدا بحث‌هایِ تالار زنامرد بوده که بنظر من کل این بحث‌ها و آزادی بیان در آن اصلا کل ارزش فروم هستند و من آنچه از آن‌ها آموختم با آنچه از باقی فروم آموخته‌ام قابل مقایسه نیست.این است که با اینکه دیگر دوستان زنخوار ما Rationalist ،مهربد و امیر گرامی از پیش ما رفته‌اند و من و خودت و داریوش عزیز تنها مانده‌ایم بشخصه از آن دفاع میکنم و یک قدم از آزادی آن عقب نخواهم نشست.

🌹
راسل گرامی، من هم درباره ی نژاد پرستی و آن دو کاربر خاطی که نام بردید با شما هم نگر هستم.چرا که اساسا کسانی را که به حمایت علنی از کشتار وحشیانه هیتلر می پردازند، برایشان ذره ای احترام قائل نیستم،چه برسد به اینکه بخواهم با ایشان بحث کنم.بی شک برخورد با چنین کاربرانی از واجب ترین کارهاست.اما خب اگر قرار باشد به طور مثال گفته های شخصی مانند ایرانبانو(منظورم فرهشت کلامشان است)سانسور شود درست نیست و من هم مطمئنم شما هیچگاه اینگونه رفتار نخواهید کرد.🌹
در باب آه و فغان بانوان هم جای نگرانی نیست،من به ایشان حق می دهم.بالاخره برای ایشان هم گران است که دستاورد های چندین و چند ساله شان و منافع گروهی شان به بوته ی نقد کشیده شود وحقایق سالها کولی گرفتن ایشان و پایمال کردن حقوق مردان بینوا به نحوی عریان به نمایش گذاشته شود.این دست و پا زدن ها طبیعی است و به گمانم بیش از اینکه به خفه کردن صدای مخالفان بیانجامد مایه ی رسوایی بیش از پیش خودشان می شود.
البته جای نگرانی هم دارد، چرا که نشان می دهد همین بانوان محترمی که به درستی سانسور اسلامگرایان را قبیح و از سر ناتوانی شان در یافتن پاسخ درخور به سخنان دگر اندیشان می دانند،زمانی که پای منافع گروهی خودشان در میان باشد دیگر حقیقت و آزادی بیان برایشان اندازه ی پشم در کون بز نر(!) هم ارزش ندارد و به نگرم این از همه بیش مایه نگرانی است.
ایشان به این نکته ی اساسی توجه نمی کنند و یا بهتر بگویم نمی خواهند توجه کنند که لازمه ی تغییر هر شرایط بد و ظالمانه ای ابتدا پذیرفتن این نکته ی بدیهی است که"شرایط بد است".من به ایشان توصیه می کنم که لحظه ای درنگ کنند و این همه در پی توجیه خرفتی(چه مایه این واژه زیبا و دقیق است) زنان نباشند و قبول کنند که این رفتار ها نه تنها غیر منطقی است،بلکه به روشنی بر کهتری زنان دلالت می کند.
همانطور که من به عنوان یک ایرانی اگر کسی بگوید اکثر ایرانیان دروغ گو و تنبل هستند نه تنها صدایش را خفه نمی کنم بلکه همه ی تلاش ام را می کنم تا به ایرانیان بفهمانم که این رفتار ها و باور ها را کنار بگذارند.

Dariush #۱۳۶
Alice

پرداخته‌ایم پسرم؛ اگر کمی صادق باشید متوجه می‌شوید که من نخستین بانویی بودم که در این انجمن
با شوالیه‌گری (هرچند اندک) به مبارزه برخاستم و در یکی دو پُست هم به احقاق حقوق پایمال مردان نماره
داشتم! این فقط و فقط قضاوت شما از روی «جنسیت» است که اوج سنگ‌سری و اندیشه‌های جزمی‌تان
در باب "تمام ِ مطلق ِ زنان اینطورند" را می‌رساند. (رفتاری که از امیر هم به وفور رویت می‌شد)
اگرنه من هنوز هم جای خالی امیر را بشدت در انجمن حس می‌کنم و فزون بر نقد فنی و مستدل و ضد زن
ایشان، ارج و ارزشی فراوان برایشان قائل بوده و هستم، زن‌خوارگی شما هم ذره‌ای از دوستی مجازی میان
من و شما هرگز نمی‌کاهد.

اوجِ سنگ‌سری و اندیشه‌های جزمیِ من، کجا بوده دقیقا؟ چه موقع من صفتی (توجه بفرمائید صفت که برخاسته از شرایطِ محیطی/خانوادگی/اجتماعی/فرهنگی... باشد، نه ویژگی‌ای که به زعمِ دانسته‌های خودم از مبانی بیولوژیکِ زنان برآمده) را به همه‌ی زنان تعمیم داده‌ام؟ اساسا این چگونه کارِ احمقانه‌ایست که من بکنم در حالی که همین چند پست بالاتر گفته‌ام که من زنانِ فرهیخته و برجسته نیز دیده‌ام؟ آیا من از روی بی‌انصافی قضاوت می‌کنم یا شما زمانی که من تمامِ نوشته‌هایم را با «زنانی که» آغاز می‌کنم یا اگر نمی‌کنم بطور پیش‌فرض چنان چیزی را در نظر دارم؟

undead_knight #۱۳۷
Alice

آرش؛ این راسل که هی «عادت تیپیک» و «حمله‌ی تیپیک» می‌کند می‌خواهم او را خفه کنم!
آخر چطور باید آرام باشد تا خشمم فروکش کند؟! ایشان انگار عقده‌ی مادرزادی از زنان دارد،
انگار اصلا پُست‌هایم را نمی‌خواند، خودش را به بن‌بست حاج‌علی چپ زده بیرون بیا هم نیست.

خب راستش من بعد از "رستگاری مردانه" دوستانی مثل راسل بیشتر ازشون خوشم میاد:))
0-مراحلی رو کخ گفتم انجام بده قطعا تاثیر گذاره.
1-"وانگهی اگر می‌خواهید من را تحریک به آفند و حمله کنید و بعد آن را دستاویز آماج خود، یعنی "زن‌ها اینطورند و آنطورندتان" بکنید کور خوانده‌اید! :)" اونقدرا هم کور نخونده بود :))
2-You must not fight too often with one enemy, or you will teach him all your art of war
3-بنابراین ببین، یاد بگیر و آنالیز کن.مثل خوندن نهج البلاغه یا قرآن میمونه، اولش ممکنه سخت باشه ولی بعدا حسابی به کارت میاد:))

undead_knight #۱۳۸
Alice

آرش؛ این راسل که هی «عادت تیپیک» و «حمله‌ی تیپیک» می‌کند می‌خواهم او را خفه کنم!
آخر چطور باید آرام باشد تا خشمم فروکش کند؟! ایشان انگار عقده‌ی مادرزادی از زنان دارد،
انگار اصلا پُست‌هایم را نمی‌خواند، خودش را به بن‌بست حاج‌علی چپ زده بیرون بیا هم نیست.

خب راستش من بعد از "رستگاری مردانه" دوستانی مثل راسل بیشتر ازشون خوشم میاد:))

0-مراحلی رو کخ گفتم انجام بده قطعا تاثیر گذاره.
1-"وانگهی اگر می‌خواهید من را تحریک به آفند و حمله کنید و بعد آن را دستاویز آماج خود، یعنی "زن‌ها اینطورند و آنطورندتان" بکنید کور خوانده‌اید! :)" اونقدرا هم کور نخونده بود :))

2-You must not fight too often with one enemy, or you will teach him all your art of war

3-بنابراین ببین، یاد بگیر و آنالیز کن.مثل خوندن نهج البلاغه یا قرآن میمونه، اولش ممکنه سخت باشه ولی بعدا حسابی به کارت میاد:))

Russell #۱۳۹
Alice

آرش؛ این راسل که هی «عادت تیپیک» و «حمله‌ی تیپیک» می‌کند می‌خواهم او را خفه کنم!
آخر چطور باید آرام باشد تا خشمم فروکش کند؟! ایشان انگار عقده‌ی مادرزادی از زنان دارد،
انگار اصلا پُست‌هایم را نمی‌خواند، خودش را به بن‌بست حاج‌علی چپ زده بیرون بیا هم نیست.

من همه پستها را میخوانم.

شما خودت از بانوان پیشرویِ اینجا در حمله به بحث‌هایِ جنسیتی بوده‌ای (حالا از زاویه‌ای دیگر)، نمونه‌اش هم در همان پستِ بالا که مثلا مچ ما را گرفته‌ای

!!
این سخنان از شما همانقدر خنده‌دار است که آندد فمینیست برای ما لینک Belief Armor میگذارد !!

Russell #۱۴۰
undead_knight

خب راستش من بعد از "رستگاری مردانه" دوستانی مثل راسل بیشتر ازشون خوشم میاد:))

ولی من بعد از دیدن ترول‌های آندد و بی اخلاقی‌هایِ او در بحث با دوستان (؟) گمان میکنم واژه دوست اینجا معنی‌اش این است:

undead_knight

2-You must not fight too often with one enemy, or you will teach him all your art of war

😜

Theodor Herzl #۱۴۱

بانو آلیس برای تهدید به حمله فیزیکی به یک کاربر دیگر اخطار دریافت کردید

Russell #۱۴۲
Theodor Herzl

در همان بحث‌های داغ تالار زنامرد من هرچه از دهانم در آمد به نظرات امیر و مهربد گفتم ، کسی‌ نیز من را سانسور نکرد

آری شما بجز فحش دادن به کاربران شاهکار‌هایِ دیگری هم داشته‌ای که در تالیف قوانین میتوانند اینچنین مفید باشند

!!

Alice #۱۴۳
Russell

شما خودت از بانوان پیشرویِ اینجا در حمله به بحث‌هایِ جنسیتی بوده‌ای (حالا از زاویه‌ای دیگر)، نمونه‌اش هم در همان پستِ بالا که مثلا مچ ما را گرفته‌ای !!

نه، من بر خلاف شما که آنقدر در فاروم‌های اسلامی گشته‌اید فقط تقیه کردن را
می‌دانید همچه چیزهایی نمی‌دانم! "از زاویه‌ای دیگر" چیزی‌ست که ذهن نوبالغ
و جزمی‌گرای شما بهتان دیکته می‌کند.

Theodor Herzl

بانو آلیس برای تهدید به حمله فیزیکی به یک کاربر دیگر اخطار دریافت کردید

دست شما درد نکند؛ باز از این اخطارها به من بدهید جانان من! :)

Theodor Herzl #۱۴۴
Russell

آری شما بجز فحش دادن به کاربران شاهکار‌هایِ دیگری هم داشته‌ای که در تالیف قوانین میتوانند اینچنین مفید باشند !!

من به شخص کاربر فحش ندادم ، در بحث‌هایی‌ که میشد از اعضای خانواده طرف مورد بحث به عنوان مثال استفاده کردم که متوجه بشوند که از بدن یکی‌ از این زن‌ها بیرون آمده اند.

shirin #۱۴۵

میلاد منم هیچوقت نگفتم زنان باید مسئولیت کمتر ولی حقوق برابری داشته باشن.

در ضمن تو کدوم کشور زنان به خاطر پریود ماهانه شون مرخصی با حقوق میگیرن؟ تو ایران که همچین قانونی ما نداریم. و منم اولین بار هست از شما میشنوم.

در ضمن تو بعضی کشورها مرخصی بارداری و زایمان اگه به زن میدن. بعد از زایمان هم به شوهر مرخصی میدن چند ماه برای مواظبت از بچه. حالا به نظر شما این خوبه یا بده؟

shirin #۱۴۶
sonixax

من نوشتم شما یک چیزی تلاوت فرموده اید لینکش رو هم دادم !حقوق برابر در برابر کار و مسئولیت برابر میسره . وقتی خبری از کار و مسئولیت برابر نیست حقوق برابر هم در کار نیست . (البته این رو امیر بهتون گفته بود :دی)اینکه یک زنی به خاطر زنانگی اش میتواند در ماه مرخصی با حقوق داشته باشد دیگر برابری نیست . عادت ماهیانه دارد که دارد ! در قبال روزهایی که کار نمیکند نباید حقوق بگیرد .تنها استثناء قابل قبول از نظر من به جز بیماری حاملگی و بچه داریست که در این دوران نه تنها باید مرخصی با حقوق داشته باشد بلکه باید کمک هزینه (در صورتی که تنهاست) هم داشته باشد .اینکه زورش کمتره پس کار سبک تر بگیره و حقوق برابر = 💨💨💨💨😝 بیشتر از اینها لازم دارد ولی همین چهار تا کفایت میکند :دیباز هم چرند و پرند و ادعای مفت از سر بی اطلاعی .بس کنید جانم .دلیل اینکه در اروپا کسی میرود سر اینکارها نیاز و اجبار نیست . شما چون مثل بقیه زنان جوان ایرانی (نه همه شان بلکه شمار زیادی از آنها) فکر میکنی همه نتیجه گیری هات هم بر اساس همون فرهنگ و طرز فکر هست اولین مشخصه تون هم اینه که میگید من با بقیه شون فرق دارم :))اینکه اینجا کسی کار میکنه برای اینه که حس انگل بودن بهش دست نده ! حس کنه در حد و اندازه خودش مفیده ولو اگر اون کار طی کشیدن باشه زن و مرد هم نداره .نه مثل دختر دماغ بالای ایرانی که به جز مصرف کیلویی و خروار خروار لوازم آرایش طوری که ایران رو در مقام هفتم جهان قرار بده و وقتی اسم کار میاد تن و بدنش بلرزه .نه مثل زنان ایرانی که من دارم اینجا میبینم که پولی که دولت برای بزرگ کردن بچه بهشون میده رو خرج چسان فسانشون میکنند در صورتی که بچشون باید برای یه دونه موز خودشو وسط فروشگاه جر بده .حد اقل توی همون ایرانش چهار تا مسافرت برید چشم و گوشتون باز بشه .

دقیقا گفتی من قبلا گفتم زنان باید از مردان کمتر کار کنن ولی حقوق برابر داشته باشن.

در مورد کار و مسئولیت برابر و حقوق برابر احتیاج نبود کسی بگه.

کلا حرف فمنیستها همبنه. که شرایط کار برای زنان هم مثل مردان باشه نه بهتر.

این ادعاهای شماست که میگید زنان خواستار کار سبک و مسئولیت کم و حقوق برابر با کار سنگین و مسئولیت زیاد دارد.

در ضمن اون کارهای پست درجه پایین و نازل من نگفتم در سطح زنان نیست گفتم کلا درجه پایین محسوب میشه.

چه مردان چه زنان.

حالا شما علاقمند به رفتگری و مدفوع جمع کنی هستی برو انجامش بده عزیزجان. کسی سرزنشت نمبکنه.

پاراگراف دومتون هم مشتی حمله شخصی فاقد ارزش پاسخگویی هست.

undead_knight #۱۴۷
Russell

ولی من بعد از دیدن ترول‌های آندد و بی اخلاقی‌هایِ او در بحث با دوستان (؟) گمان میکنم واژه دوست اینجا معنی‌اش این است:
😜

:)))

من هر روز بخش جدیدی از دل نازکی های دوستان رو میبینم:))
"روش خود من به این صورته که من اونهایی رو که باهاشون بحث میکنم دوست دارم،هرقدر مخالفت بیشتری داشته باشند بیشتر دوسشون دارم!(چون باعث میشند که اندیشه هام محک بخورند)ولی با باورها و چیزهایی که ممکنه دارندشون باشند در یک جنگ تمام عیار هستم!"
من خود شخص رو دوست دارم ولی خب با باورهاشون دشمنی دارم.
اون جمله رو هم دیگه ناپلئون گفته بود نقص داشت دیگه:))

Russell #۱۴۸
Alice

نه، من بر خلاف شما که آنقدر در فاروم‌های اسلامی گشته‌اید فقط تقیه کردن را
می‌دانید همچه چیزهایی نمی‌دانم! "از زاویه‌ای دیگر" چیزی‌ست که ذهن نوبالغ
و جزمی‌گرای شما بهتان دیکته می‌کند.

ذهن نوبالغ خیلی خوب بود دلم درد گرفت 🍿
ولی اسلامیست خواندن من با اینکه باید خنده‌دار میبود اینطور نشد !!

از زاویه‌ای دیگر = from different angle = من زاویة مختلفة

متلک و فحش و اینها نیست !!

sonixax #۱۴۹
shirin

میلاد منم هیچوقت نگفتم زنان باید مسئولیت کمتر ولی حقوق برابری داشته باشن.

میدونم نگفتید ! من هم نگفتم شما چنین چیزی گفتید !
من گفتم شما فرمودید که زنان تا مجبور نباشند دست به کارهایی که شما اونها رو کلاس پایین یا سخت میدونید نمیزنند .

shirin

در ضمن تو کدوم کشور زنان به خاطر پریود ماهانه شون مرخصی با حقوق میگیرن؟ تو ایران که همچین قانونی ما نداریم. و منم اولین بار هست از شما میشنوم.

خوب خوشبختانه من هنوز کشوری رو نمیشناسم که زیر بار این موضوع رفته باشه ولی یکی از خواسته های فمینیست جماعته . یادتون نره که من این رو به شما نسبت ندادم . در سایر بحثهای تالار زنامرد در این باره بحث شده .

shirin

در ضمن تو بعضی کشورها مرخصی بارداری و زایمان اگه به زن میدن. بعد از زایمان هم به شوهر مرخصی میدن چند ماه برای مواظبت از بچه. حالا به نظر شما این خوبه یا بده؟

من که بالاتر گفتم نه تنها باید مرخصی بدند بلکه باید یک چیزی هم بیشتر بدند . نکنه شما با این مساله مشکلی دارید ؟!
و البته به نظر من مرخصی به شوهر به خاطر بچه دار شدن بیخوده . من در این مورد به خصوص همه جانبه طرف خانمهای کارمندی هستم که بچه دار میشوند .

Dariush #۱۵۰
Theodor Herzl

من به شخص کاربر فحش ندادم ، در بحث‌هایی‌ که میشد از اعضای خانواده طرف مورد بحث به عنوان مثال استفاده کردم که متوجه بشوند که از بدن یکی‌ از این زن‌ها بیرون آمده اند.

من فحش‌های شما را بطور مستقیم نمی‌آورم به این امید که خودتان یادتان باشد که ما را گروهی احمق توصیف کردید، به امیر گفتید منگله و نازی‌صفت چیزهای دیگر و در چند پستِ متوالی خواهر و مادرِ مهربد را به طورِ مستقیم موردِ اشاره قرار دادید.