07-02-2012, 04:33 PM
نقی: من بشرى مثل شما هستم ولی من یه مقدار حشری ترم.
پاسخ نقی به کفاری که ایمان نمی آوردند و منتظر معجزه بودند
از امام نقی(ع) پرسیدند نظرتان در باره ی گروگان گرفتن بستگان منتقدان دین اسلام و مذهب تشیع چیست؟
امام فرمودند: اگر برای حمایت از منافع و حفظ بیضه اسلام، جدم رسولو لا و ما امامان معصوم انجام گیرد بسیار هم نیکوست و بر هر مسلمانی گروگان گرفتن بستگان منتقدان دین اسلام و مذهب تشیع نه تنها واجب شرعیست بلکه حتی از جماع کردن روزانه نیز امری واجب تر و مهمتر است،
اما غیر از دلایل ذکر شده بالا گروگان گیری عملی تهوه آور، غیر انسانی، زشت، ناجوانمردانه و حرام میباشد و باید از انجام دادن اینگونه اعمال وحشیانه قرون وسطائی صدر اسلام جداً پرهیز شود!
دوگانه گوئی امام نقی(ع) در تائید و رد گروگان گیری بستگان دگر اندیشان
پاسخ نقی به کفاری که ایمان نمی آوردند و منتظر معجزه بودند
از امام نقی(ع) پرسیدند نظرتان در باره ی گروگان گرفتن بستگان منتقدان دین اسلام و مذهب تشیع چیست؟
امام فرمودند: اگر برای حمایت از منافع و حفظ بیضه اسلام، جدم رسولو لا و ما امامان معصوم انجام گیرد بسیار هم نیکوست و بر هر مسلمانی گروگان گرفتن بستگان منتقدان دین اسلام و مذهب تشیع نه تنها واجب شرعیست بلکه حتی از جماع کردن روزانه نیز امری واجب تر و مهمتر است،
اما غیر از دلایل ذکر شده بالا گروگان گیری عملی تهوه آور، غیر انسانی، زشت، ناجوانمردانه و حرام میباشد و باید از انجام دادن اینگونه اعمال وحشیانه قرون وسطائی صدر اسلام جداً پرهیز شود!
دوگانه گوئی امام نقی(ع) در تائید و رد گروگان گیری بستگان دگر اندیشان
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.