05-14-2012, 05:01 PM
منتخب احادیث امام نقی (۵)
نوشتهشده در مه 12, 2012 توسط imamnaghi
آقاجان من خودم هستم، ناراحت شدم کامنت میدم
[ امام نقی - خطاب به عرزشیها - امام بهتر میفهمه یا تو؟ ]
———
روزی يکی از اصحاب نزد امام نقی (ع) رفته و پرسیدند: چرا در قرآن از برف سخنی به ميان نيامده است؟
امام پاسخ داد: چاقال، سوالای آسون وضو اينا رو ميريد از حسن و حسين میپرسيد سختاش میافته به من؟!
———
ازامام نقی منقول است که مومن باید هنگام نوشیدن آب سه مرتبه «بسم الله» بگوید زیرا در آب سه جن وجود دارد:
دو هیدروجن و یک اکسیجن
———
من همهی نمازهامو خوندم، فقط برای ۴۱ سال برام وضو بگیرید.
فرازهایی از وصیتنامهی امام نقی (ع)
——-
روزی یکی از روشنفکران مذهبی سوار ماشین زمان شد و به ۱۴۰۰ سال قبل برگشت تا با حضرت ملاقات داشته باشد.
خدمت حضرت رسید و با احترام گفت: اماما، ما هیچ گاه به تمدن غرب اعتنا نکرده و تا آخرین نفس به شما و مانیفست شما پایبند خواهیم بود.
حضرت پرسید مانیفست چیست؟
او گفت: یعنی شما نمیدونید مانیفست چیست؟
حضرت فرمود: نه، آیا مربوط به مسایل جنسی است؟
جواب آمد: خیر
حضرت فرمود:به خدا سوگند که خیری در آن نیست.
——-
از امام نقی پرسیدند: چرا امت شما (مسملین) اینقدر فقیرند؟
امام پاسخ داد: خدا یه چک نوشت داد به محمد، محمد داد به علی، علی داد حسن، حسن داد به حسین، حسین داد به زینالعابدین و همین جوری رفت تا رسید به آخری که اونم غیبش زده. ما موندیم دست خالی. حالا میگن شاید این جمعه بیاید شاید. شاید اون جمعه بیاید شاید. تازه جمعهها هم که اصن بانک تعطیله.
——
روزی امام نقی به همراه صحابه از کوچههای سامرا میگذشتند که به کلاغی رسیدند که بازرگانی صاحب آن بود. صحابه امام را مجبور کردند تا معجزهای به ایشان نشان دهد امام نقی قارقارکنان دو سر عبای مبارک را گرفتند و ادای پرواز کلاغ را در آوردند و کلاغ هم برای ایشان قارقار کرد. یاران گفتند او چه میگوید؟ امام فرمودند قار قار میکند. پس صحابه جامهها دریدند و از دیدن این معجزه نعرهها کشیدند و از هوش برفتندی.
——
امام و اصحاب از کنار سگی میگذشتند.
سگ نگاهی انداخت و خرناسهای کشید.
اصحاب گفتند: یا ابن رسولولا چه گفت؟
امام فرمودند: دیوس، برو از پدر پدسسسگت بپرس!
——
روزی یکی از یاران از امام پرسید اگر روزی بشر توان مسافرت به ماه را داشته باشد، آنجا قبله به کدام سمت خواهد بود؟ امام به او تجاوز کرد.
——
روزی امام نقی از جایی گذشت.
*این حدیث از معتبرترین احادیث شیعه و سنی میباشد که همه علما آنرا تایید کردهاند.
——
شب اول قبر به امام نقی میگن امام اولت کیه؟
میگه امام خمینی!
میگن :احمق! پدر جد خودت رو نمیشناسی؟ امام علی امام اوله.
نقی میگه: به قرآن فکر کردم از کمیته امداد اومدین.
[تیزبازیهای امام - فصل آخر: مرگ]
نوشتهشده در مه 12, 2012 توسط imamnaghi
آقاجان من خودم هستم، ناراحت شدم کامنت میدم
[ امام نقی - خطاب به عرزشیها - امام بهتر میفهمه یا تو؟ ]
———
روزی يکی از اصحاب نزد امام نقی (ع) رفته و پرسیدند: چرا در قرآن از برف سخنی به ميان نيامده است؟
امام پاسخ داد: چاقال، سوالای آسون وضو اينا رو ميريد از حسن و حسين میپرسيد سختاش میافته به من؟!
———
ازامام نقی منقول است که مومن باید هنگام نوشیدن آب سه مرتبه «بسم الله» بگوید زیرا در آب سه جن وجود دارد:
دو هیدروجن و یک اکسیجن
———
من همهی نمازهامو خوندم، فقط برای ۴۱ سال برام وضو بگیرید.
فرازهایی از وصیتنامهی امام نقی (ع)
——-
روزی یکی از روشنفکران مذهبی سوار ماشین زمان شد و به ۱۴۰۰ سال قبل برگشت تا با حضرت ملاقات داشته باشد.
خدمت حضرت رسید و با احترام گفت: اماما، ما هیچ گاه به تمدن غرب اعتنا نکرده و تا آخرین نفس به شما و مانیفست شما پایبند خواهیم بود.
حضرت پرسید مانیفست چیست؟
او گفت: یعنی شما نمیدونید مانیفست چیست؟
حضرت فرمود: نه، آیا مربوط به مسایل جنسی است؟
جواب آمد: خیر
حضرت فرمود:به خدا سوگند که خیری در آن نیست.
——-
از امام نقی پرسیدند: چرا امت شما (مسملین) اینقدر فقیرند؟
امام پاسخ داد: خدا یه چک نوشت داد به محمد، محمد داد به علی، علی داد حسن، حسن داد به حسین، حسین داد به زینالعابدین و همین جوری رفت تا رسید به آخری که اونم غیبش زده. ما موندیم دست خالی. حالا میگن شاید این جمعه بیاید شاید. شاید اون جمعه بیاید شاید. تازه جمعهها هم که اصن بانک تعطیله.
——
روزی امام نقی به همراه صحابه از کوچههای سامرا میگذشتند که به کلاغی رسیدند که بازرگانی صاحب آن بود. صحابه امام را مجبور کردند تا معجزهای به ایشان نشان دهد امام نقی قارقارکنان دو سر عبای مبارک را گرفتند و ادای پرواز کلاغ را در آوردند و کلاغ هم برای ایشان قارقار کرد. یاران گفتند او چه میگوید؟ امام فرمودند قار قار میکند. پس صحابه جامهها دریدند و از دیدن این معجزه نعرهها کشیدند و از هوش برفتندی.
——
امام و اصحاب از کنار سگی میگذشتند.
سگ نگاهی انداخت و خرناسهای کشید.
اصحاب گفتند: یا ابن رسولولا چه گفت؟
امام فرمودند: دیوس، برو از پدر پدسسسگت بپرس!
——
روزی یکی از یاران از امام پرسید اگر روزی بشر توان مسافرت به ماه را داشته باشد، آنجا قبله به کدام سمت خواهد بود؟ امام به او تجاوز کرد.
——
روزی امام نقی از جایی گذشت.
*این حدیث از معتبرترین احادیث شیعه و سنی میباشد که همه علما آنرا تایید کردهاند.
——
شب اول قبر به امام نقی میگن امام اولت کیه؟
میگه امام خمینی!
میگن :احمق! پدر جد خودت رو نمیشناسی؟ امام علی امام اوله.
نقی میگه: به قرآن فکر کردم از کمیته امداد اومدین.
[تیزبازیهای امام - فصل آخر: مرگ]
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.