07-07-2026, 07:07 PM
(07-06-2026, 11:38 PM)Anarchy نوشته:(07-06-2026, 07:29 PM)Mehrbod نوشته:(07-04-2026, 07:38 PM)Anarchy نوشته:(02-28-2026, 10:43 PM)Mehrbod نوشته: شادباش به یاران, خامنهای و دودمانش به درک واصل گشتند 🤞🏻
به پیشبینی من این بیعرضههای مفتخور کمتر از ۴۸ ساعت دوام خواهند آورد.
واقعا جای خالیت احساس میشه توی تیم مشاور شاهزاده... دیگه از پیش بینی های خردورزانه نداری ؟؟
سخن نابجایی که نگفته بودیم, مگر آنکه شما دارید ادّعا میکنید دوام آوردن ج.ا. از
روی ارتش نیرومند اش بوده است!؟ که اگر این, مرغ پرکنده هم به سخن شما خواهد خندید.
اینکه دیگر امروز آمریکا با این موش و بازمندگان موشعلی بازی بازی میکند اشتباه سترگیست که تاوان آنرا نخست
مردم واماندهیِ درون ایران, و سرانجام خود آمریکا خواهد پرداخت. چنانکه انگلستان دیروز با سیاستهای کثیف و
دورویانهی خود امروز شده پاکستان, و ویروس چرکین اسلام از در و دیوار لندن بالا میرود و کشور به مرز ورشکستی نزدیک شده است.
پ.ن.
اینکه شما از شادی در پوست خود نمیگنجید و نمیتوانید خودتان را کنترل کنید هم میگوید گویا آقازادهای چیزی
هستید و همینجا از دوستان و یاران میخواهم که پیامهای شخصی شما را نادیده بگیرند, چنانکه خود به یاد دارم
چندین باری نهان و آشکار خواسته بودید از کیستی خود پرده برداریم که امروز چرایی آن بر ما آشکار گشته.
تو همین تاپیک چند بار گفتم از سیاست چیزی نمیفهمی ... از پیشبینی سقوط ۴۸ ساعته رژیم تا خایه مالی ترامپ و نتانیاهو تا ابراز ارادت و خایه مالی به کسخلی به نام رضا پهلوی و امید بستن بهش ... همین شما مشنگ ها و این تحلیل ها و نگاه های آبکی شما یکی از عوامل ماندگاری جمهوری اسلامیه . حالا هم چون باز مغزت کشش درک موضوع رو نداره میگی من آقا زاده هستم . آخه عقل کل ، آقازاده بیکاره بیاد تو یه فورم فیلتر شده با سه تا کاربر بشینه بحث کنه ؟؟
علاقه به بحث های شخصی نداشتم اما چون جفنگ گفتی جا داره همینجا بگم خودت گفته بودی شاید به زودی هویتم رو بگم ... خواستی برات پستش رو هم پیدا میکنم !!
بعد فرمودی چون هنوز به ایران رفت و آمد دارم نمیخوام بگم ...
هر کدوم رو میگی نگفتی بگو تا برات پستش رو بیارم !!
حتی همین که فکر میکنی کسی دنبال هویتت هست هم از مشنگ بودنته. این حرف ها مال ۲۰ سال پیش بود نه الان .
پیشبینی که همان پیشگویی نیست. اگر کسی میتوانست آینده را ببیند که دیگر اینجا نمیامد گفتمان نمیکرد. آنچه ما گفتیم سراسر
درست بوده و هست, مگر آنکه شما ادّعا بکنید که دوام آوردن ج.ا. ازروی ارتش نیرومندش بوده است که خب, چنانکه گفتیم, از هرز هم هرزتر است.
نکتهی گیرا در این میان اینکه, با خودتان هم در ستیزید. نخست میگفتید جنگ خوب نیست اصلاحات خوب است, پس آمریکا بد است. اینک که آمریکا
سخن از اصلاحات میزند میگویید دیدید من درست میگفتم! (؟؟) خب این آمریکا بد؟ که همان خواستهی شما را دارد پیش میبرد؟؟
شوربختانه بهرهی چندانی از فرنود نبردهاید و نمیبینید که سخن و فرجام سخن ِ خودتان با خودش درستیز است.
همهی آنچه هم تا اینجا به هم بافتهاید این بوده که "من سیاست میدانم و آمریکا بد است" و "دیدید اینها دوام آوردند, پس آمریکا بد است".
رویهمرفته, جز اینکه همه بد اند و آنارشی خردمند بزرگ, که نه راهکاری دارد, نه امیدی دارد, نه پیشبینیای
دارد, خوب است. هر کس جز این گفته بیسواد سیاسیست و دنبالهروی شاهزادهی مشنگ!
نقل قول:علاقه به بحث های شخصی نداشتم اما چون جفنگ گفتی جا داره همینجا بگم خودت گفته بودی شاید به زودی هویتم رو بگم ... خواستی برات پستش رو هم پیدا میکنم !!
و شما چهار سال دیرتر هنوز به یاد داشتید و همینجور گذری میخواستید ببینید من کی ام؟ سخن روباه را باور کنیم یا دم خروس را 😃
نقل قول:تو همین تاپیک چند بار گفتم از سیاست چیزی نمیفهمی ...
رژیم جمهوری اسلامی دو بار تاکنون تا مرز نابودی پیش رفته و هر دو بار, آمریکا جلوی سرنگونیاش را گرفته است.
اینک شمایی که خودتان با ترس و نگرانی از سرنگونی کشور میگفتید برای ما منبر
بالا میروید که نه, اگر شما سیاست میدانستید میبایست درست پیشگویی میکردید, پس چیزی نمیفهمید.
براستی که خسته نباشید!
.Unexpected places give you unexpected returns

... دیگه از پیش بینی های خردورزانه نداری ؟؟![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)